Allah rahmet ve mekanını cennet eylesin.Her ne kadar bu zihniyet ile sonu gelmeyecekse de Allah bir daha böyle kazalar göstermesin hiçbirimize.
Allah rahmet ve mekanını cennet eylesin.Her ne kadar bu zihniyet ile sonu gelmeyecekse de Allah bir daha böyle kazalar göstermesin hiçbirimize.
üzücü bir durum allah rahmet eylesin ...
Tekrar tekrar kardeşimize Allah'tan rahmet diliyorum. ALLAHIM: biliyoruZ ki bu şekilde kaza geçirerek gerçek dünyaya göç eden kardeşlerimiz bu geçiş esnasında (yani kaza anında) büyük acılar çekerek senin yanına geliyorlar. Lütfen Allahım, yine biliyoruz senin rahmetinin bolluğu bizim aklımızın alamayacağından daha daha büyük. O yüzDen yanına gelen bu kardeşlerimize cennetinin en güzel köşelerinden yer ver ve onlara rahmet et.(AMİN).
ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun ruhu şaad olsun
enjoy your ride and enjoy forever
cenazende yüzlerce seveninle seni uğrladık gökyüzüne. tanışmak, el sıkışıp sohbet etmek kısmet olmadı. aslında çok üzüldüm bu kadar çok seven olan bir insanı tanıyamadan uğurladığım için. hoşçakal onur
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
Allah rahmet eylesin.
Başımız sağolsun,mekanı cennet olsun.
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
toprağın bol mekanın cennet olsun....
Allah mekanını cennet eylesin Ailene de sabırlar versin Onur...
Allah mekanını cennet eylesin. ailesinin ve hepimizin başı sagolsun...
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
cenazeden sonra 40 ında bir etkinlik yapalım diye konuşmuştuk. lafta kalmasın bunu gerçekleştirelim.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inş..
[B] 34 EA 6?3?[/B]
Allah rahmet eylesin...
Arkadaşlar kazalarla ilgili karayolları hakkında suç duyurusunda bulunuldu konun daha iyi takibi ve merhumların aillelerinin müdahil olması gerekiyor en önemlisi her iki kazanında Hangi Adliyede hangi Dosya numarası ile kayda geçtiği gerekli . bu konuda bilgisi olan varsa lütfen bildirsin. abdullahayer@hotmail.com 0 535 950 29 81
Allah rahmet eylesin. geçen gün yine aynı yerde kaza olmuş. yazık ki ne yazık. Rabbim kusurlarını bağışlasın, Cennet'te Burak'lara bindirsin inşallah.
Zalim olsa ne rütbe bi perva yine bünyad-ı zulmü biz yıkarız
Merkez-i hâke atsalar da bizi küre-i arzı patlatır çıkarız
Allah Rahmet eğlesin,mekanı cennet olsun...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
MEkanı cennet olsun
ONCE CAN GUVENLIGI!!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)