---
düşmemenin bir yolu yok anlaşılan...
abiler peki duran veya yavaş giden motoru düşürünce fazla hasar oluyor mu motorda. mesela cbr 125. üç ay sonra alacağım inşallah.
ne yapak, madem illa düşceeez...
---
düşmemenin bir yolu yok anlaşılan...
abiler peki duran veya yavaş giden motoru düşürünce fazla hasar oluyor mu motorda. mesela cbr 125. üç ay sonra alacağım inşallah.
ne yapak, madem illa düşceeez...
bilgiler icin saolasın eline saglık..
Kurtlarla arkadaş ol, yalnız elinden baltayı bırakma..
anlaşılan nihayetinde hep düşücez..önemli olan en az hasarla sıyrılıp önce canı sonra malı kurtarabilmek...
motosikletten asfalt mesafesine kadar açılabilen paraşüt yapacakmış japonlar. öyle okudum .P
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
kırmızı ışıkta solda beklerken ve düz gitmen gerekirken ,kalkar ve önüne sola dönmeye çalışan bi pkap çıkarsa düşersin hem de ne düşersin
düşmek ne kadar da kolaymış öyle..
Nasıl oluyorda üzerinde durabiliyoruz bu motorun hayret etmemek elde değil yavv
Ellerinize sağlık, şaane olmuş
Poturdak
gerçekten güzel faydalı bilgiler.. elinize sağlık..
KIRMIZI BOĞA..
demek bunca etkene rağmen düşmeden götürebiliyoruz bu şeyi düşmek bile bir sanat derlerdi, meğersem gerçekleşmesi pamuk ipliğine bağlı bir ihtimalmiş...
Sırf herkeste 4 teker var diye...
DÜŞÜCEKSİİİİİN hahahaha!!!
Paylasımın Içın Tesekkürler !
sağol kardeş bilgilerin için insanlar çokta korkabilir bu kadar düşme konusundan yazılara ama çoğu ufak tefek kazalar
yolun sag tarafında bariyere yaşlasık 40 cm arayla 30km hızla seyrederken arkandan ipipni koparmış bir aptal motosikletli o 40 cm aradan gecmeyi denerse düşersin
Fizik kanunları ve merkezkaç kuvveti gözardı edipte düşmeyecek birini tanımıyorum zaten en büyük tehlike bilmemekten değil EGO muzun öne çıkmasından kaynaklanıyor.
En sinsi tehlike de budur ve yaş,yetenek,veya meslek tanımaz.
binbasi nayman x-max ''06
Yamaha Touching Your Heart.
Safety First,then RIDE..!
41- Sele yüksekliği bacak boyunuzu aşıyorsa, özellikle duruşlarda düşersiniz.
Evt... Çok Düşme Tehlikesi Geçirdim Ama Allah Şükür Daha Düşmedik
Diğer Dejavantaj ise Motoru Özleklie Geri Doru İlerletirken ve Bi Çukura Girmişseniz Çoz Zorluk Çekiyorsunuz
arkadaşlar size tavsiyem aikidoya gidin
sensei sizi yerden yere vursun
düşmei iice bi öğrenin
çok faydasını görürsünüz
Kıpraşmalı telefonunuzu Arka cebinizde, ya da Freebag denen Ön çantanızda bırakırsanız ve yolda çalmaya başlarsa kıpraşmalı şekilde, tam o anda da, eyvah evde acaba ışıkları kapattımıydım, ya da , Ülen şu beni sıyırıp geçene haddini bildiremedim... gibi düşüncelere dalmışsanız Düşersiniz
Poturdak
öle yada böle düşecez bir müsübet bin nasihattan iyidir Allah bütün motoseverleri korusun.....
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)