sanırım gelemeyecem iş yerimden izin almam neredeyse imkansız ama yinede
şansımı zorlayacağım.
tuğper kardeşimide rahmetle anıyorum mekanı cennet olsun ...
sanırım gelemeyecem iş yerimden izin almam neredeyse imkansız ama yinede
şansımı zorlayacağım.
tuğper kardeşimide rahmetle anıyorum mekanı cennet olsun ...
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
...............güncel.............
DURUŞMA BUGÜN SAAT 14:00'DA KADIKÖY ADLİYESİ'NDE
13:30'da Bahariye Mango'nun önünde buluşuyoruz.
akıllı bir karar çıkar inş
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin... :(
Gerçekten çok üzücü birşey! Allah kimseye göstermesin...
Umarım kanı yerde kalmaz ve adalet bir kerecik olsun üzerine düşeni yapar...
Çalışmasaydım mahkemesine gelmeyi çok isterdim... :(
Herşey yeniden yollarda olabilmek için...
gelemeyecek olmak dahada koyuyor gelebilecekken
askerlik şubesinde o kadar mıymıntı iş yapıyolarki bide üstüne sistemde yavaş çalışıyor bilgisayar milattan önce kalma ve kullandıkları internet haknet'te yavaş olunca...
şimdi muayene olmaya gidicem sabahın bi köründen beri bekliyorum ....
iyi haberlerinizi bekliyorum umarım iyi geçer
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
kimse bişe yazmamış askerlik şubesinin mıymıylığından 5.30da mesai bitiminde anca bitti benim işimde sabah 8den beri...
Canın sağolsun İlkay
Bir sonraki duruşma tarihi 02/02/20010 saat 11:30 yine Kadıköy Adliyesi.
Bu duruşmada biraz yol katettiğimizi düşünüyoruz, bir aracın boya izlerinin lastikte yer alması exper tarafından doğrulandıysa da bu aracın % 100 sanığın aracı olduğu doğrulanmamış. Karşı taraf da normal olarak buna itiraz etti ve tekrar inceleme talep etti. Bunun dışında kazanın olduğu gece görevde olan polisler şahit olarak bir dahaki duruşmaya çağırılacak. Delillerin yok edilmesi, mobese kayıtlarının olmaması, şahitlerin ifadelerinin değişmesi gibi daimi konular da ele alındı tekrar. Yani Tuğper öleli bir koca sene geçti ve hala birşeylerin ispatıyla uğraşılıyor. Yine sinirlerimiz gerildi bugün yine moralimiz bozuktu ama MT den iki arkadaşımız destek oldular bize sağolsunlar. Umudumuz yeşerdi bakalım bir dahaki duruşmada inş. daha iyi sonuçlar alacağız.
yetişemedim malesef.. çok az da olsa bi yol katedilmiş, duruşma tarihlerini çok aralıklı veriyorlar.. 2 aydanda fazla..
umarım biran önce lehimize sonuçlanır..
GKN MOTORS
sende saolasın yeşim
gökhanında dediği gibi birazda olsa yol katedilmesi iyi ve duruşma tarihlerinin uzunluğu maalesefki başka bir konu...
daha az olsada daha kısa sürede bitebilse şu iş hayırlısıyla..
Evet 3 ay arayla oluyor çok uzun süre malesef
İnş. arkadaşlar inş.
Bir dahaki duruşmaya daha çok katılım talep ediyoruz, rica ediyoruz. Bugün bunun gerekliliğini bir kez daha anladık malesef
Ben bugün malesef işteydim ama ALLAH büyük bir dahaki duruşmaya iki elim kandada olsa gelirim.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
ne iştir bu serefsızler vurup kacıyorlar gecen gecede bızım dukkanda calısan memet abıye kagıthane tunelınde bı araba vurup kactı gece ıkıye kadar hastanede bekledık yazık gunahtır neysekı o serefsız gelıp teslım oldu aynı olay benım basımada gelmıstı ALLAH rahmet eylesın aılesıne sabır versın artık yollda gıtmeye degıl kenare cekıp beklerken bıle korkar hale geldık
booş kooooooooooyyyy gitsin
Merhaba arkadaşlar,
Yeşim'in de dediği gibi bugünkü duruşmada araçlar üzerinde yapılan inceleme sonucunda, Tuğper'in motosikletinin arka tekerleğinin sağ tarafındaki beyaz boya izinin, sanığın kullandığı araçtan alınan boya örneğiyle fiziksel olarak uyuştuğu tespiti tutanaklara geçti. Ancak davalı taraf, bu boya izinin başka bir araca ait olabileceği teorisiyle daha kapsamlı bir araştırma talebinde bulundu ve önümüzdeki günlerde boyaların birbirine bire bir uyumlu olup olmadığı yönünde bilimsel bir çalışma yapılacak.
