Allah rahmet eylesin, Işıklar içinde uyusun.
Cok uzuluyorum bu sekilde haberler okuyunca. Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun...
Mekanı cennet olsun. Rabbim sevdiklerine sabırlar versin
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah Allah geride kalanlara sabır versin...
mekanı cennet olsun, Allah geride kalanlara sabır versin ..
Anlık hızlar, dalgınlık ve yolu okuyamama durumları olabiliyor.Sonuçları ise bazen telafi edilemiyor maalesef.
İstediğin ekipmanı giy önce mental olarak hazır olman lazım motoru kullanman için.
Mekanı cennet olsun arkadaşımızın.
Bende biraz önce fatih abiden öğrendim. Cenazesine katılmak isterdim. Başımız sağolsun.
Allah rahmet eylesin.
Üç günlük dünya, kırmayalım birbirimizi.
mekanı cennet olsun.ışıklar içinde uyusun.
Allah rahmet eylesin.. Kalanlara sabır diliyorum
Arkadaşlar az önce buraya konu açarken gördüm.
Kardeşiyim... Lütfen bana yardımcı olun...
http://www.motosiklet.net/forum/kaza...-olsunlar.html
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:47 ----------
Kardeşiyim.. Düzeltmek istiyorum...
09.10.2018 sabah saat 10 sularında işe giderken avcılar mecidiye köy istikametinde gri bir doblo aracın onu yandan sıkıştırması sonucu kaza yaparak ve aramızdan malesef ayrıldı.
Akşam değil...
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
Nur içinde uyu..
İnsanoğlu bir nefesin içinde..
Lütfen dikkatli olun arkadaşlar
Giden gencecik bir fidan daha.Sonolsun temennisiyle,merhuma Allah'tan rahmet,yakınlarına sabır ve başşağlığı diliyorum.
Allah rahmet eylesin. Yakınlarına Allah sabır versin. Umarım ki kazaya sebebiyet veren/verenler hızlıca bulunur, hak ettiklerine kavuşurlar.
Mekani cennet olsun
Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabır versin.
kamera kayitlarina ulastik.. karakolda bugun izledik goruntuleri ama tarafimiza ve cekim yapip temin etmemize izin vermediler...
kamera goruntulerini izledigimizde doblo arac, abimin motorsikletini yandan sikistirarak olumune sebebiyet verdigi apacik goruluyor...
buna ragmen abimin katili hala disarda...
Mekani cennet olsun. Espirili bir arkadasimizdi. Ailesine sabirlar dilerim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)