unutulmadın abicim....
unutulmadın abicim....
And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.
az evvel levent bp diye bakarken goooglede bu abi çıkmıştı demek vefaat etti ALLAH RAHMETİNİ ÜZERİNDEN ALMASIN çok üzüldüm çok kötü oldum ya>:(
Ah be Necdet abi bulusmada bekliyoduk seni gelicektin...
We are many...
geçen otelin önünden geçtim be necdet abi.keşke orda olsaydın da uğrayabilseydim sana..
Allah rahmet eylesin ,sevenlerine baş sağlığı ve sabır diliyorum
doğuştan çaresi olmayan bir hastalığım var,her gördüğümü adam sanıyorum...
Nur içinde yat kardeşim..bu dünyadan ayrılmış olsanızda hep gönüllerdesiniz.
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Allah rahmet eylesin...
daha dün gibi hatırlıyorum Maçkolik te buluştuğumuzda Blackbirdlerimizin egzoslarını karşılaştırıyorduk)
Duanı eksik etmiyeceğim abicim...
And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.
nur içinde yat unutulmadın...
Bu kadar zaman geçmiş hala unutulmamış. Allah (CC) rahmet eylesin.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
Necdet abi senden sonra nemi oldu?
Düştüm kaburgamı kırdım iyileştim, gene düştüm bacağımı kırdım 3 ay yattım iyileştim, evlendim ve çocuğum oluyor.Eşim artık kullanmamı istemiyor:((
Nurlar içinde yat ,mekanın Cennet olsun,
Ağvayı ve maçkolik anılarımı oğluma anlatıcam )
Fotoğraflar linkleri gidiyor, biz yüzünü unutmayacağız ama yeni gelenler tanısaydı iyi olurdu..
içim kan ağlıyor...
Rahmetliyle ikiz motorlara binerdik, renkler aynı egzozlar farklıydı, bende bir çift vance & hince vardı
Ondaki Yoshimuraydı yanlış hatırlamıyorsam, Akropoviçte olabilir En son Şile -Ağvaya gazlamıştık vefat etmeden önceki yaz Bu siteden başka bir gruptu
Güzel günlerdi , Motosiklet sayesinde çok güzel insanlar tanıdım, bir sürü arkadaş ve güzel insan kaybettim. Ama motosikletten bir şekilde kopmamda rahmetli Necdet abinin kaybı büyük pay sahibidir. Vefatından 2 ay sonra sattım karakızımı.
Rahat uyu güzel insan. Mekanın Cennet olsun. Ben ve bu site buralarda oldukça hep burada seni hatırlatmaya çalışacağım..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)