allah rahmet eylesin ailesine sabır diliyorum çok üzücü bir olay
Arkadaşlar mahkeme 23 Aralık 2008 Salı günü saat 14:00 e ertelendi, tutukluluk hali devam etmekte....
allah rahmet eylesin allah kalanlara sabır versin
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Arkadaşlar,
Tuğper' in ölümüyle sonuçlanan kazaya dair mahkeme sürecinin ilk celsesi 25.11.2008 Salı günü sona ermiştir. Sanığın tutukluluk halinin devamına ve 2. celsede görüşülmesine karar verilmiştir.
2. duruşmanın tarihi belli olmuştur:
TARİH : 23.12.2008 Salı
SAAT : 14:00
YER : Kadikoy Adliyesi 5. Asliye Mahkemesi
Adaletin sekteye uğramadan bir an önce tecelli etmesi, en büyük temennimiz.
O gün orada olup, Rahmetli Tuğper' in acılı ailesine desteğimizi ve 2 teker dayanışmasını bir kez daha herkese göstermemiz açısından, hepinizin yanımızda olmasını bekliyoruz.
Zaten geniş ve ciddi katılım için, bu konuda ayrıca bir buluşma-toplanma başlığı yakında açılacaktır. Şimdiden buradan da duyuralım.
herzaman ...hepimizin başına gelebilir ,Allah korusun geride kalanlara sabır versinn
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
bu başlığı gördükçe içim acıyor... :(
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
mahkeme ertelenmıs olsada en azından tutuklu olarak içerde kaldığı sürece başkalarına zarar veremeyecek kaza her sürücünün başına gelebilir ama kaçtığı için benim gözümde %100 suçlu ßi kediye ßi köpeğe çarpıpta hastaneye götürenler var ki sen bi insana carpıyosun yazıkk...
[B][I][COLOR="Magenta"]I've become so numb , i cant feeL you theree.. [/COLOR][/I][/B]::xblink::::comico::
Allah taksiratını affetsin.
Kaçanlar da vicdan azabı ile yansın yansın.
bir sonraki celse 23 aralık 2008 salı gunune ertelendi
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN USTUNDEKI KANDIR TOPRAK UGRUNDA OLEN VARSA VATANDIR
Hafta içi okuldaki sınavlarım nedeni ile gelemiyorum mahkemeye bu sefer sınav olsa bile rapor alıp gelmeye çalışıcam.
We are many...
allah rahmet eylesin. şu "vicdan" ile temas kurabilen oldu mu bu arada?
Sırf herkeste 4 teker var diye...
şu anda inanamıyorum ve felaket gözlerim dolduu.. tuğper'in yani kardeşi inanç benimle aynı okuldaydı hattaa aynı sınıftaydıkk abisini 1 2 defa falann gördümm amaa görünce bu linki şokk oldumm.. ve aynı yerdee oturuyoruz küçükyalıda.. ve mahkeme günü bendee ordayımm aksilik olmadığı taktirde.. Allah rahmet eğlesinn Yakınlarına Baş sağlığı diliyorum..
arkadaslar basımız sag olsun
umarım mahkeme sonucunu yakında alırız cunku bılıyorsunuz ulkemızde mahkeme sürecı bıraz uzun oluyor bende ailesine ve dostlarına sabır dılıyorum
yarın 2. celse görülücek kimler geliyor.
onurcan - AB+
Yarın ne kadar istesem de orada olamayacağım (sınavım var).Ama diğer arkadaşların yalnız bırakmayacaklarına eminim.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)