Başınız sağolsun.
Başınız sağolsun.
çok üzücü bir durum ALLAH rahmet eylesin
Basiniz sagolsun,dedigim gibi hizdan degilmis,yanliz keske sizlerde uyarsaydiniz bu motoru hakkinda,belki gideni getirmez ama ne biliyim,dert yanmak istedim size,belliki panik frende sorun yasamis,allah gani gani rahmet eylesin,lutfen bi fatihamizi eksik etmeyelim,tekrardan basiniz sagolsun,lutfen medyayada gerekli aciklamayi yapin ki yalan yanlis haber yapmasinlar
olmadı be bilgin kardeşim tüm genç ölümler gibi zamansızdı ,
kim bilir ne oldu o bariyere çarptığında umarım canın çok acımamıştır o dandik asfalta inan ki senle beraber bizimde kanımız aktı ,
bu gece bilgisayara takıp hoparlörleri son ses açamadım niye biliyormusun bizde cenaze evinde müzik dinlenmez televizyon açılmazdı
allah rahmet eylesin tekrardan dualarımız bilginle benden tarafa hakkım varsa helal olsun ben forumda kimsenin kalbini kırdığını hatırlamıyorum şu satırları yazarken bile gözlerim dolu dolu şu an
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Başınız sağolsun. Allah sabır versin.
Hocam girmeleyim artık bu konulara. En azından burada girmeyelim. Allah rahmet eylesin. Söylenen lafı hazmedebilen ve saygıyla cevap veren bir kardeşişimzdi. Altındaki motor yerine başkası olmasa ne olacağının garantisini Allahtan başka kimse de bilemez. Akşam eve geldim ve ilk gördüğüm şey bu aldı. Gerçekten üzgünüm ve kaç saattir keyfim yok...
Kendisini hiç tanımıyorum sadece 1 kez kısa bir konuştuk ama ekrana bakakaldım bir süre dondum sanki ..eski konuları,yazıları haberdeki kan gölüne dönmüş yer..
Allah(celle celaluhu) rahmet eylesin.Çok zor.
ALLAH (c.c.) rahmet eylesin . Mekanı cennet olsun. Başınız sağolsun .ALLAH (c.c.) sabır ihsan etsin ailesine ve sevenlerine.
Başımız sağ olsun. Çok üzgünüm söyleyecek bir şey bulamıyorum :/
Abi oldu mu bu yaptığın.Cuma günü motorumla geçtim aynı yoldan.Allah rahmet eylesin.
Yorumları okuyorum,habere bakıyorum kanım dondu şuan,tanımadığımız biri olsaydı bu kadar hissedemezdik.Abi olmadı bu yaptığın.
Başlamadan bitirdin bizi.Geride bıraktığın videolar ne olacak,ya sevenlerin,yorumların,abi odan ne olacak,yatağın,çarşafın,naptın abi naptın sen
ALLAH (c.c.) rahmet eylesin . Mekanı cennet olsun. ALLAH (c.c.) sabır ihsan etsin ailesine ve sevenlerine.
Hem motosikletçi hem de kuryeyim. Abi başımız sağolsun çok üzüldüm gece gece işten yeni gelmiştim. El fatiha okuyalım, çok üzücü bir durum.
Yazdıklarından tanıdığım kadarıyla tartışmada dahi kimseyi kırmadan konuşan biriydi.Hepimizin başı sağolsun.Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin.. guzel insanlardan biri daha erken gitti..
Kendisi kamera ile kayıt yapan birisiydi. Geçmiş yorumlarda bir arkadaş daha yazmış ama, abiside birşey söylemedi. Acaba kayıt vs. yapıyor muymuş ? Hem kazanın sebebi, neyin sebep olduğunu anlaşılması adına. Yada kayıt var ise olay yerine gelen polis kayıtları almış olabilir mi ?
Allah rahmetiyle muamele etsin.
2 kere kaza videosunu izlemiştim.birinde kendi çapında düşmüştü,diğerinde köprüye girişte bir araca arkadan vurmuştu.İçimden bu motor sana göre değil demiştim.Herkes ikaz ediyordu ama basiret bağlanması mı diyelim bilmiyorum değiştirmedi celladını.
Üzüldüm...
Başımız Sağolsun. Ailesine sabır diliyorum.
Basimiz sagolsun :( ben de 600rr la basladim ve gercekten cok etkiledi beni.. ne diycegimi bilemiorum..
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)