Bin bilsende bir bilene sor demişler. Düşüşlerle ilgili neredeyse bütün bilgiler bu topicte toplanmış. Elinize sağlık..
Bin bilsende bir bilene sor demişler. Düşüşlerle ilgili neredeyse bütün bilgiler bu topicte toplanmış. Elinize sağlık..
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
47- 120 mil hızla bir otobüsün arkasına yaklaştığınızda türbülasyona girersiniz, akşam haberlerine konu olursunuz.
güzel bir yaklaşım
100 üzerinden kalan 37 ihtimalle düşmemeye çalışarak motor kullanamaya devam desenize paylaşım için teşekkürler güzel tespit edilmiş her birisi
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
10 numara süper :D
Şimdi tüm yazıyı okuyunca aklıma şu geldi. Bi aksilik olmazsa 4 nisan gibi motor alıyorum. sahibinden'de ilanlarda motorun düşmesi , kazası yoktur diyo ya:D onlara inanmamak lazım demek ki :D Ufak tefekte olsa,iz bırakmamış bile olsa illa ki düşmüştür demek ki :D öyle değil mi?
teşekkürler çok güzel bilgiler...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:26 ----------
Kesinlikle öyle
1000 KM'lik motorumu satttım çok temizdi ama bir kere düşmüştüm. ama ben bir kere düştüm demiştim
demek istediğim 300 km'de olsa da düştüğü için bile satıyor olabilir korup da...
Kanımca en iyi çözüm yolu yavaş kullanmaktır. Değilmi abilerim
Aklı başında bir insan dönüşlerde sağa sola bakar. Yani dikkatli olur. Buda 2. temel esas.
Benim gibi vurdumduymazlarsa bir kaza geçirdikten sonra akılları başlarına geliverir. Tıpkı benim gibi.
arkadaşlar biraz abartmışınız sizde hiç motor sürmeyen biri bunları okusa motor almak deil yanına bile yaklaşmaya korkar üstüne düşer diye :D ama bilgiler için herkese tşkürler
pek sayın admin kardeşim hep limitlerde demişsin
ama ben bu limiti çözemedim ne kadardır hangi motorda nasıldır
hangi tip motora göre ne kadar belirlenir
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
slm arkadaşlar ben honda cbr 600 rr almayı düşünüyorum yakıt tüketimi nasıl böyle motorlardan hiç kullanmadım (genelde 125lik kullanıyordum) bunu almadan biraz yardımcı olabilirmisiniz kullanımda fazla zorluk çekermiyim cvp yazarsanız sevinirim.
faydalı bilgiler..
teşekkürler...
çok korkuyorum....
topuklu giyin kaymaz zannıımca çivi topuk özelilkle:D
Yan ayaklığı açık unutmuşum ve hız kesin üzerinden geçtim,ama düşmedim.
Faydalı bilgiler ama okumaklada olmuyor düşdünmü düşüyorsun yani yazılmışsa yaşıycağın varsa yaşıyorsun tecrübe ile sabit..
Islak asfaltta özelliklede mondial 100ukh tarzı bi motosikletle virajı hızlı almaya calısırsan dusersın asfaltı öpersın 2yıl önce başıma gelmişti acemilikten baya gulmustum sonrasında .allahtan karsı serıttekı arabaların ısıgı kırmızıydı
teşekürler baı bilgileri bilmiodum
Vay be... Biz nasıl düşmüyoruz şaşırdım valla... Üstadmışız da haberimiz yokmuş.
Motosiklet bir ULAŞIM aracı değil bir İSYAN aracıdır!
Her şeyin Aslı Güzeldir!
Ömürüm boyunca hatırlanacaksın aYe...
Hafif buzlanmış yolda rampa aşağı inerken
son derece düşük hızınıza güvenerek
dur bakalım tekerlek nasıl kayacak der ve hafifçe arka frene basarsanız
motor bir anda fırıldak gibi döner ve azgın beygir gibi sizi sırtından atar
bütün kemikleriniz birbirine geçer ve bir süre gökyüzünü seyretmeden ayağa kalkamazsınız.
Acemilik anılarından biri işte
48- Devamlı limit giderseniz, sonunda düşersiniz.
komik geldi valla ne diyim hızlı gitmek kesinlikle düşmek mi demektir?
100cc bir cup'ın limit hızı taş çatlasa 90km dir, o hızda dümdüz yolda giderken düşülür mü
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)