Acı haber, 000000 nickli Sinan kardeşimizi kaybettik
Reklamlar
-
Arkadaşımız, dostumuz, kardeşimiz Sinan'ı talihsiz bir kaza sonucunda 09.10.2018 akşamı kaybettik.
Cenazesi dün öğlen namazı sonrasında defnedildi.
Kendisi genellikle full ekipman, deri tulum, deri bot vs kullanırdı, kazada da ekipmanı yerinde görünüyor.
Göğüs bölgesini sertçe aydınlatma direğine çarptığı ve iç kanama neticesinde hayatını kaybettiğini öğrendik.
Muhtemelen hızı yüksekti ancak şu aşamada kim ne yaptı nasıl oldu bilemiyoruz.
Biz tanıyanlar olarak çok üzüldük, yıkıldık.
Sizlerden ricam dikkatli kullanın, sevdiklerinizi üzmeyin.
Site yönetimi uygun görürse 000000 nickininin altına bu tarihte vefat ettiğini yazarsa memnun oluruz.
Reklamlar
-
-
Üzücü bir durum.
Kalanlara sabır dilerim.
-
-
-
Bu haliyle hatırlamak istiyorum.
Nur içinde yat kardeşim
[IMG][/IMG]
Hamdım, piştim, hala hamım.
-
evvel giden ahbaba selam olsun,
sırasını bilseydi iyiydi.
-
-
Allah rahmet eylesin. Çok kısa sürede dostluğumuz oluşmuştu. Güler yüzü smpatik tavırlarıyla herkese kendini çok sevdirmişti. Yattığın yerde rahat uyu kardeşim.
-
Allah rahmet eylesin.
Ölen arkadaşı tanımam onun için söylemiyorum ama özelliklr bizler bu konuda kararlı bir duruş sergilemeliyiz.
Anlamıyorum 1000 lik motor kimin yada ne için ihtiyaç. Ha elbette bende severim hızı deli gibi arabada kulkandım ama özellikle inanlar için diyorum kimseye sebep olmasanız kendi canınızı bile kaybetme hakkınız yok. 600rr lar 1000rr lar ihtiyaç değil. Arkamızda bir sürü gözü yaşlı insan bırakıyoruz ne için sadece hırs. Emin olun ön kaldırınca hareket yApınca beğenenler ilgilenenler sadece eziklerdir.
Kalanlarına Allah sabır versin ne diyeyim
-
-
Kalanlara sabır, kendisine rahmet dilemekten başka yapabileceğimiz bir şey yok malesef :(
-
Cbr 250r vardı Sinan'da. Hatta ben 600rr a heves ettim. Alma demişti bana. Sıkışık trafikte ne kdar hızlı yada yavaş gittiğini bilmiyoruz. Çok dikkatli olalım hayatta kalalım.
-
Mekanı cennet olsun çok erken olmuş çok.......
-
Allah rahmet eylesin,kalanlarına sabır nasip etsin.
-
allah rahmet ede,
kendisi "bu" arkadaştır.
-
Seni çok özleyeceğiz.
-
Allah rahmet eylesin. Güzel bir insanı kaybettik.
-
Allah rahmet eylesin. Kaza nasıl olmuş haber filan olmadımı?
-
Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabırlar versin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)