Merhaba arkadaşlar motosiklete ilk başladıgım zaman satın almıştım. Çok zayıf oldugum için beden olarak hiç üzerime oturmadı ve tek bedendi. Aldıgım zamanlarda dolar ucuzdu ve yinede 600 küsür tl gibi bir rakama satın almıştım. Aldıgım günden beri dolabımda durdu ileride kilo alırım giyerim diye. Fakat şuanda deri dainese bir ürün kullanıyorum ve bu armora hiçbir ihtiyaç duymuyorum. Yazın çok ama çok kullanışlı olacagını düşünüyorum. üzerine ayriyetten korumalı bir mont ilede kullanılabilir.Sınıfının en iyisi ve en pahalı ürünlerindendir. Dainese-Alpinestar-Acerbis gibi markaların en kaliteli body armorlarından bile daha iyidir. Knox ilk CE belgesi alan firmadır. Sırtlığı ayrı olarak kullanılabilir. Hiçbir yırtığı söküğü defosu çiziği eziği yoktur. Sıfır gibi bir ürün almış olacaksınız garanti ediyorum. Önce amazon.com sitesindeki satış fiyatınıda görmeniz için ekledim.

http://www.amazon.com/Knox-Cross-Shirt-Large-Black/dp/B004XYES34/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1401793335&sr=8-2&keywords=knox+cross+shirt

MADE IN UK

Göründüğü üzere tertemiz sıfırdan bir farkı yok. İlk kez fotoğrafları çekilmek için tekrardan giydin. Mağazada dururken daha çok deneniyordur eminim ki.

İstediğim fiyat 450 TL.

İnternetten araştırdım türkiyede sanıyorum bundan başka yok internette rastlayamadım cünkü. Varsa ufak motosiklet aksesuar mağazaları getirtmiştir. Onlarda 800TL den aşağıya değildir. Dainese Alpinestar gibi markaların 100 dolarlık şeyi burada 400 liradan satıldığı için bundan eminim.

Allah Kimseye kaza bela vermesin alana şimdiden hayırlı uğurlu olsun güle güle giysin.

Özelden tel yada mail yazarsanız irtibata geçebiliriz.