Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
9. sayfa BirinciBirinci ... 789101119 ... SonuncuSonuncu

Tuğper UZEL (tuğper)

REKLAM ALANI
    jesse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ''00 ZX-12R..00 cb1100,, "16 integra 750
    ben derimki .. tüm istanbuldaki .. motosiklet sitelerine birar başlık... bir toplantı.. biraz sesimizi çıakrmanın vakti geldi de geçiyo ..................
    bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
    Drift Religion

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda vfr800
    31 kişi okuyor 21 kayıtlı 10 mısafır pekı neden faaliyete gelnce bır anda yawaslıyor işler , kesnlıkle sessız kalmamalyız belkıde 29 ekimde tum motor gruplarının bır araya geldıgı bır gunde yapılmalı böyle bir organızasyon

Motosikleti
    xx 12999,9rr cadı süpürgesi :P
    Alıntı sheltox adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    31 kişi okuyor 21 kayıtlı 10 mısafır pekı neden faaliyete gelnce bır anda yawaslıyor işler , kesnlıkle sessız kalmamalyız belkıde 29 ekimde tum motor gruplarının bır araya geldıgı bır gunde yapılmalı böyle bir organızasyon
    bende aynı şeyi düşünüyodum
    [B]durmak yok... yola devam.....
    [/B]
    [COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]

Terrorizer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cbr 600f
    " Eyleme gelen kaleye mum diksin " moduna girmeye gerek yok...

Ayarlayalım ben imkanı olan herkesin geleceğine inanıyorum
    ★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★

ne motoru ya ne tutkusu?hız mı?ecel mi?sonuçta somut olarak ne var elinizde??

gencecik bi insan gitti ya hayatının baharında,canım kuzenim..o güzel kalbi temiz yüreğiyle..efendiliğiyle..ölüm yakışmadı tuğperim sana,daha göreceğimiz ne günler vardı..ama şundan eminim ki mekanın cennet olacaktır,bizlerden bile iyi niyetli saygılı bi insandın..kimin aklına gelirdi ki?nerden bilebilirdim ki gece o acı acı çalan telefonun ölüm haberin olduğunu?nasıl inanabilirdik ki??bayramda buluşacaktık,inanç merve sen ben..yılların özlemini giderecektikk,hala inanamıyorumm..canım kardeşim,mekanın cennet olsun!!

şunuda belirtmek istiyorum arkadaşlar..bunu ben çok büyük bi terbiyesizlik olarak nitelendiriyorum..eve o gelen motorcu mudur ne zıkkımdır arkadaşlar;bari ailesine o acıyı tekrar göz önüne getirmemek adına,normal insan gibi kıyafet giyipte taziyeye gelseydiniz,kasketlerle motor kıyafetleriyle..çok büyük ayıptı..

bu düşüncelerimi bilmenizi istediğim için üye oldum buraya da..

Motosikleti
    geçmişim 2 silindir geleceğim 4 silindir olacak:))
    kütahyada üni okduğum için organizasyona katılmam zor ama şartlarımı zorlayacağım
    LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:

karmacoma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hayatımızı kolaylaştırmak için yapılan vasıtalar ile birbirimizi öldürüyoruz!, insanlığın çivisi çıkmış.
    bunun silah kullanmaktan farkı yok, bu katillerin dünyadaki cezaları (ıspatlanırsa) meçhul ama tuğper kardeşime allah cennet nasip ederken bu gibi katiller cehennemin dibinde cezarını çekiyor olurlar inşallah.

mekanın cennet olsun, allah rahmet eylesin,
    ailesine , sevenlerine allah sabır versin.
    May The Force Be With You

Motosikleti
    Alıntı ilay gizem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ne motoru ya ne tutkusu?hız mı?ecel mi?sonuçta somut olarak ne var elinizde??

gencecik bi insan gitti ya hayatının baharında,canım kuzenim..o güzel kalbi temiz yüreğiyle..efendiliğiyle..ölüm yakışmadı tuğperim sana,daha göreceğimiz ne günler vardı..ama şundan eminim ki mekanın cennet olacaktır,bizlerden bile iyi niyetli saygılı bi insandın..kimin aklına gelirdi ki?nerden bilebilirdim ki gece o acı acı çalan telefonun ölüm haberin olduğunu?nasıl inanabilirdik ki??bayramda buluşacaktık,inanç merve sen ben..yılların özlemini giderecektikk,hala inanamıyorumm..canım kardeşim,mekanın cennet olsun!!

şunuda belirtmek istiyorum arkadaşlar..bunu ben çok büyük bi terbiyesizlik olarak nitelendiriyorum..eve o gelen motorcu mudur ne zıkkımdır arkadaşlar;bari ailesine o acıyı tekrar göz önüne getirmemek adına,normal insan gibi kıyafet giyipte taziyeye gelseydiniz,kasketlerle motor kıyafetleriyle..çok büyük ayıptı..

bu düşüncelerimi bilmenizi istediğim için üye oldum buraya da..
    arkadaşım acınızı çok iyi anlıyorum.fakat arkadaşlarımız oraya acıyı bir daha hatırlatmak için değil,tuğper'in yanında olduğumuzun ifadesiydi.gelen arkadaşlarımız motorsikletleri ile geldiği için takım elbise giyemezlerdi.yolda gelirken aynı şey onlarında başına gelebilirdi.'motorcumudur ne zıkkımdır' sözünüzüde kınıyorum..fakat acınızın taze olduğunu düşünüyor ve böle şeyler yazmanızı hor görmüyorum..tekrar başınız ve başımız saolsun

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Çok ama çok üzüldüm..... Kazanın çarpıp kaçma olayıyla daha da yıkıldım...Bu resmen cinayet....

