Bilgin Öztürk (bilginozi)
-
08 Aralık 2015, 12:27
Gerçekten çok üzücü bir olay. Haberi yeni duydum ve moralim fena halde bozuldu. Kendisini şahsen tanımadığım halde, aynı şehirde oturduğumuzdan, yazılarını ara sıra okuduğumdan dolayı çok daha kötü oldum.
Gönül isterdi ki böyle bir kaza hiç yaşanmasın. Ama maalesef ülkemiz şartlarında motosiklet kullanmak hiç de kolay bir olay değil. Her an çeşit çeşit tehlikelerle karşı karşıya kalabiliyoruz.
Kırk altı yaşında bir motor sevdalısı olarak, yirmi yaşındaki oğlu da motor kullanan bir baba olarak lütfen çok daha dikkatli olalım. Gereğinden fazla riske girmeyelim. İyice tecrübe kazanmadan büyük cc'li bir motor alıp kullanmayalım. Gerekli eğitimleri alalım. Sevenlerimizi üzmeyelim.
Ebediyete intikal etmiş kardeşimize Allah gani gani rahmet eylesin. Geride kalanlara sabırlar versin.
Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.
Reklamlar
-
08 Aralık 2015, 12:37
Allah rahmet eylesin, kalanlara sabır.
Yukarıdaki yorumlara göre ilk motoru 600 rr imiş. Eğer doğru ise, bu olay benim gibi acemilere iyi bir uyarıdır bu. Bu motosiklet dünyasını kim azıcık biliyorsa, herkes "Küçük cc ile başla, tecrübe kazandıkça cc.yi yükselt" diyor. Boşuna demiyorlar. Aynı uyarılar sebebi ile Pulsar'dan sonra Z1000 SX alacaktım, vazgeçtim ve şu an Er-6f bakıyorum.
-
08 Aralık 2015, 12:39
Allah rahmet eylesin :( Söyleyecek laf çok; söylenecek laf yok!.. Barkın'ın(AEA) dediği gibi dikkatli olup, kendimizi kollayıp, kendimizi imha etmememiz gerekiyor.. :(
-
08 Aralık 2015, 12:48
Allah rahmet eylesin. Artık geçmişte kimsenin ne dediğinin bir önemi kalmadı. Allah geride kalanlara sabır versin
-
08 Aralık 2015, 12:54
-
08 Aralık 2015, 13:05
Allah rahmet eylesin sevdikleriyle cennetinde kavuştursun
-
08 Aralık 2015, 13:07
Mardin İl Temsilcisi
Bu konunun sabitlenmesini tavsiye ederim. Çok dil döktük, dinlemedi. Başımız sağolsun şimdi.
-
08 Aralık 2015, 13:10
Allah sabır versin ailesine.
Arkadaş aktif kamera kullanırdı. Mutlaka yine kayıttaydı.
Ailesine ulaşabilen olursa son kaza videosunu da onun adına biz yayımlayalım.
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
-
08 Aralık 2015, 13:19
Süper Moderatör
Allah rahmet eylesin.
önceki yaptığı kazalar yavaş ve basit hatalar yüzünden idi, keşke bu seferde yavaş bir kaza yapsaydı. Demek ki motora alıştığını sanıp hızlı gitmeye başlamıştı.
Eğer güzergahı doğru anladıysam yokuş yukarı çıkılan bir yol, yoğun günlerde vapurdan inenleri kaldırsın diye çıkış iki ya da üç şeritli olması lazım. Çevreyoluna bağlanmadan hemen önce yok tek şeride düşüyor, tırın yanından başka bir araç geçmesi imkansız. Motosiklet ile de geçmek oldukça tehlikeli.
Daha önce bir arkadaşın dediği gibi yokuşu hızlıca çıkıp tırın yanından geçmek istedi ama sanırım hesap hatası yaptı.
Allah rahmet eylesin.
Bu vesile ile tır ve otobüslerin asla sağdan geçilmemesi, sollamak için ise tırın solundaki şeridin olabildiğince solundan geçilmesi gerektiğini hatırlatalım.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
08 Aralık 2015, 13:31
Bir çok kez uyarmıştık. Allah rahmet eylesin.
-
08 Aralık 2015, 13:35
Mekanı cennet olsun, Allah ailesine sabırlar versin, çok üzücü bir durum :(
-
08 Aralık 2015, 13:42
Allah rahmet eylesin,yakınlarına sabır versin.
-
08 Aralık 2015, 14:03
forumda sevdiğim simalardan biriydi... çok üzüldüm. tüm sevenlerine ailesine baş sağlığı dilerim. rabbim mekanını cennet eylesin.
-
08 Aralık 2015, 14:07
bilginozi adlı üyeden alıntı
Arkadaskar merhaba. Ben Bilginin abisiyim. Telefonundan yaziyorum. Bilgini bugün kaybettik. Ölüm sebebi gazetelerde yazdigi gibi sürat degil. Gebze istikametinde TIR'ın solundan giderken refüj ile tır arasında sıkısıyor, yavaslamaya calisirken dengesini kaybedip düsüyor. TIR soförü olay yerini terketmek yerine hemen 155'i
aramıs kacmamış. Hakkinizi helal edin, bi fatiha okuyun lütfen. Inatçiydi evet ama kavgaci degildi, fikirleri tartismayi severdi. Basimiz sagolsun.
Başınız sağ olsun :(
"Edeple gelen lütufla gider"
-
08 Aralık 2015, 14:25
Allah sabır versın gerıde kalanlara :(
-
08 Aralık 2015, 14:42
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun...
-
08 Aralık 2015, 14:50
Kelimeler anlamsız ne yazsam bilemiyorum :(. Allah gani gani rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. :(
-
08 Aralık 2015, 14:59
Allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versin. Rabbim mekanını cennet etsin inş. iş için çıktığı bu yolda.
DÜŞERSEN ÖLÜRSÜN DEMEDİMMİ !!!
-
08 Aralık 2015, 15:03
allah rahmet eylesin nur icinde yatsın
-
08 Aralık 2015, 15:47
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)