güzel paylaşımın için teşkürler...
güzel paylaşımın için teşkürler...
facebook(Fazer Tutkunları)
Boyun korumasını hondanın sitesinde aksesuarlar bölmününde görmüştüm sanırım bir bakmanızada yarar var sanırım.
müthiş bilgiler herkesin okuması ve bilmesi gereken bilgiler.Paylaşım için teşekkürler
Herkeslere iyi sürüşler dilerim...
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
bu admin nickli abimiz hiç online olmazmı?? hiç görmedim de
Emeğine sağlık. paylasım güzel
Peki hangi kasklar iyidir kaza esnasında full kapalımı yoksa çeneden açılanlarmı avantajlı çeneden açılanlar bir kazada kırıla bilir gibi geliyor ama bir kaza sonrası çıkarması daha kolay full kapalı kaskı çıkartırken ben kendi kafamdan tüm saç baş bir yana zorla çıkartoyırum yanaklarımı sıksın kazada fırlamasın diye sıkı aldım yanlışmı yaptım kaza geçirsem boynum kırık olsa Allah göstermesin bunu Doktar bile çıkarırken sağlam adamıda sakat bırakır önerileriniz nedir nasıl kask almalıyız boyutları nasıl olmalıdır yardımcı olursanız sevinirim yeni bir kask alıcam bu aybaşı cevaplarınız çabuk olursa ona göre alıcam Lazer düşünüyorum bu sefer bolmu olmalı yoksa sıkımı full kapalı olmalımı çeneden açılanmı??
Sevgili kardeşim.
Forumumuzda kasklar ile ilgili hemen her türlü bilgi mevcut.
Arama butonunu kullanarak istediğin bilgiye ulaşabilirsin.
Çeneden açılan kasklar da full kapalı kasklardır.
İkisi ayrı şey değil.
Sadece birisinin çenesi açılıyor.
Eğer caddeleri pist gibi kullanmıyorsan, sık sık dur kalk yapıyorsan, çene açılır kasklar senin için daha pratik olacaktır.
Koruma konusunda da çenesi açılmayana göre çok da düşük seviye de değildir.
Ama en iyi seçim tam kapalı kask alman olur.
Diğer soruların için arama yap.
Daha önce yazdıklarımızı buraya bir daha yazmaya uğraşmayalım.
Evet, fıtık için olanlardan değil,
Formula 1 izliyorsanız bilirsiniz, tüm yarışçıların takması zorunludur,biraz sırt destekli, omuza oturan ve özellikle ense kısmından boynu destekleyen bir koruyucu, şu omurilik koruyucular var, satılan onların kaska kadar gidenini düşünün, onun gibi bişey işte, resmi falan olsaydı daha güzel olurdu buluruz umarım...
Bilgilerini paylaştıgın için tşkler ustad.
Bu konu hortlamalı...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
Bilgilendirdiginiz için tşkrlr
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
gerçekten güzel bi konu ve açıklaması emeğinize sağlık
E5 de 90-100 le giderken yanimdan hızla geçen kasksiz motorcuları görünce imreniyorum cesaretlerinden dolayı.
Bakkala giderken bile kaski takip bağlarım.
Boyun desteğide şöyle birşey.
http://m.aliexpress.com/item/32481168977.html
Emeğinize sağlık hocam. Çok güzel bilgiler aktarmışsınız...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)