Ne zaman farkedileceğiz... Ne zaman taşıt yerine konacağız?.... Ağzımdan kötü söz çıkamıyor bile....

Ailesine sabırlar diliyorum...
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

geldiğiniz yer cenaze evi,hadi bizleri geçtim,annesi..anne bu ya onları öyle görmesi..düşüncesizlik,terbiyesizlik..

Motosikleti
    Honda Cbr 125R '07
    Alıntı LADYSITTER adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tum motor severler sizden talep edilmesi durumunda olası gosteri ve eylemlere var mısınız?
    Tekrarlıyorum hertürlü ihtiyaçta aranabilir bu konuda(0535 477 10 51) ben çevremdeki tüm motorculara haber verdim bile...Yapılacak hertürlü eylemin arkasındayım yaptıklarıma kefilim kendimdir....
    Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı ilay gizem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geldiğiniz yer cenaze evi,hadi bizleri geçtim,annesi..anne bu ya onları öyle görmesi..düşüncesizlik,terbiyesizlik..
    Bir yanlışın içindesiniz...Acınız bunu söylemeye zorluyor.... Sizi anlamamak mümkün değil....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    GSXR1000RR1
    Alıntı playboy_77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşım acınızı çok iyi anlıyorum.fakat arkadaşlarımız oraya acıyı bir daha hatırlatmak için değil,tuğper'in yanında olduğumuzun ifadesiydi.gelen arkadaşlarımız motorsikletleri ile geldiği için takım elbise giyemezlerdi.yolda gelirken aynı şey onlarında başına gelebilirdi.'motorcumudur ne zıkkımdır' sözünüzüde kınıyorum..fakat acınızın taze olduğunu düşünüyor ve böle şeyler yazmanızı hor görmüyorum..tekrar başınız ve başımız saolsun
    mesutum tartışmaya gerek yok kardeşim hepimiz üzüldük, bizler üzülürüz ama ailesi kahrolur, arkadaşta onun ailesinden.. o yüzden mazur görmek lazım, o an belki onların yerinde bizde olsak bu tepkiyi verirdik kimbilir?

istburak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı LADYSITTER adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tum motor severler sizden talep edilmesi durumunda olası gosteri ve eylemlere var mısınız?
    varız kanka varız mahkemedede varız heryerdede varız organize edin yeter
    Drift Religion
    fatih şubesi

Motosikleti
    Alıntı emin_arikoglu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mesutum tartışmaya gerek yok kardeşim hepimiz üzüldük, bizler üzülürüz ama ailesi kahrolur, arkadaşta onun ailesinden.. o yüzden mazur görmek lazım, o an belki onların yerinde bizde olsak bu tepkiyi verirdik kimbilir?
    haklısın emin abi kötü amaçlı bir yazı yazmadım zaten neyse moralim bozuk zaten.hiç yazasımda gelmiyor

Motosikleti
    Honda cbr 600f
    Arkadaşlar ne deseler haklılar... Rahatlayacağınızı bilsem geçerim karşınıza yumruklayın da rahatlayın diye ama elden ne gelir ?
    Biz arkadaşları olarak böylesine göçmüşken ailesinin acısın tasavvur bile edemeyiz.

istburak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yaa allah aşkına sesiz kalmayalım bi basın açıklaması felan bişey yapalım yani herkesin duyucağı şekilde yapalımki şu işi herkes duysun bilsin
    Drift Religion
    fatih şubesi

Motosikleti
    Honda cbr 600f
    Sadece MT olarak sesimizi yeteri kadar duyuramayız... Diğer gruplarla sesimizi birleştirmeliyiz. Bizi bir avuç serseri olarak görmekten vazgeçmeleri lazım artık.

Motosikleti
    xx 12999,9rr cadı süpürgesi :P
    Alıntı Terrorizer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sadece MT olarak sesimizi yeteri kadar duyuramayız... Diğer gruplarla sesimizi birleştirmeliyiz. Bizi bir avuç serseri olarak görmekten vazgeçmeleri lazım artık.
    çok iyi organize olmak lazım bunun için amotörce bişi yapmıyalım ki akıllarına yer etsin
    [B]durmak yok... yola devam.....
    [/B]
    [COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    allah Rahmet Eylesin Ailesine Allah Sabır Versin Inşallah Mekanı Cennet Olur !!!!!
    [B][COLOR="DarkRed"]wWw.Motosiklet.Net[/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Blue"]Bağımlılık Yaratır[/COLOR][/B]:P

9. sayfa BirinciBirinci ... 789101119 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)