Allah rahmet etsin, geride kalanlarına sabır versin.
Allah rahmet etsin, geride kalanlarına sabır versin.
Allah Rahmet Eylesin. Bu da bir örnek işte ; bazılarımız maalesef ekipman kuşanınca ölümsüz olacağını sanıyor. Ekipman ile riski azaltırken , sürat ile kat be kat artırdığımızı unutmayalım.
Hayatta kalın ve motosiklet kullanın...
Allah rahmet eylesin. Çok üzüldüm.
Bağımsızlık benim karakterimdir.
ATATÜRK
Allah rahmet eylesin. çok sevdiğimiz , sempatik temiz kalpli bir arkadaşımızdı erken ayrıldın sinan
Söylediklerinizde sonuna kadar haklısınız. fakat kaza anında Sinan'ın hızlı olup olmadığı tam kesinleşmiş bir durum değil. En azından biz arkadaşları olarak kazanın görüntülerini görmedik. Hızlı olup olmadığını bilmiyoruz. Kaza sonrası fotoğraflarda ise motosikletinde çok az hasar olduğunu gördüm.
Abim Allah günahlarını affetsin mekanın cennet olsun...
1-2 defa aynı masaya oturduk, çayını ictik sohbetini aldık, neşe küpü pırıl pırıl bir insan olarak ayrıldın aramızdan.
Senin böyle bi haberini almak beni şoka soktu.
Ailenin, grubundaki kardeşin gibi olan dostlarının, sevdiklerinin, hepimizin başı sağolsun.
Hakkın var bende helal edersin umarım, benim varsa eğer gani gani helal olsun.
Çok üzdün be abi.
Tam 2 yıl önce mt forumdan rastgele bir araya gelen 10 motosiklet kullanıcısı neredeyse hiç kopmadan bugüne kadar gelebilmiştik. En son bu pazar 7 Ekim de uzun bir aradan sonra çok güzel bir gezi yapmıştık, yüzünden gülümseme hiç eksik olmadı. Kendisini bir iki defa görenleri, tanıyanları bile çok üzdü.
Bizi ise kahretti...
Kaza 09 Ekim Salı sabahı saat sabaha 10:00 civarı Pelikan avm karşısı E5 te İstanbul istikametinde olmuş.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Nur içinde yat kardeşim, özleneceksin...
Eğer Hıza dair bir belirti yok ise durum bir başka aracın çarpmasına doğru gidiyor. Hasarlı hali görülmeden yorum yapmak zor. Fakat amaç olayı yorumlamaktan ziyade böylesi sevilen bir arkadaşımızın aramızdan ayrılışından alabileceğimiz derslerdir. Sonuçta o da bizlerin benzer bir kazaya karışmamasını isterdi. Keşke hayatta olsaydı da kendisi anlatıp bizlere öğütler verseydi.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun..Dilerim son olur..Hakkını helal etsin..Varsa benden yana hakkım helal olsun..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Hıza dair konu aslında genel kullanım şekli ile ilgili bir tahminimiz.
Yani genellikle hızlıydı, yol boşsa hızlıydı gibi. Dolayısı ile bu kazada da hızlı olabilir.
Zaten kazada ikinci bir araç var.
Ama kusur, kasıt veya ihmal var mı onu bilemiyoruz.
Ancak ailesine taziyeye gittiğimizde belki biraz daha detay alabiliriz.
Allah rahmet eylesin.
Sevenlerine, ailesine sabır versin.
Hepimiz göçeceğiz lakin, erken göçüp anne babaya evlat acısını yaşatmasın kimse.
Kusur, kasıt veya ihmal olsa ne yazar? Mahkemeden kendisi çıkıp gelmeyecek.
Motosiklet kullanıyorsak 1. öncelik defansif sürüş ve trafik kurallarına riayet. Eğer daha ilk adımda şaşarsak geçmiş olsun, isterse 8/8 karşı taraf suçlu olsun, üzülenler geride kalanlar oluyor.
Dün MT kullanıcılarının yaş ortalaması başlığına gözüm takıldı, çok büyük bir oranı 25 yaş altı. Gençler, gözünüzü seveyim, aşırı hız yapmayın, yapacaksanız pistlere gidin. Lütfen trafik kurallarına uyun ve defansif sürüş konusunda sürekli kendinizi geliştirin. Ülkemiz trafiğinde ne zaman ne olacağı hiç belli değil. Sevenlerinizi üzmeyin.
Ölen kardeşimize de rahmet, kalanlarına sabır diliyorum.
Allah rahmet eylesin, sevenlerine sabırlar versin inşallah.
Allah rahmet eylesin.Yakinlarinin başı sağolsun.
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah.
Allah rahmet eylesin, sevenlerine sabır versin.
nereye dönersen dön popon arkanda kalir..
Fani Dünya, doğmadan önce neysen, öldükten sonra O'sun Çok üzücü...
Sevenlerine, sevdiklerine sabırlar diliyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)