Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
18. sayfa BirinciBirinci ... 8161718192028 ... SonuncuSonuncu

Tuğper UZEL (tuğper)

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda Cbr 600rr
    Konuyla ilgili herhangi bir gelişme var mı?

bilgi verirseniz sevinirim....
    it's just living and leaving::145::

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Uzun zamandır siteye girmemiştim,haberi yeni öğrendim.
    Kardeşimize Allahtan rahmet,ailesine dostlarına ve camiamiza başsağlığı diliyorum.

onurcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 125
    Alıntı aargh adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ogün kazanın olduğu yere çok yakın bir yerde, 29 Ekim Şehitlik Ziyareti sonrası (29 Ekim kutlamaları organizasyonu dahilinde) buluşacağız. Bir basın açıklaması yapılabilir. Bunun için yerine getirlmesi gereken şartlar & yükümlülükler vs. nedir bilmiyorum. Böyle birşeyi yapmaya hakkımız var ise MT'den büyük oranda katılım olacağını düşünüyorum.
    normal buluşma saatinden biraz daha erken bi saat olabilir.
    onurcan - AB+

Motosikleti
    gönüller bir olsun da..
    üzüldüm. allah rahmet eylesin.

ölüme sebebiyet veren insana benzer hayvanlarla daha sonra ilgilenmek isteyen olursa bana da haber versin mutlaka.

gündüzleri çayırova, akşamları karakartal, geceleri alice harikalar diyarında...
    Motosikleti
    azrailden yeni arakladım...
    konu ile ilgili son durum nedir?
    nerde ne zaman buluşuyoruz?
    I gOt a GaMe To Win...:bounce:
    eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
    [B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]

Motosikleti
    xx 12999,9rr cadı süpürgesi :P
    Alıntı aargh adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ogün kazanın olduğu yere çok yakın bir yerde, 29 Ekim Şehitlik Ziyareti sonrası (29 Ekim kutlamaları organizasyonu dahilinde) buluşacağız. Bir basın açıklaması yapılabilir. Bunun için yerine getirlmesi gereken şartlar & yükümlülükler vs. nedir bilmiyorum. Böyle birşeyi yapmaya hakkımız var ise MT'den büyük oranda katılım olacağını düşünüyorum.
    o gün tugperi de kapsayan bir basın açıklaması yapılıcak tamer. ama biz genede tugper için ayrıca toplanıp tepkimizi gösterelim derim ben...
    [B]durmak yok... yola devam.....
    [/B]
    [COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]

Motosikleti
    Honda CBR 125 idi ;( yine olacak..
    Arkadaşlar şehitlik dönüşü Caddebostan buluşmasında Tuğper için bir program ayarlamaya çalışıyoruz, ailsinin isteği de bu doğrultuda. Basın bülteni ve diğer hazırlıkları yetiştirebilmeyi umuyoruz,kesin bilgileri bugün sizlere iletmeye çalışacağım. Cadıcıım 29 Ekim organizatörü olarak katılımı gerçekleştirecek arkadaşları bu yöne de kanalize etmeni rica ediyor ve hangi saatin sizin için uygun olacağını bana bildirmeni bekliyorum.Teşekkür ederim.

OGLUMVE BEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi yeşil fıstık
    Alıntı yeschim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar şehitlik dönüşü Caddebostan buluşmasında Tuğper için bir program ayarlamaya çalışıyoruz, ailsinin isteği de bu doğrultuda. Basın bülteni ve diğer hazırlıkları yetiştirebilmeyi umuyoruz,kesin bilgileri bugün sizlere iletmeye çalışacağım. Cadıcıım 29 Ekim organizatörü olarak katılımı gerçekleştirecek arkadaşları bu yöne de kanalize etmeni rica ediyor ve hangi saatin sizin için uygun olacağını bana bildirmeni bekliyorum.Teşekkür ederim.
    kardeşim ilk önce tekrar başın sağ olsun alper timle irtibata geç sen
    cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:

Motosikleti
    Alıntı OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeşim ilk önce tekrar başın sağ olsun alper timle irtibata geç sen
    ok sağol, Alperin tel nosunu bilen varsa özelden bana yazabilr mi ..

