ya necdet kardeısm bı disk alarmı nasıl kontrol edılıyor yanı yolda cıkarken manuel olarakmı kapatıyosun bıde hırsız bunu kapatamazmı sadece bu aletı bılmeyen hırsızlar ıcın mı ıdeal bu?
ya necdet kardeısm bı disk alarmı nasıl kontrol edılıyor yanı yolda cıkarken manuel olarakmı kapatıyosun bıde hırsız bunu kapatamazmı sadece bu aletı bılmeyen hırsızlar ıcın mı ıdeal bu?
xena marka alarmlı disk kilidini motoru aldığım gün aldım gerçekten çok kullanışlı.sadece çalınma değil mesela bi yerde cafede falan otururken motor bir darbe aldı yada biri hafifçe oynattı hemen haberin olur.tavisye ederim.hırsızı durdurmaya yetmez bence ama yinede caydırıcılık özelliği yüksek.birde anahtarına dikkat ettim ucuz kilitlere göre daha teferruatlı.açılması zor yani.
Drift Religion
ahmetulusoy çözüm iyi ama motoru ordan çıkarman ve oraya koyman baya vaktini alır bence
paylaşım için tesekkürler.
MuraD THSDLN
Abov ben işkillendim şindi gidip bi bakiim motora. Allaam sen koru.
Dondurmam gaymak filmi geldi aklıma. Motrum moturum ... :D
süper bilgiler çok tşk. bende Yamaha YBR almayı düşünüyorum apartman girişinde merdiven altına koymam gerekecekte hem apt. deki çocuklar motoru çizer falan hırpalarlar bisikletin lastiğini söndürüyolardı çakallar apt. kapısı gece gündüz açık oluyor. Bisikletimi çalmışlardı müstakil komşulardan birinin merdiven altına koysam galiba daha iyi olacak.
Verdiginiz bilgiler gercekten güzel. Ben de alarmlı disk kilidini yeni duydum. Gecen hafta alarm taktırdım Akünün grantisi gitti bilseydim bu disk kilitlerinden alırdım. Motoru merdiven dairesine koyuyorum apartman kapısı biraz hızlı kapansa başlıyo cıyak cıyak ötmeye. hem apartmanı koruyo hem motoru yani güzel bişi ama yinede bide su disk kilidine bi bakıyım aküye zarar vermeden bakarsın normal alarmı iptal ederim.. bilgiler için teşekkürler
alarmlı normal kılıt gormuştum içerenkoyde bi ara sokakta tamırcıde wardı
bide gizlı kontak yapalırsınız motora çalışmaz :D
evet arkadaşlar mal canım yongası demişler bir söz konusu motor olunca mıtorum benim çocugum gibidir.hiç başıma gelmedi ama motorum çalınsa ne yaparım bende bilmiyorum...
Eline saglık dikkate alınması gereke bilgiler...
[B][I][COLOR="Navy"] If YOu Think The Life Is Too Slow, Give Some Gas To Your Bike..(No Lands Man)[/COLOR][/I][/B]
[B]MoToR HaYaTTıR[/B]
[COLOR="Black"][B][U]I'M THE B.BOSS[/U][/B][/COLOR]
Valla hocam bu adi insanlara hiç birşey dayanmaz halat kiitmilit çare etmiyor ama yinede tedbiri almak gerekiyor tabiki
en iyisi giriş katta oturup eve koymak diycem ama buda çözüm değil biliyorum
kimsenin motoruna ve kendisine bişey olmasın allahtan dileğim budur
sağlıklı sürüşler arkadaşlar
abı geçmiş olsun iyi yapmışın kaskolayıpta
ya ben bu olaydan bişey anlamadım nasıl monte ediliyor bu ayrıca neyle çalışıyor pillemi biraz bilgi veririseniz çok iyi olur
( @ N € R >>dünyada ROMA,tr de SOMA
Bilgiler için çok teşekkür ederim...
Bizim hırsızlar kendini aşmış durumdalar, hırsızlara kısa süreliğinede olsa çözüm için birkaç varyasyon yapmaktan başka çare yok...
[B]Farkın ve Tarzın sen olmalı...[/B]
walla bu kilitlere zamanla onca masraf harcıyorsunuz kasko yapıyorsunuz vs vsvs bu kadar bunlara zaman içinde para vereceğinize gidin bi yerle anlaşın motorun sığabileceği ölçülerde betondan bi garaj yaptırın uzaktan kumandalı kilitli vs ... içeride ayrıca kilitlersiniz motorunuzu kesmezse oraya birde kamera koyar bilgisayarınızdan istediğiniz zaman bakarsınız pahalı bi yol belki ama içiniz her daim rahat olur ben bu şekilde yapmayı düşünüyorum açıkçası...
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
motor olsaydı:crying::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)