allah gani gani rahmet eylesin.gerçekten çok zor kabullenmek.arkadaşlar lütfen biraz daha dikkatli kullanalım
allah gani gani rahmet eylesin.gerçekten çok zor kabullenmek.arkadaşlar lütfen biraz daha dikkatli kullanalım
Geçmiş sayfaları elimden geldiğince okudum. Bahsekonu bu şerefsizin Allah belasını versin. Bu tipleri alıp ellerinden kollarından aksi yönde iki tane hayabusa ya bağlayıp motorları köküne kadar gazlayacaksın. Yazıklar olsun. Yapanın yanına kar kalıyor. Allah belasını versin, mal mülk düşkünü bu adinin, Allah (CC) bu dünyada yüzünü güldürmesin inşallah.
Rahmetli Tuğper'in Duruşması'na katılımcı olarak gelmek isteyen arkadaşların dikkatine:
TARİH : 21/10/2009 Çarşamba
SAAT : 09:30
YER : Kadıköy Adliyesi 5. Asliye Mahkemesi - Bahariye/Kadıköy
* Biz Yeşim'le duruşmada bulunacağız, gelmek isteyen arkadaşlarla Bahariye'deki Mango'nun önünde saat 09:00 itibariyle buluşabiliriz.
Ulaşmak isteyenlere özelden telefonumu verebilirim.
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
sabah askerlik şubesindeki işim erken biterse bende gelirim
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Alllah rahmet eylesin kalanlara başsaglıgı arkadaşlar lütfen kendinizi düşünmüyorsanız arkanızdan sizin için duygulu mesaj yazıp üzülecek arkadaşlarıda düşünün ve biraz daha dikkat...çünkü bizi yollarda bizden başka düşünen yok
duruşmaya katılmak bile çok önemli. kardeşimizin ruhu şad olsun.
.......... .. ......... .... ......... .........
yazamıyorum bir şey. habersiz bırakmayın bizim gibi uzakta olanları.
size bol şans diliyorum. aslında izin alabilsem gelmek istiyordum ama olmadı...
HAYATLA DALAŞMA :)
Rahmetli Tuğper'in Duruşması'na katılımcı olarak gelmek isteyen arkadaşların dikkatine:
SAAT : 09:30
* Biz Yeşim'le duruşmada bulunacağız, gelmek isteyen arkadaşlarla Bahariye'deki Mango'nun önünde saat 09:00 itibariyle buluşabiliriz.
kalabalık olmanız dileği ile..
kawasaki er5 yamaha xjr 1300
*** ARKADAŞLAR SON DAKİKA DEĞİŞİKLİĞİ: DURUŞMA SAAT 14:00'A ALINMIŞTIR, BİLGİNİZE. ***
SAAT : 14:00
* Biz Yeşim'le duruşmada bulunacağız, gelmek isteyen arkadaşlarla Bahariye'deki Mango'nun önünde saat 13:30 itibariyle buluşabiliriz.
Güncel ..........
Antalya'da ikamet etmemden dolayı üzülerek katılamıyorum..
Arkadaşımızı tekrar rahmetle anıyorum !
mekanı cennet olsun.inşallah bundan sorumlu olan kişiler hakketği cezayı alır
umarım işlerim o saate kadar biterde gelebilirim bende
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Allah rahmet eylesin. Kalanlara sabır versin....
Jawa 350 TS...Asya 125 T
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)