O kadar özledim ki, kelimelerle anlatabileceğimi sanmıyorum arkadaşlar.
O kadar özledim ki, kelimelerle anlatabileceğimi sanmıyorum arkadaşlar.
Motosikleti bırakalı yıllar olmuştu. Şimdi yine başlayınca senin videolarını seyrediyordum. Tanımıyordum ama çok bilgilendirici harika çekimler yapmış diyordum kendi kendime. Esprili konuşmaların ve sürükleyici anlatımınla çok keyifliydi izlemesi. Birkaç sene önce de bir kaza haberi duymuş ve çok üzülmüştüm ama onun sen olduğundan haberim yoktu. İsmen hatırlayamadığım için sen olduğunu düşünmedim yani. Meğersem senmişsin! Şok oldum be abi.. Seninle tanışamadık. Senin gibi tecrübeli, bilgili ve iyi bir insanı böylesine talihsiz bir kazada kaybetmemiz çok üzücü. Rabbim mekanını cennet eylesin, emeklerin için teşekkür ederim. Şİmdi yoksun belki ama yaptıklarınla hep yaşayacak hiç unutulmayacaksın...
Bazen yakının arkadaşın dostun olmasa da arada akla gelir hatırlarsın ve üzülürsün böyle bir şey işte. Belki de hepimizin dostu gibi olduğundan dolayı.
neredeyse her motora binişimde aklıma gelir. her fren yapışımda limon sıkma tekniğini hatırlarım.
videolarından öğrendiğim sollama yaparken sadece aynayı kontrol etmek değil aynı zamanda da omuz kontrolü yapma olayı -abartmıyorum- sayısız defa kaza yapmamın belki de ölmemin önüne geçmiştir.
bir daha zor böyle birinin çıkması. herşeyi geçtim o olmasaydı ne Türkiye'de motosiklet sektörü bu kadar gelişirdi, ne de Türk motosiklet sürücüleri bilinçlenirdi. En basitinden kaçımız korumalardaki en1621 sertifika muhabbetini biliyordu veya kaçımız kaskın malzeme yapısını, her kaskın aynı olmadığını bilebiliyordu ki...
o olmasaydı benim gibi birçok kişinin eminim motosiklet, hayatlarının bir parçası olmazdı. belki de sıradan arabacılardan biri olurduk. kim bilir...
Çook uzun bir yazı yazdım sonra hepsini sildim. Kafanızı şişirmek istemedim. Kısaca aynı duygu ve düşünceleri paylaştığımız için inanılmaz bir sevgi ve saygı besledim kendisine. Hiç tanımadığım birisi için günlerce göz yaşı döktüm. Benim iç sesim oldu. Motora her bindiğimde, her virajı aldığımda abi bak kontra verdik ama bakışı yine çukura düşürdüm. Hala biraz daha çalışmam lazım diye konuşurum kendisiyle. Benim çocukluğumdaki fitili ateşledi kendisi şu an onun sayesinde motosiklete biniyorum ve "motorsiklet" demiyorum. Mekanı cennet olsun. Asla yeri doldurulamaz. Onun kadar kültürlü,bilgili abilerimiz veya ablalarımız vardır. Ancak onun gibi sıcak kanlı anlatabilir mi? Onun gibi kasisten geçme gibi basit diye düşündüğümüz bir konuyu bile ele alıp masaya yatırır mı? İnanın sanmıyorum. Herşey için teşekkürü ona borç bilirim. Onun açtığı yoldan ilerlemeye devam. Bizlerin görevi genç arkadaşlara ya da yaşı benim gibi belli bir yere gelmiş ama ne yapmasını hala bilmiyenlere yol göstermek olmalıdır. Sağlıcakla kalın..
Babuş'un başladığı makete Gökhan Eren devam ediyor:
https://youtu.be/SpIn-PzTZL8
Öldüğünü sabah uyandığımda günlük rutin kahve sigara keyfimi yaparken Instagram'da gezindiğim sırada öğrenmiştim. Çocuk gibi ağladığımı hatırlıyorum, Allah rahmet eylesin. Toprağı bol, mekanı cennet olsun.
