Eline sağlık Name.
çok pis gaza getiren bir yazı olmuş...
ellerine yüreğine sağlık...
bizede olmuştu r3n ve scorp arkadaşımla ama biz eskişehire gidemedik keşke gitseymişiz diye diye geri döndük eve...:(
Cok tesekkur ederim begendiginize sevindim. Babama cektigim msji Mudurune uyarlayan arkadasin yazisina cok guldum sonucunu fazla dusunmeden kacamak yapmaya kalkismak daha kolay oluyor
Sevgiyle kalin,
Name Ekin
bence de harika bir yazı
beni de arada bir dürter böyle hevesler, kaçamaklar. bazen geç saatlerde yalnız başına böyle kaçamakların tadına doyum olmuyor. ben de bu kadar açılmasamda ewe dönmemek için bahane arıyorum kendi kendime, motorum gidiyor ama ben gidemiyorum eve. öyle yada böyle fazla uzatmadan eve döndüğümde içimi çok tatlı bir mutluluk sarıyor ve o huzurlu başımı yastığıma koyduğumda ne hayallere dalıyorum... aklım hala dışarıda
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
sıkıldım artık şu hayattan,şu izmitten, hayatımdaki kahrolası kişiliklerden; motosikletimde benden uzakta şuan yanımda olması için neler vermezdim...atlar motoruma soluğu istanbulda alırdım...kaç gündür kiralık motosiklet arıyorum onuda bulamadım...kafa dağıtmaya ihtiyacım var...bu yazılanları en iyi anlayanlardan biriyim...
...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
...55VATAN41MEKAN...
Güzel bir yazı,teşekkürler.
trenox isimli arkadaşımız da böyle çılgınlıklar yapmıştı.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Name de yalan olmuş artık.......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Onur duymalı bunu
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
yazıyı okurken harika bir haz duydum ,gerçektende süper bişey
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
eski tarihli fakat
çok hoş ve samimi içten duygularla yazilmiş bir yazi......teşekkürler
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
tek kelime ile süper...
Sex Speed Money...
valla helal olsun ya gece gece kurdu var kuşu var abla başına iyi cesaret valla .tebrik etmek isterim . bu nasıl bi motosiklet sevgisidir ya yuhh diyorum baskada bişey ..diyorum aslında
Doğrusu güzel bir kaçamak olmuş,Budur işte motorsiklet tutkunluğu yaz kış gece gündüz ayırt etmeden
rotasız cıkılan her yolun kaptanı paşa gönül nereye sürüklerse oraya gider pusula harita istemez
[COLOR="#0000CD"]Yelkenli m[COLOR="#0000FF"][/COLOR]isali rüzgardır onun tek aşkı...[/COLOR] :queen:[COLOR="#B22222"][/COLOR][I] Kymco Agility City 125 [U][/U][/I]
çok duygulandım aglıyasim geldi kaç haftadir motoruma kavuşamadim serviste gelsin bende bende bende gazlicam
tabi şimdi 125 cc olunca,benim kaçamağım ortaköye kadar oluyor.Sizde hangi motosiklet var ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)