Bende makinayi yeni aldim. Scooterrrrr. Yine de duscen anlasilan. Allah bizlere yardimci olsun, arkadaslar. Hic degilse herkesin minik siyriklarla atlatmasini diliyoooom.
Nasil bincem ben simcik makinaya . :(((((
Bende makinayi yeni aldim. Scooterrrrr. Yine de duscen anlasilan. Allah bizlere yardimci olsun, arkadaslar. Hic degilse herkesin minik siyriklarla atlatmasini diliyoooom.
Nasil bincem ben simcik makinaya . :(((((
Yan sehpayı yüksek zeminde açarsanız sağa yatar motosiklet düşersiniz, hele sağda Kaldırım varsa motosikletin zararı büyük.
tmm artık ben usta bir sürücüyüm deyip kendine çok güvenirsen düşersin......
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
"Ben bu virajda daha fazlada yatarım." Dersen seni bulduklarında bu olay için düşmek kelimesini kulanırlarsa ŞÜKREDERSİN.
Islak zeminde "ha 70, ha 80 ne farkeder" dersen düşersin.
34 ZK 9442 ER6-F 2006 AKA "Sonic" & 34 RB 1940 Kia Carnival 2002 Nam-ı diğer "Nigga"
Kartal/İstanbul
egimli yolda egime dik durdugunuzda ayagınızı alcakta kalan yone basmaya calısırsanız,- özellikle motorunuz benimki gibi yuksek ve agırsa - tasıyamayıp dusersiniz
çok teşekkürler...
dururken çift ayak yere bırakıldığında sakatlık olabilir... her zemin düzlemsel değildir!?
Yan ayağı kapatmayı unutursan düşebilirsin.
[COLOR="Red"] Özgürlük ona bağımlı olunduğu sürece diğer bağımlılıklardan uzak tutandır[/COLOR]
[B] [COLOR="navy"]Bu dünyada çok güzel yaşanabilir, yeterki isteyelim![/COLOR][/B]
paylaşımın için saolun ben yakında burda motor kullanmayıda öğrencem hehehehe
Ellerine sağlık dostum bilgiler için
herkes tecrüberlirini paylaşmış tşk ederiz
( @ N € R >>dünyada ROMA,tr de SOMA
elinize dilinze salık süper olmus yhaaaa
ayrıca toprakya kaymakta fena yanı ben ilk surdugumde yanlıslıkla toprak yolda arka frene bastım da tabii sonuc hüsran arkadaslar bana trafiğe cıkma dedirezil otesi bişi idi hiç hatırlamak istemıommm
Çok kıymetli bilgiler, teşekkürler...
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
En sakatı bu galiba
47- 120 mil hızla bir otobüsün arkasına yaklaştığınızda türbülasyona girersiniz, akşam haberlerine konu olursunuz.
hızınız ne olursa olsun yanlamasına kaldırıma çıkmaya çalışırsanız düşersiniz
Oldukca güzel bilgiler...sanırım motosikletle düşmeden olmuyor bu işler,düşmemek ve düşürmemek dileği ile
...
Motosikletten ne zaman düşeceğini asla bilemessin bunu göze alarak kullanıyoruz sonuçta 2 teker ya sağa,yada sola başka seçenek yok.Hepimize sorunsuz ve kazasız sürüşler dilerim uzun yıllar motosiklet kullanalım
İMPOSSİBLE İS NOTHİNG
Daha önce tecrübesi olmayan birine motosikletinizle deneme sürüşü yaptırmayınız, Düşerler. Ayrıca motosiklet düşürenindir.
tamam iyi hoş da sonuçta düşe kalka öğrenmeyecek mi :D
bir de
120 mil hızla bir otobüsün arkasına yaklaştığınızda türbülasyona girersiniz, akşam haberlerine konu olursunuz...
türbülasyon tam olarak ne? daha önce de okudum anlamamıştım gene anlamadım. o hızla otobüs motosikleti altına çeker mi demek oluyo?
Düşmek Güzeldir. Daha Güçlü Ayağa Kalkarsınız.
Comfirmation Bias
Motordan ilk düşüşüm aklıma geldi de sizinle paylaşmak istedim.
Kaç sene evvel bir scooterım vardı baya sağlam bir viraja girmiştim ve güzelce yatarırarak girmiştim o kadar yatırmıştım ki orta sehpanın demiri yere sürtüp kıvılcım çıkartıyordu bende virajın çıkışına değil kıvılcımlarabakıyordum ve farkında olmadan daha çok yatırmışım ve kaçınılmaz son yerdeydim.Ondan sonra bana güzel bir ders olmuştu.Ne kadar kek gibi davranmışım işte ilk acemilikte ki salakça gaz...Neyse sizinle paylaşmak istedim.Saygılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)