vefatını sabah duydum.Facebookta arkadaşlarıyla olan yorumlarına,resimlerine baktım da hayat dolu bir arkadaşmış.Mübarek zamanda vefat etmiş herkese nasip olmaz.Allah tahsilatını affetsin,rahmetiyle muamele etsin,nur içinde yatsın güzel kardeşim...
vefatını sabah duydum.Facebookta arkadaşlarıyla olan yorumlarına,resimlerine baktım da hayat dolu bir arkadaşmış.Mübarek zamanda vefat etmiş herkese nasip olmaz.Allah tahsilatını affetsin,rahmetiyle muamele etsin,nur içinde yatsın güzel kardeşim...
AEA Gt 250r videosundaki arkadaşımdı.
videodan ismini bulup faceden eklemiştim.
o aralar bende hyosung istiyordum.
öyle öyle internetten konuştuğum bi arkadaşımdı.
sözde bursaya gelip bir çayımı içeçekti.
sözü vardı....
Yolun cennet olsun güzel insan..
Allah günahlarını affetsin..
Allah rahmet eylesin. Geride bıraktıklarına sabır versin Allah'ım
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Mekanı cennet olsun..
Mekani cennet olsun motosiklet surmeyi cok seven bi arkadasti internette videolarini izlemistim. Cok uzucu. Geride kalanlarina allah sabir versin.
Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Barkin abinin videosunda tanimistim kendisini, duyunca şok oldum ve cok üzüldüm , Allah taksiratini affetsin.Nur için de yat güzel kardeşim.
İnsan bu durumda ne diyeceğini bilemiyor. Her bir ölüm haberi ayrı bir acı bırakıyor, çentik çentik kazıyor yüreğimi sıra bana yada sevdiğime ne zaman gelecek diye endişeyle bekliyorum... Allah rahmet eylesin, ailesine sabır, güç versin. Bütün kardeşlerimi trafik kazalarından korusun.
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
Başımız sağolsun camia olarak.
Bu mt07 nin aldığı kaçıncı can yani yurtdışında acemi veya returning rider motoru deniyor halbuki, gaz tepkisi mi sorun tam olarak nedir anlamadım çok kişi vefat etti bu modelde çıktığı 2 yil içinde. Bir fikri olan var mı?
Allah rahmet eylesin, aileisine, sevenlerine sabırlar versin...
Tanıdığım bildiğim bir arkadaşımdı farklı bir insandı allah rahmet eylesin çok şaşkınım hala
Kerem'imizi bugün toprağa verdik. İnsanın sevdiğinden bu şekilde ayrılması çok koyuyor. Geleceğe dönük ne çok planımız vardı halbuki. Çok üzgünüm. Nur içinde yat gülen çocuk, mekanın cennet olsun inşallah
Allah rahmet eylesin, taziye diye bir başığımız olması aslında bu sevdamızın ne kadar tehlikeli olduğunun kanıtı, Allah yakınlarına sabırlar versin diğer tüm 2 teker sevdalılarının da yanında olsun inşallah.
Allah amelince rahmet eylesin. Ailesine ve Yakınlarına sabır ve baş sağlığı dilerim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)