aranızda olmak, omuz vermek isterdim ama şartlar uygun olmasa da yüreğim sizinler dostlar...
aranızda olmak, omuz vermek isterdim ama şartlar uygun olmasa da yüreğim sizinler dostlar...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
allah kısmet ederse bende ordayım
Gelebilecek ya da gelmek isteyip de yaınımızda olamayacak tüm arkadaşlardan Allah razı olsun.
Zaten önümüzdeki günlerde Duruşma için ayrı bir başlık açıp, bu sefer katılımın fazla olmasını sağlamak niyetindeyiz.
ALLAH(cc) gani gani rahmet eylesin mekanları cennet olsun....
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
Tuğperle şu motorun siyah ön camı sayesinde tanışmıştık.
Beni sürekli orada burada yakalayıp ön camı nereden bulduğumu soruyordu.
Sonra gidip o da almış kendine bir tane.
Bostancıda benzinim bitip yolda kalınca tesadüfen yine karşılaşmıştık.
Orada durup bana yardım edince muhabbetimiz ilerlemişti.
MT üyesi de yapan bendim kendisini.
Nur içinde yatsın.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Orada olmaya çalışacağım..
Ve kesinlikle bunu yapın..Bu işler başka türlü çözülmez..İllaki birlik olmamız, destek olmamız gerek..
Gerçekten, duruşma yaklaştığında bir başlık açın kişisel olarak sürekli güncel tutacağım..
Tekrardan Allah rahmet eylesin..
Ne kadar kalabalık olursak o kadar moral buluyoruz arkadaşlar, gelebilen herkesi bekliyoruz
allah rahmet eylesin hepimize sabır versin.......
geçtiğimiz duruşmada çok az kişiydik ama bu duruşmada çok kişi olmak istiyoruz ve o gün herkesi duruşmaya bekliyoruz...
Arkadaşlar duruşmamız 02.02.2010 Salı günü saat 13:30 dadır. İlgili topiği akşama Emre açacak. Gelebilecek olan herkesi bekliyoruz.
Lütfen rahmetli tuğper'in vefatının oluş şeklini okuyun... Olaya sadece trafik kazası olarak düşünmeyin!!!
02.02.2010 salı günü saat 13:30'da kadıköy adliyedeyiz...
adalet yerini bulur inşallah ,
Bir kez daha rahmetle anıyoruz arkadaşımızı
duruşmaya gelip destek veren herkese teşekkürler..
bunu yazmak büyüklerime düşerdi ama şuan herkes işinde gücünde olduğundan ben yazmak istedim..
ayrıca gelicem diyipte gelmeyenlere ayrı bir teşekkür borçluyuz....
peki sonuç ne oldu ?
sonuç; 8 nisan'a ertelendi duruşma.
[COLOR="black"][B]Motorumun beygiri Senin Arabana yeter :bounce:
::kalbim:: Hayatımın Anlamı, Ömrüm, Vazgeçilmezim... Başak'ımmm::kalbim:: [/B][/COLOR]
allah rahmet eğlesın mekanı cennet olsun :( :( :( lan o carpan herıfı...... boyle dallamalar yuzunden gencecık ınsanlar hayatlarını kaybedıyor..
Allah rahmet eylesin.
Trafik kanunu madde43/b'de ise şu hülüm yeralmakta "Şerit değiştirmeden önce gireceği şeritte, sürülen araçların emniyetle geçişini beklemek, zorundadırlar" yani sol sinyali verdik(sollama yaparken hız sınırı yoktur. emniyetli geçiş şartına göre en hızlı şekilde geçmek esastır.) önümüze araç atlayamaz. Hatta madde 54/1'de belirtildiği gibi sollamaya başladıysanız öndeki araç sizi beklemek zorundadır.
İnşallah adalet yerini bulur......
::piloot:: Yakaladın mı? bak bakalım ellerine yakaladım dediğin şey sadece mavi bir silüet.... Çoktan uçup gittik. Geçtin mi? bak bakalım ardına ve önüne geçmene izin verildiğinde ufuktaki mavilik kim........ ::uzgunum:
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)