Allh rahmet eylesin .. mekanı cennet olsun
Allh rahmet eylesin .. mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin.. Böyle Yavaş işliyen Adalete Diyicek Hiç bişi Bulamıyorum..Kaç duruşma Geçmiş Hala sonuç yok suçlu hala dışarıda yazıklar olsun ..
Cok uzuldum gercekten allah aılesıne sabır versın:(((
Arkadaşlar bugun caddebostan migros arkasında oturuyoruz arkadaşımla bir bayan ablamız geldi dediki oğlumunda repsolu vardı sonra 600 f aldı kaza yaptı öldü dedi:(:( başladı benim motorumu sevmeye ağlamaya:( teyze dedim başınız sağolsun vsv demeye kalmadı demesinmi tuğperi tanıyormusunuz diye dedim evet:( meğersem annesiymiş:( çok üzüldüm teyze karşımızda ağladı çok acı bir durum ya allah kimseye acı vermesin
Evet anlattı bana Perihan abla, dün akşam beraberdik. Demek sendin... İstanbul'da oldukları zamanlar Caddebostan'da kazanın olduğu yere gidiyorlar hemen her gün. Nasıl acı çektiklerini ben biliyorum. Allah kimseye yaşatmasın, çok zor. Hala içimiz yanıyor hele ki şu mahkeme sonuçlanmadığı için daha da büyüyor acımız.
7 Ekim 2010 da.
kendisini hiç tanıma fırsatım olmadı ama bu konu başlığını baştan sona okudum ve ne zaman mesaj atıldığını görsem içim ürperiyor. olayın gerçekleştiği yoldan motor ile hergün eve dönüyorum. sürekli aklıma bu olay geliyor. iş yerim bahariyede ve kadıköy adliyesine çok yakın. kısmet olursa bir dahaki duruşmaya bende ordayım.
ailesine sabır diliyorum :(
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
allah rahmet eylesın :(
Kardeşim nur içinde yatsın.
1. sayfada 4.büyük resimdeki 2 kişi aramızda değil, ne kadar acı verici üzücü bi durum. insanı motosiklet konusunda durup düşünmeye sevk ediyor.
tuğper kardeşim'e Allah'tan rahmet,sevdikleri,arkadaşları ve ailesine tüm içtenliğimle sabırlar dilerim,
Mekan'ın CENNET olsun KARDEŞİM,
Ben hayatımı her seferinde ÇEYREK MİL yaşarım...
Drift Religion
benim yaptığım ilk kazamın aynısı bende kafamı direğe vurmuştum ama kask sayesinde kutulmuştum yinede 6 ay hastanede yattım o günden beri motorda dikkat ederim annemin üzüntüsün babamın çaktırmadan içinin ağlamasını gördğümden beri motora binerken besmele çeker annemi babamı düşünrüm şuan gözlerim doldu. ALLAH SABIR versin ailesine.
Allah rahmet eylesin. mekanı cennet olsun inşallah.
motosiklet bi zehir gibi sanırım damarlarıma girdi evet almalıyım diyorum öğrenmeli güzel bi motor almalıyım.
ve alışmalıyım ölümle burun buruna yaşamaya
yada başka hiç bi motorcu tanımadanmı yaşamalıyım
hiç tanımıyorum rahmetli kardeşimizi ama içim çok acıdı.
tadımadan başka bir motorcu hiç birinin acısını duymadan.
çok vazgeçtim motor almaktan annem yapma diyor.
bilmiyorum arkadaşlar,
sanıyorum ki bazen ya keyifli günler beni bekliyor
yada ölüm beni çağırıyor.
işte böyle adam gibi ölebilmektir belkide hayat, herkezin ardından adam gibi adamdı demesidir belki..çok üzgünüm....allah rahmet eylesin....
Keşke öyle olsa, ama olmuyor.
İnsan o resmi görünce hayatı geri sarıp o mutlu günlere dönmek ve oradan tekrar ileri sarmak istiyor.
o resimdeki 2 güzel mutlu insanın şu an aramızda olmaması bizleri sevdiklerimizden ayrılırken / yola çıkarken helalleşmeye itiyor resmen.
Tuğper' in anne-babası na ,
aYe nin anne-babasına, eşine, baba sevgisine muhtaç bebeğine Allah Sabır Versin. HEPSİNİN ACILARINI PAYLAŞIYORUZ.
Allah Bizleri Sevdiklerimize Bağışlasın...
Amin, hepiniz sağolun arkadaşlar. Allah sizleri korusun..
Allah rahmet eylesin üzerinden 2 sene gecmıs ama sımdı gördum konuyu cok zordur....Ne diyebilirim ki Kalanlara Allah uzun ömür versin.....
allah rahmet eylesin... ailesine ve sevenlerinide başsağlığı diliyorum...
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir...!
Evet bu gün tam 2 sene oldu.... Tuğper gideli 2 sene.....
Allah günahlarını affetsin, rahat uyusun diyeceğim ama şu insan müsvettesi hakettiğini bulmadan da bu ne kadar mümkün bilemiyorum, Allah annesine, babasına, kardeşine sabırlar versin. Bugün bu topiği okuyan arkadaşlar bir Fatiha hediye göndersin Tuğper'imize...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)