Mekanın cennet olsun. Allah rahmet eylesin.
Mekanın cennet olsun. Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Kederli Ailesinin ve sevenlerinin başı sağolsun.
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun..
2006-2007 Yıl gibiydi tanışmıştık Halis abiyle, o dönem ki dostlar şimdilerde ortalama 35-40 yaşlarında olduğumuzdan herkes abi derdi 15 sene geçmiş üstünden tanışalı...
Erhan (Cerrahi) izmitde gişelerde arkasından vurmuş bütün gecemiz hastane karakol arasında geçmişti ne güzel bir geceydi ufak tefek kırık çıkık hepsi geçti gitti...
Çok gezdi çok sevdi 12 ay motosiklete biner 100 binlerce km yapmıştı..
Mekanı cennet olsun Allah çoluğuna çocuğuna torununa uzun ömür versin..
Bu işe gönül vermiş motosikletin hayatının bir parçası olduğunu düşünen herkes kendine çok dikkat etsin bazen bir an geri dönüşü mümkünsüz kılıyor..
Niceleri gitti hepsinin mekanı cennet olsun yattıkları yerde rahat uyusunlar..
Hasan
ALLAH RAHMET EYLESİN
sevilen bi insanmış tanıdıklar sosyal medya ecralarından hakkında çokça paylaşımda bulunmuş
Allah rahmet eylesin çok mütevazı bir insandı 2010 yılında tanışma fırsatı bulmuştum.
Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.Rabbim geride kalanlara sabır versin.
Allah rahmet eylesin.
Mekânı cennet olsun, Allah rahmet eylesin.
Ah Halis abi sende mi? Eskilerden kim kaldı ki :(
İyi kötü güzel günlerimiz, oturup birlikte yemiş içmişligimiz var hakkını helal et benden yana helal olsun Rabbim geride kalan eşine ve çocuklarına sabırlar versin.
Uzun bi süre sonra ilk girişimde üzücü bi haberle karşılaştım.
Allah rahmet eylesin..
Çok üzüldüm. Nur içinde yatsın. Sinbo'nun genel müdürüydü bir aralar. Forumda Metehan ile sürekli atışırlardı. Yazık oldu.
Cerrahi ( erhan ) istanbul'da tanıştığımız zaman, gülerek anlatmıştı bu anıyı.
Düzeyli ve cc ayrımı yapmayan biriydi. Allah rahmet eylesin.
Şunu fark ettim ki; aarg, cerrahi, ledo gibi eski ama artık foruma yazmayan dostları bir araya getirmiş yine Halis Abi..
AYE Murat başta olmak üzere hepsine selam söyle Halis Abi.. :(
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)