Başımız sağolsun. Diyecek bir şey yok...
Allah taksiratını affetsin.
"CaRPe DieM"
Başımız sağolsun çok üzüldüm gerçekten. Allah ailesine sabır versin
Tugay Boruzan. Çanakkale'den Selamlar.
Allah rahmet eylesin ailesine dostlarına Allah sabirlar versin.
kendisini forumda yaptıgı yorumlardan tanirim duyunca bi tuaf oluyor üzülüyor insan kim bilir ailesi dostları nasıldır :((
okuduğum kadarıyla kimsenin kalbini kırmayan yapılan yorumlarada saygı gösteren bi abimiz miş tekrar tekrar Allah ailesine dostlarına arkadaşlarına sabırlar versin. mekanı cennet olsun.
Yol hatalı, hızlı gidilebilecek bir yol değil feribot çıkışı, yol birden tek şerit oluyor allah rahmet eylesin
Çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin. Eğer tecrübeli ve biraz daha yavaş olsaydı yine aynı kazayı yapar mıydı yapmaz mıydı bilemeyiz tabi, ama belki kazaya rağmen yaşıyor olabilirdi. Race değil ama 1000 cc lik sport-touring kullanıyorum. Bu aletler benzin seçiyor, yağ seçiyor, lastik seçiyor, yol seçiyor, sürekli kontrol istiyor. Kesinlikle acemi işi değil. Pist dışında yani trafikte kullanılacaksa 30 yaş altına kesinlikle yasaklanması gerektiğini düşünüyorum.
istanbul şartlarında motor kullanmak gerçekten tehlikeli eksrta dikkat istiyor. bide aralardan derelerden geçmek geçilmeyecek yerleri zorlamak arabaların dikiz aynalarını kapatıp geçmek gerçekten son zmanlarda izlediğim motorbloglarında çok var. kötü ornekte oluyor. allah rahmet eylesin sevenlerine sabır versin...
Haberi duydum doğruluğunu teyit için foruma girdim allah rahmet eylesin. Çok uyarmıştık rahmetliyi çook. Özgüven egoya dönüştüğü zaman iyi birşey değildir. Yeni başlayacak arkadaşlara keşke böyle bir ders niteliğinde hayatı gözler önüne sermeseydik de bilgin aramızda olsaydı. Allah rahmet eylesin.
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
Allah rahmet eylesin. Çok yazık.
üstelik her hafta sonu gittiğim güzergah olunca daha da üzdü. düzgün kaymak gibi bir yol, o yüzden oraya çok radar koyarlar. kaza da o yolun daralıp tek şeride düştüğü yerde olmuş. ben yakın zamanda, o yerin 1-2 km yakınında, 2 kere kaza yaptım. O yüzden ara verip araba ile gidip gelmeye başladım.
Bir de bu içine ettiğim kasklar neden kafadan ayrılıyor?? Kaza anında kafamdan fırlayacaksa ne işe yarıyor bu ..... kasklar?
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
Allah (c.c) rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin.
Söylenecek herseyi söylemişsiniz zaten. Ne denilebilir ki başka...Allah rahmet eylesin. Geride kalanlara sabır versin Allah.
aslında söyleyecek çok şey var ama ben sadece,
"başımız saolsun" demek istiyorum..
Allah Rahmet Eylesin :/ :(
Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)