Sonunda expertiz inceleme yaptı sonucu bekliyoruz...
Sonunda expertiz inceleme yaptı sonucu bekliyoruz...
Abi koruması varsa kaskı, montu ve şehir içi virajlıda yol kaç km hızla gidebilirki ??
Motora Bakmaya gitmişsiniz ibresi takılmışmı?
Çarpma etkisi yok gerçi, İnş. expertizde açıklarlar..
Evet virajda oluyor, ibrede birşey yoktu sanırım. Zaten dediğiniz gibi ne kadar hızla gidebilirdi ki ..
Korumaları her zaman tam olan bir arkadaşımızdı ama malesef direğe çarptığından vücudunda ve boynunda hasar fazlaydı
Çarpan aracın lastiğinde Tuğper'in motoruna ait izler vardı expertiz bunları inceliyor şu ara. Tek isteğimiz adalet, bakalım bundan ne sonuç çıkacak
Allah Rahmet Eğlesin Okudukca Bana 4 Sene Önce Kaybettigim Bi Motorcu Abimi Hatirlatti :( Bu 4 Tekerlekliler Ne Zaman 2 Tekeri Fark Edecek
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
Çok üzücü bi olay gerçekten toprağı bol olsun kardeşimizin.bu otomobil kullanıcılarına giderek sinir olmaya başlıyorum böyle haberleri ve bizimde başımıza gelen olayları yaşadıkça.adamlar ne kadar rahat sanki motosiklet deki can değilde ölümsüzmüş gibi.bunlara muebbet şart
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
gerçektende çok üzücü bi olay olayın üstünden 1 yıl geçmesine rahmen halen nasıl oluyorda bu insanlar cezalandırılamıyor ben böyle adaletin....lalet olsun gencecik bi arkadaşımız gitti ve hala bu dava sürüyor verin mühebbet hapis yatsın şerefsiz...
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
Mahkeme koridorunda, beraat ettiğinde yürürken o vicdansızın suratındaki pis gülümsemeyi gördükten sonra bu dünyada adelet olmadığını herşeyin diğer tarafa kaldığını bir kez daha anladım malesef
Expertiz arabasını incelerken ''çok kurcalamayın arabamın değeri düşecek'' diyen bir zihniyette bu insan! Canımız gitmiş adam hala mal mülk derdinde.. Böyle çocuklar yetiştiren ebeveynleri kutluyorum buradan ... Ömür boyu yatsa nolur ki zaten kaybolmuş bu dünyada yazık....
30 km hızla giderken kaza yaptım bacağımda açık kırık oldu yani kemik dışarı çıktı.20-30 km ile baş ve boyuna alınan darbeler gayet zarar verici olabiliyor..
Bu arada benim de mahkemem devam ediyor suçun tümü karşı tarafta,tazminat davası açtım kendisine.bacağımdaki çiviler ve çektiğim acıların tazmini için.Fizik tedavi hala rüyalarıma giriyor.Her seansta motora birdaha binmeyeceğime yemin ediyordum.neyse ölümlü bir kazadan bu kadar kolay sıyrılabiliyorsa bir insan benim de kendi davam için pek bir umudum yok açıkçası.
Allah kardeşimize rahmet eylesin.Kederli ailesinin acılarına derman olsun.çok üzgünüm
And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.
Motor kaldırıma çarpıp yere düşerek sürüklendiği için çok fazla hasar almamış; mekanik-elektronik aksamda kaza esnasında oluşan bir hasar yok bildiğim kadarıyla. Zaten kadran da dijital, yani ibrenin takılması söz konusu değil.
Buradan da anlaşılacağı gibi olay sürat değil zaten, kaldırıma düştüğünde doğruca direğe çarpıyor ve bu nedenle vefat ediyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:24 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:20 AM ----------
Etme bulma dünyası, suçu varsa elbet bulur bir şekilde belasını.
Hak yiyen kim varsa.
Burada değilse bile Ahiret'te.
Düşmez kalkmaz bir Allah'tır.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:29 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:24 AM ----------
Olayda çok büyük ihmaller ve yanlışlar var. Bunların hepsi tek tek tespit edilip mahkemeye sunuldu. En başta yapılması gerekenler yeni yeni yapılmaya başlandı, bin bir ikazdan sonra.
Geçtiğimiz günlerde kazaya karışan 2 araç da detaylı bir kriminal incelemeye alındı. Rahmetli Tuğper'in motorunun arka lastiğinin sağındaki beyaz boya izinin, zanlının kullandığı beyaz arabanın boyası olup olmadığı ortaya çıktığında birçok şey de netleşecek. Şimdi bunu bekliyoruz.
Çok güzel ifade etmişsin gerçekten de olayın özünü..
Ama henüz beraat etmedi aşkım unutma, sadece tutuksuz yargılanmak üzere salıverildi.
Hala bir "zanlı" o insancık ve aklanmış değil. Mahkeme sonuçlanıncaya kadar hiçbir şeyin kesinliği yok.
Tek umudum, artık adaletin sekteye uğramadan işlemesi ve bu zamana kadar yapılan yanlışlarla, ihmalkarlıklarla kaybedilenlerin telafisinin mümkün olması.
güvendiğimiz bir adalet vardı demekki oda yokmuş.desenize motorcular olarak yapayanlızız.yanımızda olan bir Allah ımız var.o vicdansız şerefsiz insanda Allah ından bulsun.hiçmi vicdan azabı çekmiycek acaba?umarım yüce rabbim öyle bi ceza verirki o çok değer verdiği arabadan çıkamaz inşallah
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
ya bişi soracam bu kadar gün geçmiş bu expertiz şimdimi işe koyulacak ?? bi kere karşı taraf suçlu olmasa sıkıştırıp kaza yaptırdıktan sonra arkasına bile bakmadan kaçmaz Ölüme terk etmiş resmen.
3.18 tl olan benzinin 2 tl'si vergi
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
ALLAH rahmet eylesin çok üzüldüm
Evet tututuksuz yargılanması bile bana göre beraattir, içerde olması gereken dışarda onun için öyle yazmışım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)