Allah Rahmet eylesin,çok üzüldüm.Keşkeler anlamsız giden gelmiyor ;(
Allah Rahmet eylesin,çok üzüldüm.Keşkeler anlamsız giden gelmiyor ;(
Çok yazık olmuş, ancak ecelin nerde geleceği hiç belli olmaz, hayatın motosiklet üzerinde geçer bi gün yolda yürürken başına saksı düşer ölürsün.
Kadercilik değil bu ecel anın geldi mi basiretin bağlanır. Tanımasakta mesajlarını okumuş olmak bile insanda bir bağ kuruyor. çok üzücü...
Allah rahmet eylesin, ailesine yakınlarına sabır versin.
allah gani gani rahmet eylesin tanımamakla birlikte üzüldüm yakınlarına başsağlı ve sabır dilerim.
Allah rahmet eylesin, yakınlarının başı sağolsun.
Allah rahmet eylesin.
Oncelikle Allah c.c. Rahmet eylesin..yakinlarina bas sagligi diliyorum.
Ikincisi kaza haberi alindigi an,ilk bakacagimiz sey ekipmani tam miydi? egitim almis miydi? Buyuk cc motor muydu? oluyor.bunlardan bir tanesinde eksiklik varsa icten ice ''abi haketmis'' oluyor.
Scooter kullananida kaza yapar olur buyuk motosiklet kullananda kaza yapar olur.biraz vicdanli olmak lazim.
Bence hata yapan bir arkadasi linc etmek yerine yapici elestiride bulunup dogru yola itmek daha dogru olur.
Aksi halde karsi taraf ''abi 600 luk motor aldim kiskaniyolar''modunda oluyor soylenen seyler bir kulaktan girip diger kulaktan cikiyor..
Allah rahmet eylesin.
Özellikle bilmediğiniz yolda dikkatli gidin arkadaşlar o yol gerçekten tehlikelidir.
"Bildiğini sandığın bir şeyi asla öğrenemezsin."
Epiktetos
Ne biçim üzüldüm arkadaş ya... Motoruna oturan kediler için rahat otursunlar diye sünger ekleten bir mesajini hatirliyorum rahmetlinin ; çok hoşuma gitmişti. Şu ülkenin yol,trafik ,arac ve insan kalitesi bu kadar düşükken zaten riskli olan motorlari Dikkatli sürün, rica ediyorum. Dün yazisiyorduk, bugün donduk, kaldik.
aynı kaza 150 cc de olsa sonuç kötü olur 600 cc ile bir alakası yok bence. ağır vasıtalara yaklaşmamak lazım ama 600 cc motorlada baslanmaz
Merhaba
Bilgin'in 16 yıllık arkadaşıyım. İlk mesajım old için, 10 yıl kadar motosiklet deneyimim var (2000-2011 arası)
Haberi dün gece duydum, hala daha üzüntüsündeyim. haberlerde gördüğüm kadarıyla kazaya başka bir araç ta müdahil olmuş ancak kaza sebebi Bilgin'in kullanmasından kaynaklı gibi görülüyor ki olayı ilk duyduğumda ben de o yönde tahmin etmiştim cunku Bilgin'in motosiklet kullanım şeklini az cok biliyorum.
Kaza sebebi karşı tarafın aracı olsaydı üzüntüm aynı kalır üstüne bir de öfke eklenirdi,şu anda öfkesiz salt üzüntü içersindeyim, bugün öğlende Face profiline bakarken ağladım.
Kazanın gerçekleştiği yolu çok iyi biliyorum, Bursa'dan İstanbul'a giderken defalarca geçtiğim yoldur belki 100 kere geçmişimdir.
Motosikleti almadan önce öyle bir motosiklet almamasını söylemiş bu işin zorluklarını anlatmıştım, ancak yine de çok ilgili çıktı ve aldı. Motosikleti aldığı gün ilk alıştırmaları birlikte yaptık.
2011 'de göz sağlığım yüzünden motoru bıraktım; sıcakta tozda miyop olan gözlerimin olumsuz etkilenmesi dolayısıyla, o yüzden 2009 Yamaha XJR1300SP motorumu 2011 sonunda sattım, motor kullanıor olsaydım Bilgin'le birlikte çok daha fazla motorla gezip daha çok deneyim aktarabilirdim ancak olmadı.
Allah mekanini cennet eylesin.... diyecek soz yok. Allah ailesine sabir versi
allah rahmet eylesin.mekani cennet olsun.
Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin. Mekanı cennet olur insallah
Allah rahmet eylesin. Allah günahlarını affetsin. Hiç tanımadığım görüşmediğim birisi için bile sabah okuduğumdan beri şoktayım.
Bilgin Abi'ye çok takıldık, sat dedik, git kumda oyna dedik. Bilemedim bugün taştaş geçtiğim meselenin 2 gün sonra vukuu bulacağını, vefat haberini okuyacağımı bilemedim.
Kendisini görmedim, tanımam. Ufak tefek kaza video'ları, ABS'li 600 rr'ı ile hatırlarım. Şaka gibi, daha dün otobanlarda EDS'ler radar görevi görüyor mu diye soran adamın bugün vefat haberini okumak inanılmaz.
Panik frenle kaydı, düştü. Düz yolda arkadan çarptı, düştü. İşte şimdi yok. İş görüşmesi için gideceğim yazmıştı, gitti.
Böyle inatçı, çalışkan ve azimli bir insanın son nefesini vermesi bu kadar kolay mı olacaktı ?
Üçyüz beşyüz altıyüz konusunu bir kenara bırakarak mesajlarını okurken gerçekten bilgi almaya çalışan azimli ve çok düzgün birisi olduğunu düşünmüştüm, geride kalanlara sabır diliyorum ciddi anlamda tanıyormuş gibi üzüldüm.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)