Bizleri bilgilendirdiğiniz için sizlere çok teşekkür ederiz..Bu site BEST SELLER
Bizleri bilgilendirdiğiniz için sizlere çok teşekkür ederiz..Bu site BEST SELLER
çok Güzel Bilgiler Vermişşin çok Tşk Ederim.
(Arka amortisör arızalı mı?
Motosiklet yaylanırken veya amortisörden bozulma sesi geliyorsa)BOZULMA SESİ NASIL TAKLİT ETSENE komik olmaya çalışmayın gerçek olanları söyleyin
BİSANCI_42
konuyla ilgili bilgin varsa paylaşmak istiyosan paylaşabilirsin bir bilgi paylaşılmış bilmediğin varsa da okur öğrenirsin biraz saygılı ol bakalım....
Ya ArkadaŞlar Ben Öle Demek İstemedİm Hanİ Bozulma Sesİ Deyİnce Bİ Garİbİme Geldİ İlk Sİzden Duydum Hanİ AmortİsÖr Ya Bozulur Yada SaĞlamdir Bozulma Sesİ OlmadiĞi İÇİn Komİklİk Felan Var Sandim Ayip Oluyor Valla Ben Kİmseyle Dalga GeÇmek İstemem Saygida Kusur Etmeyİz Varsa Bİ Ayibimiz ÖzÜr Dİlemesİnİ Bİlİrİz Kendİnİze İyİ Bakin
arhkadaşlar 200cc xt mi yoksa gs200cc mi bilgilerinizi rica edrim
ÖNEMLİ BİLGİ motorsiklet hakıda
arkadaşlar çin malı deyip geçiyoruz aslında yanlış neden diyeceksiniz ben dayang space kulanıyordum 125cc motorun rodajını düzgün yani 1000 kmye kadar basmamak şartı ile vesonrasında gördümki bir iki ufak değişiklikle 150km ulaştım ben yaklaşık 8 yaşından beri motorsiklet kulalnan ve tamiri yapan olarak söylüyorum ki lütfen dikkate elınız şayet motorda bir arıza var isde yardımcı olurum ama lütfen doğru gerekçeler olsun
arkadaşlar dedikki motorundan bir şikayeti veya arızası olupta bilmeyen arkadaşlara yardımcı oluruz dedik adam tumuş amartüsör diyor yawwwwwwwwww
tnevel
Bu güzel bilgiler için çok saol hocam...
Saygılarımla...
Hocam sen bu işi biliyosun çok şey öğrendim çook teşekkürler
eline emeğine sağlık
Eğer sağlam bir ustanız yoksa 2. el e hiç girmeyin....Tabi motordan anlamıyorsanız...
Ya da dostunuzdan arkadaşınızdan almıyorsanız...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
cok sağol abıcım....artık bundan sonrakı alacagım motorlarda yazdıklarına mutlaka ve mutlaka bakarım....
Ben bu ara bir kaç makinaya bakmaya gidecektim zaten.Olduğu kadar bilgiyle gitmeyi düşünüyordum ama sağolun başlığı güncellemişsinizde gördüm.Şimdi buradan bir print alırım bide bileninden iyi bir arkadaş buldukmu tamamdır.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
saolsın usta kafamdakı sorulara cevap buldun
sosyetenin en gözde mekanlarında takılmaskra her yolda lastik izimiz her ışıklarda tektekerimiz vardır.!
eiwallah Aßy! ellerine sagLık,ßu aralar motor aLmayı dusunuorum isime cok yarıyacak ...
İYİ YASA :rendeer:
sulasın ::::::::::::::
Güzel bilgiler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)