tekrar çok teşekkürler herkesin okuması için yeniliyorum
tekrar çok teşekkürler herkesin okuması için yeniliyorum
annem beni öldürecek
çok yararlı bilgiler teşekkürler.
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
bilgilerin için saol kardeşim yararlı bilgiler gerçekten
Korkarak yaşıyorsan sadece hayatı seyredersin:queen:
Güzel bir yazı teşekkürler.
Çok faydalı bilgiler.Emeği geçen doktora sonsuz teşekkürler.Bir de şöyle birşey var.Türkiye'de bilgisiz kişiler paldır küldür kaskı çıkarmaya kalkabilir."Doktor gelmeden kaskı çıkarma" yazısı yapıştırılırsa kaskın görünen bir yerine faydalı olur düşüncesindeyim.
Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.
okurken içim ürperdi Allah yaşatmasın böyle bir anı ama yinede bilgi sahibi olmakta fayda var..yazan arkadaşa teşşekkür ediyorum ellerine sağlık
Değerli bilgiler için teşekkürler. Herkesin okuması gereken bir konu...
[COLOR="Red"]ZXR-900 İLE HAYAT 11.000 DEVİRDEN SONRA BAŞLAR...[/COLOR]:bounce:
Ellerinize sağlık bu bilgiler için.
gerçekten çok önemLi ve faydaLı bi yazıydı teşekkür ederim
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]
KASK HAYATDIR !!! KASKSIZ ASLA YOLA CIKMAYINIZ
Bende Bağımlısıyım,ama uyuşdurucu değil , Motor.....
http://www.youtube.com/watch?v=geKGLez5ga4
İngilizce ama yine de yardımcı olur.
benim bir tane kaskım vardı,bunun üstüne 'doktor gelmeden çıkarma'yazılı sticker yapıştırdım 4-5 tane,benim eğitimli, bilinçli zannettiğiim arkadaşlarım abi bu ne niye yapıştırdın neyi çıkarmiyicaz gibi salakca sorular sorunca vay halimize dedim,günümüz türkiyesinde kamyon altında kalan insanları bile telefonla resmini çekiyorlar böyle cahil bir milletin üyesiyiz,yani kaza yaptıktan sonra işi bilen bir motorcu gelirse yanımıza şanslıyız çünkü kazadan kurtulduğumuza şükredemeden gaskı çığarın da nefes alsın diye birileri illaki gelecek
Yazan ve paylaşan kişilerin ellerine sağlık... Gerçekten önemli bilgi...
B ehliyet alırken böyle bir konu yoktu..
A ehiyet alırkende ders yok..
Bence büyük eksiklik.. Okuyalım, Kaydedelim, Paylaşım lütfen...
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Kamyon altında kalan insanın fotoğrafını çekmek.... Biliyorum bunu. Acıların, hüzünlerin, duygusal karmaşaların dizilerde, televizyonlarda bol bol göterilen, yaralının veya ölmüş insanın cesedini sansürsüz, ailesine saygısızca gösteren ve insan haklarına tecavüz suçu işleyen gazete ve medyanın işlendiği bir ülkede böyle trajikomik hikayeler oluyor.
Bu arada bu başlığı zaman zaman hortlatmak lazım. Bir kişi de olsa bilinçlensin en azından.
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)