Selamlar arkadaşlar. elimde kullanmadığım ürünler var.
Bu ürünleri çok uygun fiyata vermeyi düşünüyorum.
Fiyatları ilgilenen arkadaşlarla özelden iletişime geçtiğinizde vereceğim. Fiyat konusunda çok ekonomik düşünen arkadaşlar sürekli her başlığı baltaladığı için bu yöntemi tercih ediyorum. Zaten ekonomi k olacak ama sürekli muhalefet arkadaşlar var olduğu için.. Bütçeniz dahilinde ayarlanır bişeyler, sonuçta kâr etmek amacı ile değil.
Alpinestars S-1 Eldiven; L eldiven giyiyorum sanki biraz büyük mü geldi anlayamadım pek de içime sinmedi. 3-5 kere giydim. hiçbir sıkıntısı yoktur.
prohell ceket; korumalar EN-1621.1 ve CE sertifikalı içlikli, kışın izmir -15 dereceye indiğinde sabahın 6sında işe giderken de kullandım, yazın temmuz sıcağında da kullandım sıkıntı çıkartmadı hiçbir söküğü düşmesi sürtmesi eksisi yoktur. gayet temizdir M bedendir ama ne hikmetse 100 kilo iken de giydim 85 kilo iken de giydim. beden ayarları koldan belden eteklerinden yapılabiliyor. boyum 180.
Prohell pantolon; Aynı sertifikalara sahip, en fazla 10 kere giymişimdir sonra beli olmadı 33 beden (kot) civarı en geniş hali. daralıyor da 31 30 bedene kadar düşer tahminim çünkü 33 bedenken cuk diye oluyordu bolluk falan kalmıyordu onun da beden ayarları var. yine düşmesi söküğü sürtmesi falan filan yok tertemiz
4riders Body armor; 4-5 kere giyme fırsatım oldu üzerine forma giydiğim için çizik bile yok üzerinde zaten düşme kalkma olmadıbununla da. XL beden 85-90 kilo üstüne güzel olur. (boy 180 civarı olursa)
Fox Mafsallı Dizlik; Aldım bu dizlik öylece durdu hiç kullanılmadı öylece kaldı kenarda
"sahibindene koydum oradaki fiyatlar motosiklet.net e geçerli değildir"