Merhabalar,

SATILIK 2.EL SHOEI XR 1100 KASK
SHOEI XR-1100
MEDIUM BEDEN 57-58CM
BEYAZ RENK
KUTUSU ve BÜTÜN İÇERİĞİ DURUYOR.(buğu camı, saklama torbası, kitapçık, silikon sıvı)
MOTOTAL HONDA DAN ALINMA
SONRADAN ALDIĞIM 150TL DEĞERİNDE KOYU RENK/AÇIK SİYAH ÖN CAMIDA VERECEM.
fazlalıktan satılıktır

FİYAT: 750 TL

PİYASA DEĞERİ
FEYİZOĞLU: Havale / Tek Çekim Fiyatı :1,268.29 TL
MOTOSİKLETİM.COM.TR: Havale İndirimli:1.229,53 TL
MOTOTAL: Kdv Dahil Fiyatı : 1.321,99 TL( 1.321,99 TL )
ÖZEN MOTOR: 449€

Siyah ön cam piyasa değeri:
FEYİZOĞLU: Havale / Tek Çekim Fiyatı :184.02 TL
HONDA MOTOTAL: Kdv Dahil Fiyatı : 191,38 TL( 191,38 TL )
MOTOSUPERSTORE.NET: Havale : 181,81 TL (%5 havale indirimi)
GÜNGÖR MOTOR: Havale / EFT : 175,91 TL (KDV Dahil)

kask + ön cam = 1400 - 750 = 650TL karınız var. Renkli ön cam olmazsa olmazlardan. Yazın güneş ışığında 20 dk sürdünüzmü gözleriniz kamaşmaya başlar. çok koyu cam ile akşam göremezsiniz. bu ön cam normal koyulukta ideal renkte.

SHOEI XR-1100 TÜRKÇE İNCELEMESİ
Shoei XR-1100 İncelemesi

SHARP KAZA TESTİ SONUCU: 5 YILDIZ
SHARP Helmets - Shoei XR-1100

SHOEI RESMİ İNTERNET SİTESİ
SHOEI Europe

2.EL KASK ALMADAN ÖNCE BUNU OKUYUN!!

2. el kask alınmaz derler. Bunun sebebi:
1- Kazalı olması, tamir görmüş olması.
2- Kaskın 5 yıldan eski olması. Her kaskın raf ömrü ortalama 5 yıldır. Tabiki her gün kullanır ve dış ortamda muhafaza ederseniz)
3- Yere düşmüş olmasıdır. Çünkü kask bir kere bile yere düşse içindeki sert sünger tabakası düştüğü noktada az bişey sıkışır ve tekrar eski halini almaz, yani sert sünger tabakasının koruyucu özelliği azalıyor diyelim.

Benim sattığım kask
1- Kazasız, çatlak, boya vs yok.
2- 2012 nisan ayında alınma. yani 2 yaşında. Toplamda 2200km 125cc, 3500km 600cc ve 5500km 1000cc üzeri motorda kullanılmıştır. yani 2 yılda toplamda 11000km kullanılmıştır.
3- Hiç bir zaman motorun aynasında asılı iken veya masada durur iken yere düşmemiştir.

Kaskı her kullanımdan sonra mikrofiber bez ve ıslak mendil ile sildim. Sonra İspanyol malı kask deodorantını sıkıp kask saklama kılıfına koyup gölge bir yere koydum. İçinin süngerlerini 2 sefer ıslak suda bekletip, sıkmadan(sıkarsanız sünger gevşer) gölgede kurumaya bıraktım. Süngerlerinin durumu sıkıdır, kesinlikle gevşek değildir.

Kask temizdir bu fiyata alacağınız nolandan vs çok daha iyi profesyonel kullanım kaskıdır. Özellikle 125cc 250cc motora binen veya yeni başlayanların alabileceği en ideal kasktır. Yazın diğer bütün kasklara göre havalandırması daha iyidir. Terletme yapmaz. Daha sonra 600cc 1000cc motora geçtiğinizde tekrar kask almak zorunda kalmazsınız. Çok güzel artçı kaskı olarakta kullanılabilir.

Resimler eklenecektir.