Bir kaç ay önce, bir telefon görüşmemizde bahsetti bu kelepçe-melepçe işlerinden.
Aman abi etme dedim. Sakat bu işler...
Vadesi bu kadarmış.
Rabbim rahmet eylesin.
Taksiratını afveylesin.
Ailesine sabırlar versin.
Âmin.
Bir kaç ay önce, bir telefon görüşmemizde bahsetti bu kelepçe-melepçe işlerinden.
Aman abi etme dedim. Sakat bu işler...
Vadesi bu kadarmış.
Rabbim rahmet eylesin.
Taksiratını afveylesin.
Ailesine sabırlar versin.
Âmin.
Allah rahmet eylesin....
Way be Barış usta
bu siteyle ilk karılaştığımda onun CBF 250 ile ilgili topiğini ilgiyle okumuştum nitekim daha sonra da bir tane almıştım...Onun tecrübelerinden epey faydalanmıştım...
Mekanın cennet olsun,Ailene Allah sabırlar versin.
Hep Pür Dikkat...
uzun zaman oldu bu siteye girmeyeli yaptıgı tüm yorumları okuyordum çok üzüldüm inanamıyorum bu duruma.
mekanı cennet olsun..
Allah rahmet eylesin.
Ailesine ve yakınlarına sabır dilerim.
Nur içinde yat.
Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK
Allah rahmet etsin ve geride kalanlara sabır versin. :(
Herkesin başı sağolsun....
MT'ye girdiğim ilk zamanlar motosiklet modellerini pek bilmezdim. BBRR nickini gördükçe bi motosiklet modeli falan sanırdım. Mekanı cennet olsun..
Allah rahmet eylesin, hepimizin başı sağ olsun.
Allah rahmet eylesin, hepimizin başı sağ olsun.
MT İl Grupları forumunun fikir babası Barış abiydi, onun adını yaşatmak için MT İl Grupları forumunun adı bugünden itibaren Barış Şuşut MT İl Grupları olarak değiştirildi.
Nur içinde yat Barış abi.
vay be abim, nur içinde yat.
MT camiasının başı sağolsun... Allahtan Barış'a rahmet, sevenlerine sabır dilerim...
Nadir bulunan iyi bir adamdı...
Zamanın birinde benim hatalı tabirimde şikayet üzerine (Beni fırçalamak için )İrtibata geçmiş sonra o dönemlerde popüler MSN üzerinden konuştukça birbirimizi anlayıp değerlendirmiş hatta marmarise davet bile edilmiştim. Sözüm vardı 6 yıldır gidemedim. Keşke gidip seni daha yakından tanısaydım. Emeği üzerimde çoktur. Allah rahmet eylesin. :(
Yeni duydum ve hala şokdayım. çok eskiden il grupları yeni kurulduğunda onlar için epey meai harcayan, özellikle izmir grubunu severek takip eden, gerektiğinde akış fikir bile veren güzel bir insandı. özelden site üzerinden her türlü yazışmayı çekinmeden yapabileceğimiz, gerektiğinde fikir alabileceğimiz ve hiç üşenmeden herkese cevap yazan modumuzdu. marmaris tostunu ve tostçusunu bizlere tanıtan ve öğreten koca adam seni unutmayacağız. nurlar içinde yat.
Başımız sağolsun yine durdum çok üzüldüm anılarımda kalacaktır
mekanın cennet olsun, nur içinde yat..
Çok üzüldüm şimdi gördüm Mekanı cennet olsun Barışımın sevdiğim kıymetli bir insandı şok oldum diyebilirim Ailesine sabır diliyorum ne yazacağımı şaşırdım sanki şu an şaka gibi...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)