güzel ve faydalı bilgiler sağolasın
güzel ve faydalı bilgiler sağolasın
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Ya arkadaşlar ben Batman'da soruşturdum ama motorsiklet için kasko yapılamadığını öğrendim. Bunu nasıl çözebilirim. Hangi şirket kaskoyu yapıyor acaba?
2006 dan bu yana ne motorlar çalındı allah bilir kasko söylediklerinin içinde en garanti gibi diğer tüm önlemler vız gelir bu arsız hırsızlara
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
Buyrun Xena Nın Tanıtım Filmi Ve Sesi: http://www.youtube.com/watch?v=4yffVZpcPiY&NR=1
AHMET ULUSOY arkadaşım..motor neydi
değecek bişeymi bari...
[COLOR="Blue"][B]XEVGEN::148::::148::::148::XEVGEN[/B][/COLOR]
2) Motorunuzu daima cok goz onunde yerlere park edin. Sakin saklamaya calismayin! Ozellikle geceleri acik bir market veya taksi duragi varsa motorunuzu bu mekanlara yakin park edin. Insanlarla konusun ki sizi tanisinlar ve motorun kime ait oldugunu bilsinler. Eger bu tip yerler evinizin cevresinde yoksa, motorunuzu sokak lambasi gibi gece aydiklik olan yerlerde birakmaya calisin ve arada kontrol edin. Evinizin onunde ise, park ettikten 10-15 dk sonra mutlaka motoru kontrol edin. Hirsizliklar en cok bu ara donemde oluyor. Unutmayin hirsizlar birseye calmadan evvel sizi izliyor ve aliskanliklarinizi ogreniyor(Kacta eve geliyorsunuz, kacta cikiyorsunuz gibi).
3) Direksiyon kilidini mutlaka kilitleyin! Hirsizlar kirabiliyor ama biraz ugrastiktan sonra.
aynısı benim başıma geldi penceremin önünde kontağa tornavida soktu şrfsiz, masraf açtı bana beni yok sanıyordu yanında da bir tane moruk vardı yaşlıydı keşke dokunsaydım ona...........
...
benim arkadaşım motoru bundan 2 yıl önce çalınmıştı sadece direksiyon kiliti kilitliydi başka birşey yok tabii 15 dk geçmedi motor yok geçen hafta bulundu şaşırdım beraber gitti emniyet müd. lüğüne orda dediler 2 kilit kullanın hırsızlar 2 kilide bakmaz uğraşmazlar dediler. sizlerinde bilgisi olsun motorunuzu sabit yere 2 kilit ile kilitleyin.
bizim evin altında bir eski ev var kilitli kiliti bende oraya koyuyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:03 ----------
kasko kaça mal olur
selamlar.arkadaşların verdikleri örnekler çok güzel
Kameralı alanlar tercihiniz olsun oradakilerle ilişkinizi sağlam tutmanızda sizin için yarar var.Ayrıca Bnm için en sağlam yer yakınınızdaki benzin istasyonları.7/24 kameralar gözetim altında
Eğer nasip olurda bi motor alabilirsem Allah'a şükür Evimiz dublex arka balkonu sırf motora harcıcam güvenliği için ne lazımsa yapmayı dusunuyorum
arkadaş benim modial vardı onu çaldılar motor kilitli değildi ama hemen geri gelecektim bi baktım motorum yerinde yok poisi aradık şase numarısında yola çıktılar ama bulamadılar bir buçuk sene sonra jandarma yarışlarda buldu biz önceden haber verdiğimiz için bizi çağırdılar şase numarasına baktık motor bizimdi motor tam bir yarış motoru biçimin de bazen düşünüyorumda motorun çalımdığı iyi olmuş diye
bnm babam bi kere motorun anahtarını üzerinde unuttu bir gece öyle kaldı hiç bişe olmadı sabah bindi gitti işine gül gül öldük sonrada
bende xena var 12 saniye gibi bir sürede susuyor birde hassas güzel bir alarm yaklasık 3 senedir kullanıyorum öneririm.
sürmek için yaşa , yaşamak için sür ...
motorunu çaldırmak istemiyorsan ! garajında 1 tane pitbull un olacak abi.
En iyi sürücü, kendini karşısındakinden koruyabilendir.
Apartmana koyacaksın birde kamera canın sıkıldıkça seyret
BYZ ARABALI ÇOCUK...
Eğer ihtiyaçtan çaldıysa sopa cezası, ilk hırsızlığıysa hapis cezası, alışkanlık yaptıysa uzuv kesme cezası...
Siz bundan da gaddar davrandınız...
Her iki durumda da ceza kanunumuz çok yetersiz.
Adamlar çok rahat hırsızlıkl yapıyor ve göğsünü gere gere ortalıkta dolaşıyor. 3-5 ay yatıyor ve yine aynı işe devam ediyor. İçeride yatıp beslendiği de yanına kâr kalıyor...
Olan da masum vatandaşın dişinden tırnağından biriktirdiği parasıyla aldığı malına oluyor...
Ybr 125'i kaça kaskolarlar , bilgisi olan var mı acaba ? Teşekkürler...
Hakkını vermeden yükseltmeyi düşümüyorum.
Ahmet ulusoy krdşm böle uğraşacağına git kısa yoldan bi demirciye 80 tl gibi bi uygun fiyata demir kafes yaptır bide baba kilit taq kapısına kullan uğraşma böle boş işlerle
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)