Motordan ne zaman düşülür
-
Biri Mt Etkinliklerinden uzak duracagına söz vermişti ama bu virus gibi birsey demekki ....
İnsan uzak duramıyor ; ölmek içinde kendini yıttıyor... Tr ye döndüğümde bende bir katılayım bakayım nasıl bır sey dıye )
KÖR ÖLÜR BADEM GÖZLÜ OLUR/
Kel ölür sadece
Reklamlar
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
bilgiler çok yararlı sağolun..
-
::xs22::qiden qitmiştir qittiği qün bitmiştir bn qideni deil giden bni kaybetmiştir!!::159::
-
dr.vedat adlı üyeden alıntı
arkadaşım anlatıyor ve benim aracılığımla forumdaki deneyimli arkadaşlara soruyor:izmir yolunda saatte 120 km ile giderken düz yolda ve hiçbir neden yokken motor aniden sağa yattı ve sürüklenmeye başladım.yaklaşık 10 metre motorla beraber gittim.oturur vaziyette sürüklenmeye devam ettim ve yaklaşık 15 metre sonrada durdum.üzerimde kask dışında koruyucu malzeme yoktu.yaralarım avuç içi dirsek, bel ve popo bölgesinde yoğunlaştı.sonuç olarak bana koruyucu malzemenin önemini anlatan bir olay.eldiven ve kıyafetim olsa idi hiç bir şey olmayacaktı.bunu iyice anladım ve sizlerle paylaşmak istedim.havanın çok sıcak olmasına bakmadan koruyucu malzemelerimizi kullanmalıyız.benim anlamadığım ise şu neden düştüm.yolda yağ veya çakıl veya başka bir cisim yoktu.frenaj veya vites değişimi yoktu.sadece o gün zincir temizliği ve yağlaması yaptım ve gerginleştirdim.kazaya bu neden olmuş olabilir mi?görüşlerinizi bekliyorum
rüzgar soldan esmiş olabilir.
-
05 Aralık 2009, 11:20
uzun seyahatlarda köy yollarında köpeklerin saldırısına uğrayıp panik yaparsan düşersin.
-
05 Aralık 2009, 12:08
Dik rampada,düşük hızda 1.vites bile olsa arkanda artçıyla devri düşürüp stop edersen düşebilirsin. Sakın ola yanlışlıkla debriyaja basmayın ,geri geri ön teker kilitli 15-20mt gitmek pek tat vermez ve düşersin.
-
05 Aralık 2009, 12:36
sccoterle mazgalların üzerinde hızlı kalkış yaparsanız da düşebilirsiniz, özellikle hava yağışlı ise
MUTLU OLAMIYORSAN BAHANE ÜRETME, KAFANI DEĞİŞTİRMEYİ DENE..
-
05 Aralık 2009, 12:41
yüce rabbim bu motoru biz düşelim diye yaratmış...
-
05 Aralık 2009, 14:48
panic adak adlı üyeden alıntı
yüce rabbim bu motoru biz düşelim diye yaratmış...
bu ne tutku yarabbim,
düşeceğini bile bile biniyoruz şu merete...
-
05 Aralık 2009, 17:02
Rüzgar + Kaygan Zemin + Yayalar + Kötü diğer sürücüler en çok korktuklarım.
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
-
05 Aralık 2009, 23:14
düşmemek için hiç bir sebep kalmadı sanırım
-
05 Aralık 2009, 23:46
cok faydalı bilgiler ..cok saol
-
10 Aralık 2009, 22:41
abi bişeyi unuttun bağdat caddesinde güzel kızlara bakarsanız önünüzde frene basan arabayı görmezsiniz koç gibi toslar elaleme rezil olup karizma gider soluğu tamircide alırsınız .nedenmi ben kendimden biliyorum allah iyi demez
-
27 Aralık 2009, 01:22
abi yazılan butun düşme sebepleri bende bı anımı canlandırıyo. her sekılde düştüm yaaa..
-
pff bunları okudukca insanın hevesi kırılıyor valla burda bi yerde okumustum cok güzel bi laf; "düşmeyen motorcu olmaz, henüz düşmemiş vardır" diye
sürekli " acaba kaza yapacakmıyım" korkusuyla sürmekte bize kaza yaptırır gibi geliyo. o nedenle motor sürüş ve trafik kurallarına uyup elimizden gelen dikkati göstermemiz gerekiyor.
-
Kullanmayı öğrendim artık dediğin zaman düşersin
Tekerlekli sandalyede olsan yanında olurmuydu fiyakalı...
-
Herşey yolunda,üff motora bak ne güzel gidiyor,çekişi süper dersen düşersin
-
11 Şubat 2010, 05:40
herkesın klavye ve ellerıne sağlık bılıgılerınız için
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:02 ----------
seytan aracına bınıyosun gunah yapmıcam dıyosun :D motor her halukarda dıkkat dağınıklığı veya baskası yzunden her turlu duseceksın.... KESİN xD
-
-
47 numaraya yarıldım gülmekten hala gülüyorum ve 1 numarayı 2 sefer yaşadım :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler