Ürün yaklaşık 4 veya maks 5 defa giyilmiştir.Tarz değişikliği sebebiyle dolapda yer kaplamasın mantığıyla satılığa çıkarıyorum.Eminimki alan arkadaş uzun zaman giyer ve memnun kalır.Mont 4 mevsim içinde çıkarılabilir uzun kollu yeleği bulunmaktadır.Ben kış aylarında giydiğimde içime basit bir sweet tsort giyiyordum.Soğuk rüzgar ve neme kesinlikle dayanıklıdır.
Astarını çıkardığınızda sıcak havalardada giyilebilir.Pazu bantları ,bilek bantları ve bel baltı sayesinde istediğiniz ölçüde daraltıp bollaştırabilinir.Sırt koruması kuyruk sokumuna kadardır.Omuzlarda dirseklerde çıkarılıp kolayca takılabilen korumalar mevcuttur.
Yırtık ,sökük bolarma daralma vb gibi durumlar söz konusu değildir.Sadece sağ omuz apuletinde plastik aksamda sürtünme dolayısıyla rahatsız etmeyecek çizik söz konusudur.Ürünü alan arkadaş memnun kalmadığı takdirde geri yollayabilir.Parasını yolladığı hesabına aynı gün geri iade edebilirim(eşim bankacı).
L Bedendir . Xl beden olanlarda 90 kilo rahatlıkla girebilir.Ben 84 kilo ile rahat şekilde giydim.Lütfen M beden olanlar teşebbüs etmesin lakin biraz bol gelebilir.
Ürün için istediğim fiyat sadece 125 tl bu fiyata bu mont gerçekten uygun ,olurda nakit gönderemem abi taksit yapalım derseniz sanalpazar ilanı açarım ayda 10 liraya da alabilirsiniz.Dediğim gibi para kazanmak amaç değil.Beğenmeğen arayıp vaad ettiğiniz gibi değil istemiyorum desin aynı gün parası iade.
Ürün için pm ile iletişime geçebilirsiniz gerekli irtibatı oradan vericem.
Alan arkadaşa bu resimdeki kullanılmış .Yazlık eldivenleride hediye yollayacağım.Eldivenin sol unda sökükler var bir terzi 2 3 liraya 1 dakikada yenileyebilir.Atacağıma işine yarayacak biri kullansın.