bazen cok yavas gıtmekde dengeyı bozar dusersınız motor hızlıyken dengelıdır ama cokta hızlı degıl.
ve arkanıza cok sısman bırısını almayın 8 cızer motor dengenız bozulur
bazen cok yavas gıtmekde dengeyı bozar dusersınız motor hızlıyken dengelıdır ama cokta hızlı degıl.
ve arkanıza cok sısman bırısını almayın 8 cızer motor dengenız bozulur
süper insan bunları okudukdan sonra düşmeye özenir :D
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
sağlam bilgiler, teşekkürler hoca..
dondurma yerken örnek 1 a ben
millet sana bakar güler sen millete bakıp gülersin ama yiğitlikdende ser vermeyip karizmayı çizdirmeden bakın dondurmayı düşürmedim ama der dondurmayı yemeye devam edersin
Hem eğlenceli hem de eğitici bir yazı olmuş. Teşekkürler.
Memleketin dahilinde iktidara sahip olanlar, gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler! M.K.Atatürk
1 - Yan çatalı açık zannedip inerseniz, düşersiniz.
Bunu vn-800de yapmıştım (= tutamadım motor 240 kg olunca
teşekkürler güzel paylaşımın için
3 sene kadar önce muhitimdeki bir esnaf arkadaşın YBR 125'in yan sehpayı açık bırakarak yola çıkması ve sola dönüşte kaza yapması, kendisinde motosikleti külliyen bırakmasına neden olacak hasara yol açtı.
Şu benim Çinli motorda yan sehpa açıkken motoru çalıştıramazsın. Motor vitesteyken debriyajı sıkmadıkça marş bile basmaz. Şu koca Yamaha ve Honda'nın yaptığına bir bakın yahu, 3 kuruşluk bir müşürü bile 5.000'e yakın para aldıkları modellere takmıyorlar
Haa pardon, biri yan sehpa takmayarak riski ortadan kaldırmış
hocam daha evvel cevaplandı mı sorunuz bilmiyorum ama sizin sağa doğru ivmelenmenizin sebebi sehirler arası otobüsün hava akımını yararak gitmesinden ve büyük cüsseli bi araç olmasından kaynaklanıyor.
yardığı hava akımı sizin üstünüzde bulunduğunuz motosikleti sağa doğru itmesinden kaynaklanıyor.
geçmiş olsun dileklerimle...
geçenlerde çamurlu zeminden 2. viteste düştüm,geçmiş yıllarda java ile düştüm bereket versin korkuluk vardı bi şey olmadı
limitli gitmekten kasıt nedir?
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
47- 120 mil hızla bir otobüsün arkasına yaklaştığınızda türbülasyona girersiniz, akşam haberlerine konu olursunuz.
Ayrıca 120 mil/s denmiş kmye çevirdiğimizde 193 km/s küsüre geliyor. Bunun altındaki hızlarda türbülansyon riski yine vardır bence..
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
Motordan düşmeyen motocu yoktur sanırım .Mororcu düşe kalka motorcu olur
Teşekkürler öneriler için..
Arkadaşlar bu demek oluyorki motordan düşmek farzdır
önünüze bakacağınıza göstergeye ve aynaya uzun süre bakarsanız düşersiniz test ettim onayladım..artçınız heycanlıysa düşersiniz bunuda test ettim onayladım..köpek kovalarken köpege bakarsanız düşersiniz bunuda test ettim onayladım..birdahaki düşüş nasıl olacak acaba
JAWA = ilk aşk , Monster696 = hala kalbimde , hypermotard 1100 = unutulmaz , MT07 = Mantık evliliği , XV950 = güzel ama kesmiyor
Bilgileriniz için çok teşekkür ederiz.Lodoslu bir İstanbul gününde yaşadığım bir olay...Bomboş yolda giderken önüme bir dönercinin şezlong şemsiyesi uçtu ve üstüme kapaklandı Kendimi bir anda kırmızı renkli kola şemsiyesinin altında buldum.İlk başta ne olduğunu anlayamadım tabi.Sonra çevreden koşan insanlar.Bereket bir şey olmadı.Suç dönercide ama,hava parçalı bulutlu ne diye şemsiyeyi açarsın,hadi açtın mübarek,neden su haznesine su koymazsın.Sonuç mu?Dönercinin bana yarım ekmek döner ve ayran hediye etme ısrarını kırmadımZaten motora da bir şey olmamıştı...
[B][COLOR="Sienna"]Cesaret korkmamak değildir.Aksine çok korkmak ama yine de ben varım diyebilmek ve harekete geçmektir...[/COLOR][/B]
64- Ara sokaklarda park etmis araclarin yanindan gecerken yavas gecmezsen yola kedi firlar on tekere dolanir takoz islevi gorur dusersin bizzat yasadigim bir olaydir
Ben 8-10 madde kullandım bile....
Bilgiler için Çok Teşekkürler.
''Bir adamı sabah gördüğümde tesadüf olarak kabul ederim, öğlen aynı adamı bir daha görürsem kuşkulanırım. Akşam karşılaştığımızda tereddütsüz silahımı çekip vururum. Tesadüflere inanmam '' Al Capone
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)