İşte Türkiyedeki Değerler
İşte Türkiyedeki Değerler
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
masraflar hakkında bi bilgim yok ama 3 - 4 duruşmadır ekspertiz işini yapmıyorsa, vefatin de üzerinden neredeyse 1 yıl geçmiş avrupa insan hakları mahkemesine başvurulabilinir. acaba avukatlar bu konuda ne diyor?
Allah sabır versin.. :(
Yediren yedirdi kardeşim zaten, bizim tarafın avukatı Tuğhan abilerin akrabası zaten adamcağız elinden geleni yapıyor ama kanunlar belli..
İşte bu kadar zorumuza giden de bunlar zaten..
Olay anında herkes, hatta oradan arabayla geçen travestiler bile durmuş, ama bu eleman kaçmış; neden acaba? Neyseki plakasını alan birileri çıkmış da polis tarafından evinden alınıp tutuklanmış.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:10 PM ----------
İçeride toplasan 2 ay yattı, suçlu bulunması halinde ölüme sebebiyet vermekten hüküm giyip ek olarak ceza alması ve ayrıca para cezasına da çarptırılması muhtemel. En ufak bir suçu varsa dahi, bu mahkeme tarafından ispatlanacak, aklanmak yerine bu kara leke, ömrü boyunca sicilinde onun peşini bırakmayacak.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:14 PM ----------
Olay günü araçlar üzerindeki izler hakkında tutanak bile tutulmamış görevli memurlar tarafından, Tuğhan abi karakola gelir gelmez "Çarpma yok" demiş memurlar direkt. Arabadaki izleri görüp de uyarmasa, bu gün expertiz bile yapılmayacaktı belki, olay da hemencecik kapanacaktı. Hatta bu izler için karşı tarafın getirdiği ve "başka bir kazada olmuştu" dediği tutanaktaki izler aracın diğer tarafında. Adaleti yanıltmaya yönelik bu girişim de ortaya çıktı tabiiki. Varsın gerisini siz düşünün artık..
Bir de ne hikmetse, o güne ait mobese kayıtları bir türlü bulunamadı. Yani Bağdat Caddesi'nin göbeğinde çalışmayan tek mobese kamerasının olduğu yerde gerçekleşti nedense kaza..
Kısaca expertizin işini yapmamasından ziyade, baştan beri işlerini doğru ve dürüstçe yapmayan insanlar söz konusu.
inanılır gibi değil... insanın bi hayat görüşü olmalı, erdem ve şeref sahibi olmalı.. binbir türlü dalavere ile hadi mahkemece aklandı diyelim, nasıl yaşayacak bu adam o vicdanla? aklım almıyor... hele o memurlar. sölcek laf bulamıyorum..
duruşmalar nasıl geçiyor peki katılım oluyor mu? yalnız kalmıyorsunuzdur umarım.
allahtan sabır dilerim tekrar tekrar...
geçen sene yine ramazan ayıydı iftardan sonra buluşur suadiye S'te oturuduk genelde.. çok özlüyorum ve özlüyoruz kardeşim seni.. Mekanın cennet olsun..
Emre'yle bazen kaçardık sahilde masuscuktan saklanırdık ağaçların oralara biryerlere bizi görmesin diye Gizli gizli onun gidişine bakardık motrunun arkasından gülerdik Ne kadar seviyo cıbırını hayret ederdik o haline Ne yapıp edip yine bulurdu bizi bir yerden çıkardı karşımıza biz de gırgır geçerdik düş yakamızdan gelme peşimizden diye canım benim canım yaaa olsa da sahilde hiç ayrılmasa yanımızdan Nüfusumuza aldık seni derdik çocuğumuz gibi hep peşimizdeydi çok ayrıydı onun yeri çook
Bir sonraki duruşma tarihi 21/10/2009.
işte o şerefsizleri içimizden ayıklamadığımız sürece iyileştiren insana insan olduğun u hatırlatan ADALET gerçekleşmez bugün seni güldürür diğerini üzer arkadaşlar.
3.18 tl olan benzinin 2 tl'si vergi
allah rahmet eglesin tum sevenlerine allah sabır versin mekanı cennet olsun ... boyle insan yuzunden bir hayat daha son buldu allahlarından bulsunlar gostermedikleri saygı icin ...
Evet Kadranının elektronik olduğunu biliyordum ama unuttum,
Merakımı bağışlayın, birşeyler olması gerekiyor, düzgün bir açıklama olması gerekiyor mekanik filan. bana fran tutmadı diyin birşey diyin,
Hiç inanasım gelmiyor, Arkadaşımızı üye olmadan öncede çok uzun bir süre takip ettim eski motoru benım favorimdi çünkü, ve o motoruyla gitmediği yer çıkmadığı yol yoktu.. Off... Çok üzücü..
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)