Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
allah rahme eylesin mekanı cennet olsun bir motorcu kardesimiz daha gitti aramızdan allah yakınlarına sabır versin
Azraille yarıs bakalım kim daha hızlı (deneyin muhtesem birsey oluyo)
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.cok üzüldüm ya allah ailesine sabır versin
.....
Demin yazdıklarını onun olduğunu bilmeden okuyarak gülüyordum... Nicki gördüğümde boğazıma bir yumru oturdu nedense... Allah Rahmet eylesin hemşerime
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
Allah Gani gani rahmet eylesin. Ailesine sabır versin.
Mekanı cennet olsun
Allah Rahmet Eylesin mekanı Cennet Olsun.......
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
ALLAH Rahmet eyLesın...
Allah sevenlerine sabır versin...
yola bir düşüldü mü ömür boyunca gidilir ekmeğin ve şarabın peşinden turnaların peşinden
büyük şehirler büyük aşklar çığlık çığlığa terkedilir...
Allah rahmet eylesin.Allah mekanını cennet eylesin.Fotoğraflarını görüp de öldüğünü bilmek gerçekten zor bir durum.
Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.
mekanı cennet olsun.. allah rahmet eylesin..
aşk... histerical blindness... karşılıksız aşk olmaz, olursa aşk değil saplantı olur.. ve tek taraf üzülür...:salut: Form ye formda kal,
Port ye portakal!!!! ::dalga::
allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun.motor kullanmaya yeni başlayacak biri olarak bu acıyı içten paylaşıyorum...:(:(
tekeri patlak bir motorcunun hayat damarlarından biri kopmuş demektir...:bounce:
.... .
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
allah rahmet eylesin.
Yamaha RX 115
[ ...::: OrGiNaL FoMoCo :::... ]
allah rahmet eylesin :(
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
Çok genç yaşta kaybetmişiz... Allah Rahmet etsin, mekanı Cennet olsun.
Fatihbey yazdığına bakmayın. Bana kısacası Fatih Araz diyebilirsiniz :P
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inş..
[B] 34 EA 6?3?[/B]
düşündüklerimi yazsam bir türlü yazmasam bir türlü.. onca zaman sustum bundan sonra konuşmaya da gerek yok değil mi murat doktorum? allah rahmet eylesin diyebilirim aynı sofrada oturmuş biri olarak. allah ailenden sabrı senden rahmetini esirgemesin emrah.. senden hepimiz adına özür diliyorum. uyarmak lazımdı, uyaranların koluna yapışması lazımdı, koluna yapışanların gözünü açmaları lazımdı.. dedim ya hepimiz adına özür diliyorum. sevgiyle kal..
gencay arkadaşım sonuna kadar haklısın.bak ben hala avatarımdan onun resmini silmedim.vazifemizi tam yapamadık diye senle aynı fikri paylaşıyorum.
ve hala onu unutamayan birilerinin varlığını ben şahsen biliyorum....
hayat emrah için bir noktada durdu ve şu an biz yaşayanlar için akmasını sürdürüyor...
ben hala motosiklete yeni başlayan birilerini gördüğümde uyarmaya devam ediyorum...
her ne kadar gerçekler acı da olsa birinin acısı birinin kulağına küpe oluyor....
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
Dostumuzu her geçen gün dahada özlüyoruz.Hiç aklımızdan çıkmayacaksın....
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)