Emrah Özbütün (Pararescue)
Reklamlar
-
08 Temmuz 2008, 15:26
Emrah Kardeşimi bir kez Uşak Büyükoturak kampına gittiğimde gördüm.Orada tanıştık...Ybr si ile çamurda düşüşüne gülerdik....düştüm diye çaktırmadan üzülürken kendini zorlayarak gülümserdi...yüzünden gülümseme eksik olmamıştı o gün....Ahhh diyorum emrah ahhh......Rabbim mekanını cennet eylesin kalanlara sabır selamet versin....Kaç gün olmuş ancak girebildim internete ama yinede gözlerim doldu taştı nehir misali.........içimi sızlattın be emrah içimiiiii.....................................
Hızlı gitmek istiyorsan araca değil cesarete ihtiyacın vardır...
Reklamlar
-
08 Temmuz 2008, 15:29
Aramızdan eksilen 1 kan daha.. Mekanın cennet olsun emrah..
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
08 Temmuz 2008, 21:16
inşallah burda daha fazla konu açılmaz, toprağın bol olsun arkadaşım.
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
-
08 Temmuz 2008, 21:43
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
-
08 Temmuz 2008, 22:24
emir ALLAHIN hepımızın başı sagolsun arkada kalanlara sabır versn ölüm hepımız içinde ayrılmak çok zor
-
09 Temmuz 2008, 17:54
seni çok sewioruz we hiç unutmayacaqız kuzenin doqukan...
-
10 Temmuz 2008, 22:43
Son mesajını gördüm sevinçle yazmış, sonra da kilitli logosu; gözyaşlarımı zor tutuyorum, mekanın cennet olsun hiç tanışmadığım motorcu yoldaşım...
-
10 Temmuz 2008, 23:22
Allah rahmet etsin.
Yakınlarına sabır diliyorum.
Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;
Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.
-
17 Temmuz 2008, 01:00
Allah(cc) Rahmet eylesin, mekanı cennet, ruhu şad olsun...
Ailesine ve tüm sevenlerine Allah sabır versin.
-
17 Temmuz 2008, 01:09
Allah rahmet eylesin.başımız sağolsun.Mekanı cennet olur inşallah.çok üzücü...
-
17 Temmuz 2008, 01:19
ALLAH RAHMETEYLESİN ÇOÖ ZOR BİR OLAY ... BEN izmirde murat sarıkol inanın şuan çok kötü oldum arkadaşımızın yüzüne baktım sanki yıllardır tanıyorum gibi acı çektim allah ailesine sabır versin ..çok üzgünüm tüm ankara mt nin başı sağolsun
biri bizi durdursun yawww :queen:
-
26 Temmuz 2008, 15:08
We All Die Young (Rockstar)
-
28 Temmuz 2008, 01:35
allah rahmet eylesin..!!
<<<<<VEDALAR HEP ZAMANSIZDIR..!!>>>>>
-
01 Ağustos 2008, 16:14
-
06 Ağustos 2008, 02:15
allahtan rahmet diliyorum mekanı cenet olsun ve yakınlarının başı sağ olsun çok üzücü haber bu ofbe
-
06 Ağustos 2008, 11:18
kaza yaptğımda, ambulasa bindirildiğimde, gazi hastanesine yönlendirildiğimde hep Emrah'ı düşündüm. acaba o da tavandan hızla geçen florosanlara baktıkça sürekli ne olacağını tahmin etmeye çalışıyor muydu ya da sürekli bir şeyler düşünüyor muydu...
- kime haber versem
- aileme, onları telaşlandırmadan nasıl desem
- motorum ne olacak şimdi
vs. vs. vs.
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
06 Ağustos 2008, 11:33
-
06 Ağustos 2008, 11:40
Şöle bir yerde geçer adı.. Direk dalarsın gözLerinle derin derin..
Karşıda sanki el sallıyor..
Üzülme die, ben sahip olduğum yerdeyim..
Bakma yaşına başına..
Unutmaki gidenlerin hepsi yaşlı değiL..
Hepimiz bir gün gideceğiz.. Sırayla tek tek.. Arkamızdan ağlayanamız üzülenimiz oLucak.. Ama onlar için yapıcağımız en güzel en anlamlı şey birer dua okumak..
-
06 Ağustos 2008, 16:38
Prometheus adlı üyeden alıntı
kaza yaptğımda, ambulasa bindirildiğimde, gazi hastanesine yönlendirildiğimde hep Emrah'ı düşündüm.
acaba o da tavandan hızla geçen florosanlara baktıkça sürekli ne olacağını tahmin etmeye çalışıyor muydu ya da sürekli bir şeyler düşünüyor muydu...
- kime haber versem
- aileme, onları telaşlandırmadan nasıl desem
- motorum ne olacak şimdi
vs. vs. vs.
Hislerini güzel aktarmışsın onur bende sık sık yaşamdan ötesini düşünürüm....inandığım birşey varki o da, gidenler sadece bedenen ayırılıyorlar bu dünyadan ama ruhları hep bizimle ve gittiğimiz her yerde, onları andığımz her an bizimle birlikteler....
Emrah,Erhan,Ertuğrul,Sinan-Bahattin kardeşler,Necdet abi,Hasan, ahrete göç eden tüm sevdiklerimiz ve diğer insanların kabirleri nur mekanları cennet olsun inşallah.
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
-
06 Ağustos 2008, 17:45
tüm kaybettiğimiz dostlarımızın acısı hala taze. yüreğimize düşen ateş nasılda yakıyor içimizi. nefesimin kesildiğini boğazımın düğümlendiğini hissediyorum her okuduğumda her hatırladığımda. Gözlerim hafif hafif ıslanıyor ve en son canım kardeşlerime selam edip dönüyorum gündelik hayatıma.
Keşke kalabilseydiler herşey o zaman ne kadar da güzel olurdu diye düşünmeden de edemiyorum.
hepinizin mekanı cennet olsun. Motosiklet camiamızın haşarı, sevimli, güleç, pırıl pırıl insanlarıydınız.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)