ALLAH (CC) Rahmet Eylesin, Taksiratını affetsin inşallah. Amin.
Ailesine Ve Sevenlerine Sabırlar Dilerim.
ALLAH (CC) Rahmet Eylesin, Taksiratını affetsin inşallah. Amin.
Ailesine Ve Sevenlerine Sabırlar Dilerim.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Allah cc. rahmet eylesin, kalanlara sabır versin
Onlar Hep Bizimle Birlikteler başlığının içindeki konuların gün geçtikçe arttığını görmek çok ama çok üzücü
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
allah rahmet etsin mekanı cennet olsun
ALLAH c.c. rahmet eylesin kardeşim mekanın cennet olsun ,ailene sevenlerine sabır diliyorum...elbet ateş düştüğü yeri yakar ama bizleride üzdün ..Takdiri İLAH'i başka ne denirki..
sitede bi arkadaşımızın şöyle imzası vardı nedense aklıma o geldi
''tek koruyucumuz var O da bizi çok sevdiği için teker teker yanına alıyor'' ...
neehh abi bn nie seni tanımıyorum ya bende pendikdenim vay be alah rahmet eylesin
Toprağın bol, mekanın cennet olsun Murat Oygur. Seni asla unutmayacağız... Nur içinde yat.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
burada yazıştıgımız arkadaşlarımızın zaman zaman uzucu olaylarını duydugumuzda cok uzuluyorum. ama sanırım bu olayların içinde beni en cok uzen arkadaşlarımızın ölüm haberleri.
işallah birdaha başka arkadaşımızın ölümününü duymayız .
allah ailesine ve sevenlerine sabır ve dayanma gücü versin.
Mekanın cennet olsun Murat abimm..
Yüce Allah'ım seni bizden daha çok sevdi.
Nur içinde uyu.
Adaşım mekanın cennet, toprağın bol olsun.
Allah rahmet eylesin toprağı bol olsun.Allah ailesine sabır versin :( :(
Şİmdi tatilden döndüm ve şok içerisindeyim...
Scooter'dan gs500'e geçmişti... İnanamıyorum....
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.... Kelimeler yine yetmiyor...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
Murat'ın kaybı çok acı oldu benim için. İki gündür aklımdan çıkmıyor. Yakınları kimbilir ne haldedir...
Gencecik şanssız kardeşim benim...
Üç boyoz bir kola
Allah Rahmet Eylesin....
Mekanı Cennet Olsun........
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
http://img388.imageshack.us/my.php?i...0973vk1tp0.jpg
Offffffff bu fotodaki gilera benim. Fotoyu gördükçe daha beter oluyorum. İnanamıyorum hala!!! Gezide kaç kere yan yana geldik giderken. Ey güzel Allahım, neden böyle oldu. Sen günahlarını affet arkadaşımızın... Mekanını cennet eyle.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
yattığın yerde rahat uyu arkadaşım
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Sen de bizim Şehidimizsin be MURAT (muratoygun a)
Eylül de düşen yapraklar gibi
Çıkıp gittin aramızdan
O an sanki bir kartaldın
Sonsuz göklerde şahlandın
Ruhun ulaşırken en yükseğe
Gülümseyerek bakıyordun bizlere……..
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
Allah rahmet etsin.Tüm arkadaşlar hepiniz dikkatli sürüşler yapın.Hız ve tehlikeyi ölmeyecek kadar sevelim.Belki bu kayıplarımız daha da az olur.Tabiii yazılmışsa kader farklı bir mevzu.Çok üzüldüm mekanı cennet olsun.
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
bir gun caddebostanda oturuyorum gs 500 geldi s.a a.s oturduk sohbet muhabbet cok harbi bi abiydi scooterdan buna gectim dedi aman dedim abi kurban olıyım dikkat et 500 sakat makıne dedim cok sıcak abi gel bişiler içelim aldık soguk biişiler oturduk içtik sakalastık orda tanıdım kendisini hayat doluydu iykide tanımısım ama olmadı işte........ cenazede son gorevimizide mt olarak yerine getirdik yakısmadı be murat abi zamansız gittin allah gunahlarını af topragını bol eylesin bir gun hepimiz yanına gelicez tekerlerimizi orda dondurmeye devam edicez saygılar
Allah Rahmet eğlesin mekanı cennet olsun..
Güler yüzlü gencecik arkadaşımızdı...
Rabbim günahlarını af eylesin...
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)