Motosikleti
    xx 12999,9rr cadı süpürgesi :P
    canım oglum ve ben in dediği gibi bu konuyu alperle görüşelim organizasyonu o yapıyo ama o gün için basın yanımızda olucaktı sanırım uygun bişey ayarlanalabilir
    [B]durmak yok... yola devam.....
    [/B]
    [COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]

OGLUMVE BEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi yeşil fıstık
    ok sağol, Alperin tel nosunu bilen varsa özelden bana yazabilr mi ..
    özelden attım bakarsın
    cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:

Motosikleti
    Teşekkür ederim dostlar

Motosikleti
    kırmızı ramzey 250
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun,ailesine sevenlerine ve yakınlarına ALlah dayanma gücü sabır versin.

Motosikleti
    Arkadaşlar Alper arkadaşımızla görüştük, 29 Ekimde ki basın bülteninde zaten kazalar ve Tuğper'in olayına da değinileceğinden ve hem 29 Ekim in hem de Tuğperimizin organizasyonlarının büyüklüğü nedeniyle Tuğper'in olayının daha fazla duyulması ve irdelenmesi bakımından ayrı günlerde olmasını kararlaştırdık ayrıca Emre ve ben 29 ekimde çalıştığımızdan malesef yanınızda olamayacağız fakat kalbimiz ve dualarımız sizlerle.. Sizden tek ricam 29 Ekim organizasyonuna katılacak arkadaşlar Tuğper için hazırladığımız yaka kartlarını taksınlar nitekim o da asker biliyorsunuz Hepinize duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederim. Yaka kartlarını ( fotoları) kimden alabileceğinizi yarın yazacağım.

onurcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 125
    herkes kendi plakasına 29 ekimde TUĞPER yazabilir mi? trafikte sorun olmazsa.
    daha dikkat çekici olur bence. hem kendimiz de yapabiliriz yada bi dijital baskıdanda çoğaltabiliriz.
    onurcan - AB+

yt_servan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph TİGER
    siyah kurdale takmamız amacına ulaşmıyabilir ve ben cumhuriyetin kuruluş yıl dönümü olan 29 ekimde siyah kurdale takılması taraftarı değilim.
    resim ya da isimlerin yazılı olduğu bir afiş taşımamız gene bu organizasyonun amacını değiştireceği görüşündeyim.
    bence tuğper ve diğer arkadaşlar için başka bir gün toplanalım ve daha büyük bir ses getirecek organizasyon yapalım
    çünkü 29 ekim korteji öncesi yada sonrası yapacağınız hiç bir eylem günün anlamından ötürü amacına ulaşmıyacaktır.
    tuğber yada diğer arkadaşlarımız için yapacağımız eylemin 29 ekim kutlamalarının gölgesinde kalmasını hiç biririmiz istemeyiz.
    Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın

Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur

Motosikleti
    Alıntı yt_servan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    siyah kurdale takmamız amacına ulaşmıyabilir ve ben cumhuriyetin kuruluş yıl dönümü olan 29 ekimde siyah kurdale takılması taraftarı değilim.
    resim ya da isimlerin yazılı olduğu bir afiş taşımamız gene bu organizasyonun amacını değiştireceği görüşündeyim.
    bence tuğper ve diğer arkadaşlar için başka bir gün toplanalım ve daha büyük bir ses getirecek organizasyon yapalım
    çünkü 29 ekim korteji öncesi yada sonrası yapacağınız hiç bir eylem günün anlamından ötürü amacına ulaşmıyacaktır.
    tuğber yada diğer arkadaşlarımız için yapacağımız eylemin 29 ekim kutlamalarının gölgesinde kalmasını hiç biririmiz istemeyiz.
    Biz de aynı görüşte olduğumuzdan Tuğper için başka bir gün yapacağız organizasyonu zaten yukarıda da belirtmiştim,sadece 29 Ekim dolayısıyla toplanmış arkadaşlarımızın yoğun katılımı ve basın bülteninde Tuğper'in olayına da yer verileceğinden herkesin yakasına Tuğper'in fotoğrafını takması sanırım günün anlam ve önemini azaltmaz kaldı ki her zaman ve her yerde her fırsatta başımıza gelen bu vahim olayı ve nicelerini tekrar tekrar gündeme getirmeliyiz, bu sosyal bilince sahip tüm motosiklet dostlarının görevidir diye düşünüyorum. Yaşama hakkı sadece araba sürücülerinin olmamalı ülkemizde.. Biz ne yazıkki toplum olarak çok unutkanız bu olayı unutturmayacağız, unutmayacağız. Birilerinin isyan etme vakti geldi geçiyor...Bir dahaki gözyaşlarımız senin, benim, eşimin, dostumun, kardeşimin arkasından olmasın tek dileğimiz bu...

dreamdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    01.11.2008 C.tesi günü Tuğper' in ailesine başsağlığına gidiyoruz arkadaşlar.

İlgili Link aşağıdadır:

http://www.motosiklet.net/forum/duyu...gidiyoruz.html

Motosikleti
    Sattım.Seneye GSXR-600 İnşallah.
    Valla arkdaşlar.Arkadaşımızın böyle bir sebebten dolayı vefat etmesine çok üzüldüm.Allah ailesine sabırlar versin.Mekanı cennet olsun.
    Öneri:Eğer toplumsal bir mesaj vermek istiyorsak bana göre bunu yapabilecek en iyi kişi (şu anda çok göz önünde bulunduğunu düşündüğüm) Acun ILICALI'dır.Bildiğim kadarı ile kendisi uzun zamandır iyi bir motosiklet sürücüsüdür.Kendisine bi şekli ile ulaşıp trafikteki araçların motosiklet sürücülerine karşı daha dikkatli olmaları gerektiği mesajını yarışma programında söylettirilebilir.Fakat talepleri ne olur.Yada kendisine nasıl ulaşılabilir bilmiyorum.Umarım fikir beyanında bulunucak ve kendisine ulaşabilecek arkadaşlar vardır aramızda.
    2008.CBR.125-2006.CBR.600F-Arkası seneye...

yt_servan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph TİGER
    Biz de aynı görüşte olduğumuzdan Tuğper için başka bir gün yapacağız organizasyonu zaten yukarıda da belirtmiştim,sadece 29 Ekim dolayısıyla toplanmış arkadaşlarımızın yoğun katılımı ve basın bülteninde Tuğper'in olayına da yer verileceğinden herkesin yakasına Tuğper'in fotoğrafını takması sanırım günün anlam ve önemini azaltmaz kaldı ki her zaman ve her yerde her fırsatta başımıza gelen bu vahim olayı ve nicelerini tekrar tekrar gündeme getirmeliyiz, bu sosyal bilince sahip tüm motosiklet dostlarının görevidir diye düşünüyorum. Yaşama hakkı sadece araba sürücülerinin olmamalı ülkemizde.. Biz ne yazıkki toplum olarak çok unutkanız bu olayı unutturmayacağız, unutmayacağız. Birilerinin isyan etme vakti geldi geçiyor...Bir dahaki gözyaşlarımız senin, benim, eşimin, dostumun, kardeşimin arkasından olmasın tek dileğimiz bu...
    arkadaşım seninle aynı görüşü bizde paylaşıyoruz. ama şuna emin olki tuğper arkadaşımızın resmini gögsümüzde taşımamız ne medyanın ne de halkın motorsiklet kazalarına ve bu kazalarda kaybettiğimiz yakınlarımıza dikkatlerini çekecektir. topic başından beri herkesin ortak bir tepki göstermesi gerektiğini defalarca dile getirdik ve getirildi. bu tepkinin etkili olması ve bundan sonra tuğper, murat ve necdet abi gibi birçok arkadaşımızın daha aynı acıyı yaşamaması için tüm motorsiklet kulüplerinin ortaklaşa hareket etmesi gündemin sadece bu konu üzerine çekilmesi sağlanmalıdır. seninde dediğin gibi bu sıkıntıları defalarca dile getirmeliyiz ama söylediğimiz sözler gösterdiğimiz tepkiler etkili olmalıki amacına ulaşsın.
    Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın

Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur

18. sayfa BirinciBirinci ... 8161718192028 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)