Basındaki Haberler
Kullandığı motosiklete bir taksinin çarpması üzerine ağır yaralanan Necdet Gül, üç gündür verdiği yaşam savaşını kaybetti.
Şişlide Cumartesi günü kullandığı motosiklete bir taksinin çarpması sonucu kaldırıldığı hastanede 3 gündür yaşam savaşı veren Necdet Gülün beyin ölümü gerçekleşti. Necdet Gül�ün ağabeyi Melih Gül, kardeşinin beyin ölümünün ardından organlarının bağışlanmasıyla ilgili bütün ailenin sabaha kadar tartıştığını ve organların bağışlanması yönünde karar verdiklerini söyledi. Ağabey Gül Ailemiz için çok zor bir karardı. Bu kararı verirken kardeşim gibi düşündük. Kardeşim de yaşasa böyle bir karar verirdi. Özellikle babam bu kararı verirken çok zorlandı. kardeşimin organlarının gerçekten ihtiyacı olanlara verilmesini istiyoruz� dedi. Necdet Gül, 3 gün önce Büyükdere Caddesi Gültepe kavşağında motosikletine Hikmet Çeker yönetimindeki 34 THS 96 plakalı taksinin çarpmasıyla düşerek başını kaldırıma vurmuş ve ağır yaralanmıştı.
Motosiklet Kazasında Ölen Gül, Dört Kişiye Hayat Verdi
Haber: Motosiklet Kazasında Ölen Gül, Dört Kişiye Hayat Verdi
Gültepe’de motosikletiyle geçirdiği kaza sonrası kaldırıldığı hastanede beyin ölümü gerçekleşen otel işletmecisi Necdet Gül’ün karaciğeri, dört yıldır sirozlu olan işadamı İslam Aydın’a (61) hayat verdi.
Evli ve iki çocuk babası Necdet Gül, geçen Cuma motosikletiyle, Kanyon Alışveriş Merkezi önünde karşısına çıkan 34 TSH 96 plakalı taksinin sağ ön kısmına çarptı. Motosikletinden düşen Necdet Gül, kafasını kaldırıma çarparak yaralandı. Kaldırıldığı Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde pazar günü beyin ölümü gerçekleşen Gül’ün organları, hastane yetkililerinin isteğiyle ailesi tarafından bağışlandı.
Gül’ün karaciğeri, Memorial Hastanesi’nde sekiz aydır nakil bekleyen Aydınlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İslam Aydın’a nakledildi. Ameliyatı, Galatasaray Kulubü Başkanı Özhan Canaydın’ın da ameliyatını yapan Prof. Dr. Münci Kalayoğlu gerçekleştirdi. Necdet Gül’ün kalbi ise Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Kalp Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde dört yıldır kalp yetmezliği tedavisi gören Vural Usanmaz’a (47) nakledildi.
Necdet Gül böbrekleri ise Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Organ Nakli Polikliniği’nde 15 yıldır böbrek hastası olan 38 yaşındaki Sevim Bozdağ ile İsmail Sevimli’ye nakledildi. Başarılı geçen ameliyatların sonunda kendilerine gelen hastalar çok mutlu olduklarını söyledi. 4 kişiye hayat veren Necdet Gül, dün gözyaşları arasında toprağa verildi.