Güzel bilgiler özellikle trafiğe ciddi anlamda yeni adım atıcaklara faydalı olucağını düşünüyorum.
Ciddi anlamda diyorum çünkü ehliyetsiz olarak kullandığım zamanları tecrübeden saymıyorum artık...Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler...
Güzel bilgiler özellikle trafiğe ciddi anlamda yeni adım atıcaklara faydalı olucağını düşünüyorum.
Ciddi anlamda diyorum çünkü ehliyetsiz olarak kullandığım zamanları tecrübeden saymıyorum artık...Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler...
Emeğin ve paylaşımın için ThAnKs.
ÖyküLerin ßittiği Yerde SessizLik, YaLnızLık ve öLüm Konuşur ..!
paylaşım için çook teşekkürler harika bilgiler var özellikle yokuşta motoru kaldırma hakkındakı bolumu denedım ve kesınlıkle kavrama noktası fln ayarladım cok ısıme yaradı tesekkurler takrar
ZAFERE KADAR DAİMA!!
Çok güzel yazılar teşekkür ederim. Ben yeni kaydoldum kasım ayında 17 yaşımı dolduruyorum yazın ehliyet almak için başvuracağım artık sürekli bu forumda üstadlardan bilgi toplamakta olacağım Hepinize güvenli ve keyifli sürüşler.
emeğıne sağlık abı tşkkrlr
Verdiğin bilgiler için çok teşekkürler
emeğin için teşekkürler çok yararlı bilgiler var
[COLOR="Red"]ZXR-900 İLE HAYAT 11.000 DEVİRDEN SONRA BAŞLAR...[/COLOR]:bounce:
Teşekkürler.
skull seninle isim var nerelerdesin tel ulasamıyorum.....
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
paylaşım için sağolun teşekkürler...
teşekkürler
teşekkürler
harbiden cok yarayışlı bilgiler bunları aklına kazımayan hiçbir motor süren arkadaşın trafiğe çıkmaması lazım
Bilgiler müthiş ama bir çoğu tecrübe edinerek kazanılacak türden İşi yazıda öğrenmek o kadar kolay olmuyor...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)