Mustafa Nizamoğulları (_OLD_)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Allah mekanını cennet etsin..çok değerli bir ağabeyimizdi...
yerini kimsenin doldurması mümkün değil malesef....
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
yazacak şey çok ama hepimizin sonu bu. Allah rahmet eylesin.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Mekanı cennet olsun,Allah rahmetiyle muamele etsin.
-
Allah rahmet eylesin...
-
Daha henüz tanışmamıştık çok iyi motor bilgisi olduğunu biliyordum ve bir konu hakkında danışmıştım sabırla ve uzun uzun anlatmıştı.Aradan aylar geçmişti göndermiş ve benim bile unuttuğum bir mesaja yanıt vermişti ."Özür dilerim, hastalığım sebebiyle kemoterapi görüyorum o yüzden uzun bir süre foruma giremedim dolayısıyla biraz geç cevap veriyorum"diye cevap yazmıştı
İnsanlık ve yardımseverlik abidesi Mustafa abiye Allah (cc) rahmetini üzerinden eksik etmesin.
Rahmetlinin vefatı 2 ay kadar oldu galiba.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
-
Vefatının üzerinden 1,5 ay geçti ama eminim ailen ve sevenlerin yokluğuna alışamadılar.
Bizler ise yaşam kavgasından fırsat bulup bir taziye başlığı dahi açmadık, kusurumuza bakma.
Şahsen tanışmasakta şu sanal ortamlarda, beyefendi adam gibi adamlar, saygıdeğer dostluklar ve paylaşımlar kalıcı olacak, onlarca sene sonra bile anılacak.
Diğerleri mi, ooooo çoktaaaaan unuttuk.
Huzur içinde uyuman dileğimle.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
-
Bu camiyada eşine az raslanır bi abimizdi. Allah rahmet eylesin...Haziran ayında bir yemekte beraberdik...
http://yfrog.com/scaled/landing/706/...8164970011.jpg
İHANET arkadaşlık zincirini karartır, fakat VEFA onu her zamankinden daha parlak yapar.
-
İHTİYAR adlı üyeden alıntı
Vefatının üzerinden 1,5 ay geçti ama eminim ailen ve sevenlerin yokluğuna alışamadılar.
Bizler ise yaşam kavgasından fırsat bulup bir taziye başlığı dahi açmadık, kusurumuza bakma.
Şahsen tanışmasakta şu sanal ortamlarda, beyefendi adam gibi adamlar, saygıdeğer dostluklar ve paylaşımlar kalıcı olacak, onlarca sene sonra bile anılacak.
Diğerleri mi, ooooo çoktaaaaan unuttuk.
Huzur içinde uyuman dileğimle.
Hocam taziye başlığı açılmıştı:
http://www.motosiklet.net/forum/tazi...kaybettik.html
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
-
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
-
allah rahmet eylesin bende elektronik hakkında problemim olmuş ona danışmıştım çok bilgili bir insandı keşke karşılaşıp sohbet edebilme imkanım olsaydı
-
önceki başlığada yazmıştım...kendisiyle hiç tanışmadığım halde-yardım severliğinden ötürü-çok kanım ısınmıştı...allah rahmet eylesin...
-
allah rahmete eylesin mekanı cennet olsun ....
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
-
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
allah rahmet eylesin ve yakınlarına sabırlar versin.
-
Bazı insanlar vardır hiç tanımasam dahi ilk bakışta kanım ısınır 40 yıl tanıyormuşçasına samimiyet hissederim Mustafa Abi'yi kişisel olarak tanımasam dahi fotoğraflarından iyi niyetini,samimiyetini,doğruluğunu hissediyorum,Allah gani rahmet eylesin ilk defa tanımadığım birinin ölümüne bu kadar içerledim,kalanlara sabır diliyorum.
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
-
ölümün seni nerde beklediğini bilemezsin..
-
tanımadığım için seviniyor
tanıyamadığım için üzülüyorum
allah rahmet eylesin. aydın bilgili güzel bir insana benziyordu.
-
Super Moderator
Allah rahmet eylesin
çok iyi ve yardım sever bir insandı hastalığı aramızdan erken ayrılmasına sebep oldu
seni hiç unutmayacağız iyi yürekli mustafa abim mekanın cennet olsun
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)