gencecik bi yürek yaa... .. bumudur abi suçumuz . bumudur .. günahımız . iki tekerleğe gönül vermek mi .. lanat olsun ki . milet olarak adam degiliz yaa. adam degiliz işte .. o arkası saglam dedikleri şerefsizi yukarıda neler bekliyo .. bunun farkında .. aldıgı hernefesta farkında olacak .. ve karşısına hergün çıkacak motorcular .. ona yaptıgı hatayı hergün .. her an her saniye hatırlatıcak .. her egzost sesinde .. acaba benim için mi geldiler diye oturan yerleri 3.5 atacak ... ... ve azrail bir gün onada ugrayacak.. işte o gün .. tugperim . o şerefsiziensesinden tutacak................................
sevgili dostum canım arkadaşım .. seni kaybetmemin acısını içimde yaşıyorum . tutamıyorum gözyaşlarımı ... yattıgın yerde rahat uyu dostum ... senin gibi efendi biriyle tanıştıgım .. konuştugum .. ve sürdügüm için mutluyum . ama bası şeylerin sonu boyle olmamalıydı ..
bu işlerin sonunu bırakmamak bizim boynumuzun borcu olsun sevgili kardeşim.. umarım yukardan biyerlerden gene aramızda olursun .. sevdigin aradaşlarının yanıonda onlara melek olursun .. yazdıklarımı .. ve dualarımı duydugunu biliyorum ..
seni unutmayacagım tugperim ..