Sinirim haala geçmedi. bunları........................
Sinirim haala geçmedi. bunları........................
Fatihbey yazdığına bakmayın. Bana kısacası Fatih Araz diyebilirsiniz :P
allah rahmet eylesin başınız saolsun arkadaşlar. her duyduğum olaydan etkilenir olmaya başladım artık böyle adi insanlar yüzünden motora binmeye korkar olacam yakında...
insan hiç tanımadığı biri ölünce bu kadar üzülür mü... üzülüyor işte. iş yerindeyim, çalışamıyorum, dönüp dönüp resimlerine bakıyorum. daha çok genç, ölüm hiç yakışmamış diyorum... allah rahmet eylesin....
yakından tanıyanlar lütfen burdan bildirsin, nerde ne zaman bulunmamız gerekiyorsa orda olalım, gösterelim kendimizi kimse sahipsiz zannetmesin onu
ihmal etmeyelim lütfen...
enginer6 site mod ve adminleredende rica ettim bizlerinde yardımı gerekiyor konunun surekli online kalmasına yardımcı olun ben tugperin babasıyla yapacagım tum gorusmeleri sizede bildiricem
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN USTUNDEKI KANDIR TOPRAK UGRUNDA OLEN VARSA VATANDIR
Her kara haber kalbimi yerinden söküyor,dışarda yakıp tekrar yerine koyuyor.Kalbim yanıyor,kalbim acıyor! 21 yaş! hayatının baharında desen anlarmıydıki bunu? Daha hiçbişey görmeden göçüp gitti kardeşimiz.Her ölüm erkan,her ölüm zamansız.Fakat bu başka bişey.Pisi pisine gidiş.Allah rahmet eylesin,ailesine sabır diliyorum.Hepimizin başı sağolsun.
LADYSITTER'inde dediği gibi sonuna kadar takipçisi olalım.Polislerin bile gönülsüz yaklaşımına bakılırsa sümen altı yapılma ihtimali yüksek bir dava olacak.Birlikteliğimizden gelen kamuoyu gücünü cümle aleme göstermeliyiz.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Bende haberi okuyunca çok üzüldüm.
Tuğper sessiz bir o kadar sevimliydi:(
Başımız sağolsun
allah rahmet eylesin
Mekanı cennet olsun
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
Allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin ..
Gencecik pırıl pırıl bi delikanlıyı daha uğurladık aramızdan .. O çarpıpta kaçanın hiç vicdanı sızlamadımı acaba .. evladı yokmu .. anası babası yokmu .. yazıklar olsun .. Dur yardım et .. hata bizler için madem bu büyüklükte bi hata yaptın kaçma dur yardım et ..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
arkadaşlar trafikte farkedilmek çok önemli lütfen kendinizi düşünmüyorsanız arkada bırakacaklarınızı düşünün ve REFLEKTİF yeleksiz trafiğe çıkmayınız. birazcık zahmet olacak ama üzerinize giydiğinizde anlayacaksınız farkını..
bana birşey olmaz demeyin. lütfenn.
not: tanesi 5 ytl ve müthiş işe yarıyor.
Allah rahmet eylesin
yakınlarına özellikle anne-baba ve kardeşine sabır versin.
Araba kullanıcıları maalesef motor kullanan kişinin bir can taşıdıgını onlarıda evde bekleyenleri oldugunu düşünemiyorlar. Çarpıp kaçmak hangi vicdana sığar ya dur yardım et off off
Nur içinde yatsın...
Allah rahmet eylesın ailesı ve sevenlerıne bassaglıgı dılıyorum...
Kurtlar Sofrasında Çakallara Yer Yok!!!
C'est moi!!!Je suis seul loup!!!
www.salihkalic.spaces.live.com
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Allah ana-babasına sabır versin.
tüylerim diken diken oldu. Başımız sağolsun. Allah ailesine sabır versin
allah rahmet eylesin . forumdaki nicki neydi kendisinin ?
mt üyelerinin üzerine düşeni yapacağına kendimden emin olduğum kadar eminim aslında. Şiddete başvurmadan, sağduyuyla elimizden geleni yapıp gerisini hukuka bırakmamız lazım...
sizden haber bekliyor olacağız ladysitter...
engin ilgin alakan icin ayrıca tesekkur ederim suan uyesi oldugum sitelerde (gsrturkiye.org motordelisi.com motosiklet.net) konu ile ilgili actıgım baslıklarda yardım istiyorum. sizlerde bu site ve diger si,telerde konuyu en kadar aktif halde tutabilirsek okadar ses getirebiliriz
http://gsrturkiye.org/viewtopic.php?...&sd=a&start=15
http://www.motordelisi.com/bassagligi--ft69222-s0.html
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN USTUNDEKI KANDIR TOPRAK UGRUNDA OLEN VARSA VATANDIR
Ailesine we tüm yakınlara başsağlığı dilerim...okan, hemde bize yakın oturuyormuş ama benim tanışma fırsatım olmadı...sen tanıyormuydun ?
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
Hiç yakışmamış ölüm. Çok da kabullenilir bir şey değil. Allah ailesine sabır ve metanet versin diyeceğim ama nasıl olacak onuda kestiremiyorum. Fidanmış daha. Allah rahmet eylesin.
Allah Rahmet eylesin, ailesine büyük sabırlar versin.
THRACE
Sanırım su an hicbirsey yazamayacagım... Ellerim titriyor... Diyecek birsey bulamıyorum...
Daha birkac hafta once subatta ben donunce bulusma kararı almıstık...
Bilmiyorum... bilemiyorum...
Belki daha sonra birseyler yazarım...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)