önümüz ramazan aman oruçluyken dikkatli olalım, özellikle akşama doğru ...
Düşmek güzel kelime. Bizim insanımız hiç düşmez ama hep yatırır motoru nedense kimse düşmüyo ilginç. Ayrıca harika bir yazı olmuş, bu emek için teşekkürler...
kulak tikaci takiliysa dengeyi sağlamak zorlasabiliyormus
bu durumda dusme ihtimaliniz artar
bkz. özellikle silah atışlarında
kulaklik takmamak daha isabetli atis saglayabiliyormus
52 maddeyi sürekli tekrarıyorum henuz düşmedim ama bundan sonra yapmıyım bari kulağıma küpe olsun
merhaba,
geçen ay bi firmadan kuba superlight 200 kiraladım ve düştüm yollara...bakırköyden e5 e çıktım, alan arkadaş 4 lt benzin var demişti fakat daha 4 km gitmişken motor teklemeye başladı...e5 den yanyola girdim, sürat 50-60 , yan duvarlarda belediye yeşillik suluyor, yol ful ıslak... panik yapmadan dümdüz girdim, ne fren ne bişey ama yinede arka tekerleği sağ sol yaparken buldum ve uyandığımda asfaltı öpüyordum
açıkçası çok basit bir sebepten böyle birşey yaşamak paranoyaklaştırdı beni çünkü yokuş aşağı yada yukarı inerken ıslaklığa denk gelsek demek her türlü kaza sebebi...istanbulda heryer yokuş aşağı ve yukarı olduğuna göre, acaba hiç motora binmemek dahamı mantıklı olacak diye düşünürken geçen hafta aldım bir Falcon freedom 250 bindim tepesine...
Allah Islak zemin göstermesin
Motordan ne zaman düşülür, yazısını okuduğumda aklıma "aha şimdi düştüm " dediğinde düşülür diye söylendim.. Ama admin açmış konuyu, ceketimizi ilikledik şu an..
Tecrübeyle sabit sanırım bunlar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)