Allah rahmet eylesin, sevenlerine sabır versin.
Ailesine Sabir Diliyorim
Acı haber tez duyulmuştu ama bilgi alamıyordum ve sürekli öğrenmeye çalışıyordum. Paylaştığınız için teşekkür ederim. Burada daha çok fotoğrafını paylaşırsanız sevinirim.
Sinan, güzel adam ölümü yakıştıramadığım güzel dost içim acıdı. Fiziken seni tekrar görememek duyamamak kötü seni seven herkes için. Ama sen bizi bırakıp gitmezsin yine güzel sohbetler edeceğiz hiç şüphem yok.
Allah rahmet eylesin
Ailesinin başı sağolsun.
Allah rahmet eylesin..
Allah rahmet eylesin çok ama çok üzücü bir durum.
Allah rahmet eylesin
Allah anasına babasına ailesine sabırlar versin gencecik yaşta motor kazası ile aramızdan ayrılması çok üzücü
50 Km hızla bile göğsümüzü direğe çarpsak ölümcül olur.Böyle bir koruyucu ekipman yok.Bazen kendimizi kandırıyoruz ben 80 100km gidiyorum hız yapmıyorum diye.70 km hızda bile çarpma sırasında uzuv kopması gerçekleşir.
Arkadaşa Allah rahmet eylesin mekanı cennet olur inşallah.
Sinan çok iyi kalpli, sohbet etmeyi seven dışa dönük bir çocuktu.Duyduğumda şok oldum, ölümün de ne kadar yakın olduğunu hissediyorsun böyle zamanlarda.Sürüş anlamında daha önce çok uyardığımız olmuştu kendisini, beraber yaptığımız bir gezide de ufak bir kaza yapmıştı.
Racing makinalara ilgisi vardı, tadında agresif kullanmayı viraj yapmayı severdi fakat ekipmanı piyasada ki en iyi ekipman sayılabilirdi.Tulumla gezerdi bu konuda kesinlikle zaaf göstermezdi.Ancak kazanın nedenini bilemiyoruz şu anda, etkenlerde çok önemli değil.Bazı zamanlarda darbeyi alma şekli sonucu belirliyor.Vücudunda büyük bir darbe yokmuş ancak darbeyi aldığı şekil itibariyle aramızdan ayrılmasına malesef yeterli olmuş.Aramızda olmasını isteyeceğimiz, hayatına kaldığı yerden devam edecek hakka sahip olması gereken bir insandı.Kendi adıma paylaştığımız zamanlar için ve onu tanıdığım için mutluyum.Herşey için çok teşekkürler Sinancım..
Allah rahmet eylesin. Gencecik adam...
Allah rahmet eylesin.
Kanun koyucu olsam 35 yaşından evvel ehliyet verdirmezdim....Hatta 40 diycem ama ayıp olacak.
Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır dilerim.
Allah rahmet eylesin,sevenlerine sabır versin.Son bir kaç aydan beri kaza ve ölüm haberlerini aldıkça bu aralar iyicene soğudum motosikletten.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)