Yani ufak ufak bir yerlere gelmeye başladık bakalım hayırlısıyla.
Ayrıca mahkeme tarafından Emniyet Genel Müdürlüğü'ne, kaza gecesine ait Mobese kayıtlarına dair bir kez daha yazı yazıldı.
O gece görevli polis memurları da bir dahaki duruşma için şahit olarak ifade vermek üzere mahkemeye çağrıldı.
02/02/2010 tarihinde görülecek bir sonraki duruşmaya kadar gelişmeler şimdilik bunlar.
Bugün mahkemede rahmetlinin babası Tuğhan abiye bizimle birlikte destek olan Taylan (thaii-vtec) ve Semih (bosnak_semko)' e bir kez daha teşekkür ediyoruz.
Gönül isterdiki daha kalabalık olup desteğimizi ve acısını paylaştığımızı daha güçlü gösterelim ama, bir dahaki duruşmada iyi organize olup bunu gerçekleştireceğiz inşallah.
Sanırım mahkemede açıklanan raporun da gerginliğinin etkisiyle, sanığın babası olan şahsın mahkeme görüldüğü esnada Yeşim'in üzerine yürümesi ve benim de eşimi korumak adına buna aynı şekilde müdahale etmem sonucu kısa süreli bir gerginlik yaşadık ve canımız sıkıldı açıkcası.
Umarım "Davalı" tarafın bir bayana karşı hiç de yakışık almayan bu tip nahoş hareketlerine bir daha maruz kalmayız.
Biz yine de efendiliğimizi bozmayarak bu tip tahriklere kapılmamaktan yanayız ve "Davacı" sıfatında olmamıza, ayrıca hayata gencecik veda etmiş bir rahmetlinin yakınları olmamıza rağmen, acımızı içimize gömüp adalet sarayındaki her duruşmada bize yakışan duruşu ve sükunetimizi sergilemeye devam edeceğiz.
Bir dahaki duruşmada hep birlikte tek bir yürek olmak ümidiyle inşallah..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:21 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:17 AM ----------
Takdir edersinizki bu tip bilgilerin paylaşılması uygun değil.
Bu sabah Tuğper'in ailesiyle kahvaltı ettim, onların ne kadar acı çektiğini tahmin edemezsiniz.. Bu günahsız insanlara bu acıyı yaşatanlara lanet olsun...
inşallah birdahaki duruşmada daha kalabalık olucaz emre abicim...
grubumuzdaki arkadaşlarında desteğini bekliyoruz.
tuğper'in sahipsiz olmadığını göstermeliyiz.
o adamında yaptığı saygısızlığı içimize çektik sesimizi çıkarmadk.
ben seni tutmasaydım eğer sen üzerine doğru gidiyordun adamın.haklı olarak.
ama olsun boşver.
onlar cezalarını alıcaklar inş.
tekrardan tuğper'i rahmetle anıyoruz...
mekanın cennet olsun tuğper...
Mahkemenin vereceği karar ne olursa olsun rahmetlinin ailesinin acısını dindirmeyecektir ama bir nebze olsun adalet yerini bulduğu için içleri rahat edecektir diye düşünüyorum..bir daha ki duruşmada kabul ederseniz bende size eşlik etmek isterim..bu anlamlı davranışınız için semih kardesimi ve sizi tebrik ederim..
'
[COLOR="Blue"]
JustBe..[/COLOR]
Allah rahmet eylesin .... :( yasalar motosikleti korur hale gelmedikçe , motosiklet federasyonu ve örgütleri bu tür işlerin üzerine gitmedikçe , olmaz , olmadı , olmayacak :( :(
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)