cbr125 mi yoksa ortaköyde iyidir şuan motor olsun iki teker olsun modundayim
cbr125 mi yoksa ortaköyde iyidir şuan motor olsun iki teker olsun modundayim
insan okurken sanki kendi ypıyomus gibi geliyo arada bana eser boyle ama en fazla balıkesir izmir yolundan donmusumdur hiç daha ilerisine
gitmedim ama arada yasamak lazım bole seyleri ki
insana yasadıgını hatırlatıyo bunlar işte motor askı da bole bişey olsa gerek
motooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrr
işte bu asıl konuydu yorumların arasında budur bencede herkesin alternatifleri de böyle olabilseydi ....
Gerçekten muhteşem öyle akıcı ve güzel anlatmışsınız ha döndü ha dönecek diye diye bandırmaya kadar maşallah bir de bayan başınıza tebrikler.
nanenin patronu babasi heralde.
saygı duydum...
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
İnsan eski forumları özlüyor. Paylaşımların içten olduğu, arkadaşlıkların sıkı sıkıya yaşandığı, kavgasız gürültüsüz.
herkesin yapması gereken bir kaçamak olmuş ;) kazasız sürüşler
Az ve Öz bilgi fazlası zarar.
Vay be helal olsun kardeşim sana.Hayatın anlamını yakalamışsın sen.Görev ve sorumluluklar hayatımızı öyle çevrelemişki içimizde fırtınalar koptuğu halde dışarıdan bakıldığında clark kent sakinliğiyle yaşıyoruz.iyimi yapıyoruz kötümü varmı bunun ortası bilemiyorum..
Türkiye'den Kıbrıs'a yüzen çok kıymetli milli sporcumuz Namık hocamıza ve O'nun
kadar çılgın sevgili kızı Name'ye yaraşır bir olay. Bildiğim kadarıyla Dünya tarihinde Namık Ekin'den başka TR den Kıbrısa ýüzebilen bir yüzücü çıkmadı. Her
ikisi de komple sporcu. Her ikinize de saygılar, sevgiler, hürmetler. İyi ki
varsınız.
Bugün bu konuyu okudum. Kanıma girdi resmen. Öğlen işten kaçtım kimseye haber vermedim, doğru izniğe.. temiz havada göl kenarı bir çay, sonra birşey olmamış gibi aynen geri
Ah ah ben erkek halimle bunu yapamıyorum. En azından 100 kmlik birkaç kaçamak yapayım bu yaz dedim. Nerde o şans bende 20 km yol yaptım lastik patladı. Allahtan lastikçi tanıdığımız çokta biri geldi yaptı. Ondan sonrada büyük motor olmadan kaçamak yapmamaya karar verdim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)