ALLAH rahmet eylesin geride kalanlarına sabır versin..
ALLAH rahmet eylesin geride kalanlarına sabır versin..
off offf...allah rahmet eglesın gerıde kalanlara sabır versın mekanı cennet olsun....ınsana az bı deger verılseydı bu ulkede bu ıslerın hıc bırı bole olmazıd konusmak ıstemıorum...ıcım acıyor....
allah rahmet eğlesin..
<<<<<VEDALAR HEP ZAMANSIZDIR..!!>>>>>
Tekrar rahmetle anıyoruz sinan sofuoğlu kardeşimiz büyük kayıp Allah rahmet eylesin :(
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inş..
[B] 34 EA 6?3?[/B]
Allah c.c. RAhmet eyler inşallah. Bırakcam dedim motoru kullanmayı ama şunun farkına vardım ; öümün nerden nasıl nerden geleceği Allah c.c. takdiri dedim ya nasip o zaman bakkal bile giderken tam korumalı ekıpmanlarla tam tedbirle gidicem sonra ise , takdirini Allah c.c. bırakcam. önemli olan nasıl ölündüğü deil nası lo ahıret yurduna göçüldüğü deilmidir.Bunun için Allh c.c. beni,bizi ve bizleri imansız ,(tam tamam kullarıdna salih kullarından eylesin)amin. inşallah inşallah inşallah . NAMAZ NAMAZ NAMAZ ,dini direği namaz !!!
büyük usta allah rahmet eylesin
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
mekanı cennet olsun allah rahmet eylesin
motorumla hayatımı çeyrek mil yaşıyorum
hala kalbimizdesin sinan abi.mekanın cennet olsun
KASKSIZ SÜRÜŞ MÜ? EVİNE DÖN EVLAT:bounce:
Bir yıl oldu acımız çok büyük Allah cc rahmet etsin mekanı cennet olsun
unutmadık unutamayız ,
Allah ailesine ve biz sevenlerine sabır versin ,
nur içinde yat kardeşim
http://www.izlesene.com/video/amator...anisina/897423
sinan sofuoğlu senı hıç unutmayacağız
Mekanı cennet olsun
:cat:hasanayes@hotmail.com
Sinan Abi Senin Gibi olcam Allah Rahmet Eylesin
allah rahmet eylesin
mekanı cennet olsun.ölüm sebebi pistte deneme sürüşünde yüksek hızda giderken ön diskin kitlenmesi ve o şiddetle defalarca takla atmasıdır.sinan abimiz kenandan adaha iyiymiş rahmetli
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
Allah rahmet eylesin toprağı bol olsun kötü bir son :(
Sinan Sofuoğlu anısına yaptığım beste mekanı cennet olsun .....https://www.facebook.com/video/video.php?v=451429023183
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
Allahtan gani gani rahmet diliyorum, toprağı bol olsun! tanışmak naship olmadı bahçecik-yuvacıkta çok rastlardım kenan-sinan-bahattin kardeşlere... Kenan ve ailesine Allah sabır versin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)