Arkadaşlar sahibi olduğum malzemeleri neredeyse bedava fiyatına veriyorum.Alsın birisi kullansın tertemizlerdir.Hiç bir sıkıntıları yoktur.Yeni başlayana parası yetmeyene mukemmel bir fırsat.

Montum, 0 neyse mağazadan alınacak aynı eş değerdir.Satış fiyatı halen 200 tl dir.Mont yazlık filelidir. (S) bedendir kalıbı güzel cuk diye oturan bir monttur.Montun kendi sırt omuz dirsek korumaları içindedir.

http://www.motomaxonlineshop.com/4ri...-ceket-pmu2804

Ayriyetten knox sert plastik korumalar bel korumalığıda yanında alacak kişiye hediyedir.Knox malumunuzKaliteli başka bir montumun korumaları ve sünger vs değil sert plastik ve sürtünmeye darbeye en dayanıklı korumalardan biridir.

Ve en son 5 aylık tertemiz artçı kaskımıda bu setin içine ekliyorum.Ürünler motomaxdan4 5 önce alınmıştır.KAskda sıkıntı yoktur tertemiz takribi 3 4 kere giyilmedi bile.Vizöründe çok ufak bir çizik var ufacık oldugundan görüntüde sıkıntı yaratmamaktadır.Kask satış fiyatı halen 130 tl dir.

Satılık olan ürünleri motomax sitesinden inceleyebilirsin.

Arkadaşlar tamamen başka bir tarza geçtiğimden ve tek kişilik bir motosiklet kullandığımdan boşa çıkan bu malzemeleri satıyorum.Kargoyu ptt kargo ile yüzde 30 indirim koduyla çok ucuza yollayacağım.KArgo alıcı ödemelidir.Fazla tutması halinde yarısınıda ben karşılayacağım .Maksat bir hobişaımızın işi görülsün.

Tüm bu ürünler için sadece 150 tl istiyorum.Bedava fiyata kask mont korumaların sahibi olun alın kullanın .Herhangi bir soru vs için mesaj atabilirsiniz.Ürünlerin faturalarıda bulunmaktadır.