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
Ne desem bilemedim. Bu gün bilinçli bir motorcuysam Barkın abi sayesindedir. Motosiklet kullanmadan önce videoları izlerken biç çok kişiyi izlemiştim. Daha farklı videolar vardı ama onun gibi tutkulu, işini severek yapan, insanları kendisine sevdiren görmemiştim. Allah rahmet eylesin, çok özledik.
Doğum günün kutlu olsun Barkın abi. Özlüyoruz...
Saygı ve sevgiyle anıyorum. Yıllar geçti üzerinden ama hala eksikliğini hissederim.
ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN, öyle yada böyle geriyedönük 10-15 yıldan beri çok motorcu videolarında çok bilgi almış ve öğrenmiştir diye düşünüyorum,şahsım adına ve videolarının bir çoğunu izledim ve çok faydalı bilgiler öğrendim,Mekanı cennet olsun
- HAYAT GEZİNCE GÜZEL -
Doğum günü kutlu olsun, ben onun videoları sayesinde bundan birkaç yıl önce motosikletin üzerine ilk oturduğum zaman dik, toprak bir yokuştan kaldırıp gitmiştim, araba kullanmayı da, debriyajın mantığını da bilmiyordum ama gitmiş, gezmiş tek parça geri gelmiştim Çok şey anlattı, anlattığından daha fazlasını da anlatmak istediğine eminim. Altınlı gece sohbetlerinde, canlı yayınlarda planlarını, isteklerini anlatırdı arada sırada.
Gerçekten Türkiyede bir motosiklet kültürü oluşmasında, insanların güvenli sürüşün ne olduğunu anlamasında, motosikleti halka sevdirmede payı herkesten daha çoktur. Çok arabacı arkadaşım bitirmiştir tüm videolarını. Kell ve göbekli eğitmenler alınmasın.
Barkın bile gitti deyip korkan, motosiklet almaktan vazgeçen, satan kişiler bile tanıyorum çevremde öyle bir adamdı, her şeyden önce iyi ve kültürlü bir insandı bence. Reklam yapacağım diye balona gazyağı sürmeyecek kadar kimya bilgisi de vardı mesela kendi alanı olmamasına rağmen. Genel kültürü olan bir adamdı. Kimse kimsenin yerine gelmez, hiçkimsenin yeri dolmaz da, kendisine benzeyen birinin de geleceğini düşünmüyorum. AEA bir kişiden çok bir proje olmuştu, arkasında, yanında iyi bir ekip vardı. Montajından düzenlemesine kadar çok iyi videolar çıkıyordu bundan 5 10 yıl önce bile.
Evime yakın olmasına rağmen cenazesine, mezarına gitmeyi istemedim. Videolardaki gibi hatırlamak istedim ama 4 yıl sonra motosikletimi alıp alıştığımda, otobana çıktığım ilk gün uğradım yanına. Belli ki çok uğrayanı, dua edeni, güzel dileklerde bulunanı var. Yolda sorduğum oralardan geçen bir adam bile anladı, tarif etti rahmetlinin mezarına kadar. Ölüm düşüncesi genelde pek umurumda değildir ama iyi insanların ölmesine hep üzülürüm,
[IMG][/IMG]
''Her ölüm erken ölümdür,
biliyorum tanrım,
Ama, ayrıca, aldığın şu hayat
Fena değildir,
Üstü kalsın...''
Eğer sadece laptop, duvar gibi yerlere yapıştırmak için değilse; dış mekana, yıkamaya uygunsa (grenaj, depo) kabul etmeniz durumunda bir adet de ben alabilirim. Ya da elinizde vektör varsa özelden gönderirseniz burada bir reklamcıda bastırabilirim.
Daha önce bunun için bir şey yazmıştım 2 tane dosya gelmişti ama ikisi de patlamış sanırım.
sticker için ben de talibim
Arkadaşlar yaptırdığım stickerlar pek suya dayanıklı çıkmadı maalesef,zaten elimde de kalmadı, Kerem arkadaşım ve isteyenlere elimde pdf formatında mevcut dilerseniz gönderebilirim ozalitçiler basıyor yapışkanlı yağlı kağıda damla sticker yapan olursa çok iyi olur tabi.
4 teker bedenimi 2 teker ruhumu taşır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)